Mne zomrel ocino keď som mala 8 rokov, nezvládala som to práve najlepšie. Dlho som plakala a chodila k psychológovi. Aj teraz si občas naňho spomeniem a je mi do plaču, ale už to nie je také silné ako predtým. Ale veľmi mi chýba... Keď vidím na ulici nejaké dievča s otcom, ako ju drží okolo ramien, šťuchá alebo si z nej robí srandu, usmieva sa na ňu, poradí jej, pohladí, obíjme, má ju rád, tak hrozne závidím... a je mi nanič.
@annemarie ja mám presne také isté pocity ako ty ... Minule som videla na ulici asi 8-10 ročné dievčatko s ocom ako ju naháňal,bral na ruky proste spolu blbli..skoro som sa rozplakala .. mne ocino zomrel pred rokom. Mala som 16 a bolo to neskutočne ťažké obdobie na psychiku. Ja totiž pocity nedávam najavo a mám z minulého roka trochu okno... Neskutočne mi chýba a pri spomienke na neho neviem zadržať plač..
Mám oboch rodičov, ale akoby som ich nemala. Tiež mi je doplaču ako vidím niekoho nejaké decká aj také staršie ako ja ako blbnú s rodičmi a pod. A najviac m trápi, keď vidím ako sa niekto stará o svojich starých chorých rodičov, pretože j to asi nikdy robiť nebudem, niežeby som chcela alebo nechcela, ale nemáme k sebe taký vzťah A mojej spolužiačke tiež zomrel ocko v jeseni, určite je to pre ňu ťažké, ale je myslím v pohode aspoň v škole. Vždy je to tak, dobrý ockovi umierajú a zlý (alkoholici a pod.) sa nechcú polepšiť...:/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov