@Mizoyka ti to príde vtipné? Ale nie no...niekedy ešte neboli Domy smútku, chladničky a nebožtík sa nechával doma v obývačke...na dedine kde som bola to tak robili 3 dni bol v dome a potom ho pochovali teda približne viem
@Anuss no to mi je jasné nepríde mi to vtipné,skôr nechutné..ja neviem..možno ti príde vtipné skôr to,že sa bojím resp.štítim mŕtvoly...a fakt,že niekedy sa na toho mŕtveho pozerali príbuzní v obývačke ma desí..a to si predstav,že by ešte pozerali telku..
@Mizoyka myslíš že mne to prišlo chutné? čo som mala robiť? 6 ročné dieťa si svoje aj tak nepresadí A telka sa nepozerala pokiaľ viem...ale ľudí čo tam chodili núkali makovníkmi
Ja tiež neobľubujem mŕtvoly (to znie akoby som hovorila "Ja tiež neobľubujem pomaranče" )ale zase až také hrozné to nie je pamätám sa keď dedko zomrel všetky sesternice a bratranci sa ho báli dotknúť...ja jediná som ho pobozkala...ľúto mi ho prišlo no...
@Mizoyka prestaň už mám sama zo seba blbý pocit no a to bola tradícia...pravé domáce kysnuté makovníky a orechovníky...kebyže odmietneš tak ich urazíš
A skoro ako skoro..pre mňa áno no on už mal okolo 85...oco je z mnohopočetnej rodiny a bol najmladší preto aj dedko bol dosť starý...ale babka má 91 a chodí ako s vrtuľou v zadku
jenoznacne hurky ked sa pecu alebo fasirky ked sa smazia, to je na nevydrzanie..., radsej by som si dal za lyzicu hovna jak nieco z toho strcil do huby... :-! :-! :-!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
Filozofovanie: Smrad !
Ostatné témy: Menštruacia
Alkohol: Na čom alkoHoLicKoM si najviac pochutíte?
Čo ma potešilo: Aj vy máte pred spaním pocit že padáte ?
aj tak vyhráva dvojmesačná broskyňa v školskej taške s plesňou naspodku..
Ja tiež neobľubujem mŕtvoly (to znie akoby som hovorila "Ja tiež neobľubujem pomaranče" )ale zase až také hrozné to nie je pamätám sa keď dedko zomrel všetky sesternice a bratranci sa ho báli dotknúť...ja jediná som ho pobozkala...ľúto mi ho prišlo no...
Ako ten makovník by som si "fakt dala" určite nie...no ja by som asi otrčila kopytá...
no a inak nepríjemné,že tak skoro ti zomrel...
A skoro ako skoro..pre mňa áno no on už mal okolo 85...oco je z mnohopočetnej rodiny a bol najmladší preto aj dedko bol dosť starý...ale babka má 91 a chodí ako s vrtuľou v zadku
tradícia-netradícia,do mňa by v takejto situácii nikto nedostal ani len žuvačku nie to ešte makovník
Btw ty mi niečo hovor že sa ma bojíš som videla tvoj obrázok v profile a teraz nezaspím
tak toto je už morbídne