Cawte Toto leto ideme na dovolenku do Chorvátska a nášho psíka chceme odložiť v hoteli pre psov ale ja sa bojím že bude za nami tak smútiť že nebude chcieť žrať alebo také niečo.... Je na nás veľmi naviazaný a nieje zvyknutý byť doma sám alebo u niekoh
noo, ak poznas dobre ten hotel, tak v poho. Ale bala by som sa dat psa do hotela. Nemas nejakych znamych, ktori by ti ho postrazili? My to tak riesime s nasim psom
prosím ťa, my sme tiež riešili, či bude jesť, a keď sme sa vrátili, tak sme si nevybrali psa, ale malé prasiatko bo rýchlo všetko žral aby mu iní nezjedli a medzi psami mu bude dobre... snáď si dohodnite, že im budete môcť zavolať, ako sa má ja by som ti ho ja postrážila, kebyže si z východu
@aisy9899 tak potom ziadny problem, ale aspon sa k tomu nestavaj takto ze nevydrzi bez vas pretoze este nebol, o dovod viac aby ste ho to pomaly naucili ..neboj bude dobre, hlavne ho nerozmaznaj natolko ze sa nebudes moct od neho pohnut
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov