Bojíte sa smrti? Predstavte si, že je to ako spánok bez snov, ale taký z ktorého sa nikdy neprebudíte. Nad ničím nebudete premýšlať a o pár desiatok rokov sa na vás úplne zabudne. Na svete bude rok 2673 a nikto nebude vedieť že si niekedy existoval. Nedes
vidno ze mas 16 a o problematike si si nastudoval asi len nazov... po smrti nepride absolutne ziaden zlom vsetko ide dalej aj s tebou len nebudes existovat v tejto fyzickej sfere a cely potencial vesmiru budes mat v malicku lebo sam budes vesmirom... clovek je fyzicky odraz energie a energia nezanika iba sa transformuje
neskor, ked uz nebola tak nerealna, lebo ja sama som sa k nej viedla, som ju zacala brat ako neoddelitelnu a hlavne nevyspytatelnu sucast zivota. clovek nikdy nevie, kedy to skonci, preto muzi zit tak, aby v momente toho konca nic nelutoval.
ale ano, momentalne sa ciastocne bojim. su veci, ktorych som zazila malo na to, aby som ich absenciu pred smrtou nelutovala, su veci, ktore ma este len cakaju a ja dufam, ze sa ich dockam a su ludia, ktorych proste chcem vidiet o nieco dlhsie, ako som mala zatial moznost
Bojím sa, lebo si neviem úplne predstaviť čo bude ďalej... a predstava, že by mala ostať iba tma je dosť desivá aj keď tomu moc neverím. Predsa len musí byť vždy nejaká cesta alebo miesto kde to bude mať pokračovanie
Bojím sa strašne..nedokážem si to ani len predstaviť..načo si ľudia stavajú domy a neviem čo všetko,keď raz všetci zomrú a zostane to po nás len tak??...nechcem to zažiť:!!
@pyromaniak každý nie. ja osobne sa umierania nebojím, dokonca som na to zvedavá,lebo takéto veci ma vždy zaujímali, bojím sa len toho čo je potom lebo viem presne kam pôjdem po smrti
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
verím v určité veci ktoré nastanú po smrti.
neskor, ked uz nebola tak nerealna, lebo ja sama som sa k nej viedla, som ju zacala brat ako neoddelitelnu a hlavne nevyspytatelnu sucast zivota. clovek nikdy nevie, kedy to skonci, preto muzi zit tak, aby v momente toho konca nic nelutoval.
ale ano, momentalne sa ciastocne bojim. su veci, ktorych som zazila malo na to, aby som ich absenciu pred smrtou nelutovala, su veci, ktore ma este len cakaju a ja dufam, ze sa ich dockam a su ludia, ktorych proste chcem vidiet o nieco dlhsie, ako som mala zatial moznost
Presne ako @22 najviac ma desí, že už nič nebude musí niečo byť lebo ak nie...
A ešte ma desí...čo ak nebudem vedieť že ja som ja a proste už nebude nič, ani len ten "spánok"? Chcem byť nesmrteľná..
Ja na to nemám gule....
a kde podľa teba pôjdeš po smrti?