link nemám - čítala som to v najnovšom čísle časopisu ENIGMA. Je to fakt zaujímavé. Podľa toho článku mal v krvi toľko heroínu že by nedokázal vziať brokovnicu a zastreliť sa. A na mieste činu bolo málo krvi čo naznačuje že už bol mŕtvy keď mu "niekto" prestrelil hlavu
No môj názor je taký, že z dostupných informácií nedokážem jednoznačne určiť, ako to bolo. Mimochodom - tie dostupné informácie môžu byť zmanipulované - a preto sa do tej debaty radšej ani nepúšťam.
To, či mal alebo nemal v sebe trojnásobnú zlatú dávku, nemôžeme vedieť. Naviac, príde mi divné, že by 3 dni po smrti dokázali presne určiť, že mal v sebe toľko heroínu vzhľadom k tomu, že po prestrelení mozgu muselo vytiecť kvantum krvi a z tej malej vzorky "vyschnutej" krvi, čo mu zostala, sa podľa mojej mienky hodnoverná analýza spraviť nedá.
Preto som napísal aj o tej Hitlerovej lebke - ľudia si históriu viac domýšľajú, než vykladajú.
ľudia, nech je to ako chce bežný smrtelnik sa pravdu aj tak nedozvie, je to rovnaký pripad ako pri elvisovi alebo jimovi morrisonovi a dalsich.... je to zbytočne riesit, aj tak to už nikoho z mrtvých nevzkriesi.....
prečo si radsej neužívať ich hudbu, ktorá skutocne žije navždy a nerobit zbytocne hollywoodske scenare
istý čas som mala obdobie, kedy som čítala každý list na rozlúčku prístupný na internete a ten jeho na mna strašne zapôsobil. ťažko by sa to dalo napísať krajšie a výstižnejšie.
v kazdom pripade je vela nejasnosti. obzvlast v pripadoch, v ktorych sa jedna o smrt znamej osobnosti. vzdy vzniknu pochybnosti a fanusikovia vyhlasuju, ze to MOHLA byt vrazda.
myslim si, ze prave v tomto pripade je viac pripustna samovrazda...hlavne ked vezmem do uvahy jeho zmyslanie a postoj k spolocnosti.
podla mna to bola samovrazda, pokusil sa o to uz aj predtym, tak preco by to neskusil aj druhy krat? hento su iba dake spekulacie, pochybujem ze by chcel niekdo zabit, uz aj tak dost velku trosku. Aj ked...
sakra musím zohnať tú enigmu...aj keď ja si tiež myslím že sa zabil sám..on už mal tolko psychických problémov a tak zatemnený rozum že on možno ani nevdel čo robí...ale nech už zomrel ako koľvek kurt je večný..aspoň pre deti 80 a 90 rokov...
Ach nie...prečo to stále všetci riešite? Aj tak to stále zostáva v rovine dohadov, nič nevyriešite. A to, či to bola samovražda alebo vražda alebo čokoľvek iné sa aj tak nikto nikdy nedozvie.
NAVZDORY všetkemu si myslím že ludia sa tak čitak nedozvedia pravdu ačkolik si vymyslia..musi sa brat do ohladu že su to vsetko iba dedukcie myslim že sa tým netreba zapodievat...je vsak iste že to bol talentovaný spevak, ktorý bral drogy a tie dokažu s clovekom urobit vselico, odstupom rokov velmi slabol, aj psychicky aj fyzicky a obavam sa že Courtney mu stým nijak nepomahala bars naopak s nim fetovala...tak zatial vyhrava len oficialna sprava jeho smrti
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Skôr ma zaujalo, že sa zistilo, že "Hitlerová" lebka nebola Hitlerová, ale že patrila nejakej mladej žene (nie E. Bauerovej).
To, či mal alebo nemal v sebe trojnásobnú zlatú dávku, nemôžeme vedieť. Naviac, príde mi divné, že by 3 dni po smrti dokázali presne určiť, že mal v sebe toľko heroínu vzhľadom k tomu, že po prestrelení mozgu muselo vytiecť kvantum krvi a z tej malej vzorky "vyschnutej" krvi, čo mu zostala, sa podľa mojej mienky hodnoverná analýza spraviť nedá.
Preto som napísal aj o tej Hitlerovej lebke - ľudia si históriu viac domýšľajú, než vykladajú.
Aj to je možné : )
Informácie si môže každý prispôsobiť tak, aby mu vyhovovali. Osobne ma to netrápi - stojím nad tou otázkou.
prečo si radsej neužívať ich hudbu, ktorá skutocne žije navždy a nerobit zbytocne hollywoodske scenare
myslim si, ze prave v tomto pripade je viac pripustna samovrazda...hlavne ked vezmem do uvahy jeho zmyslanie a postoj k spolocnosti.