@9 presne... som jak male decko ked kazde rano kukam ci nasnezilo... a potom som nasraty lebo viem ze do 2 dni bude clapkanica... ale na tohtorocne vianoce sa nenormalne tesim, konecne dojdem pozret domov
neznášam vianočné trapošenie 2 a viac mesiacov dopredu a ak ešte raz budem vidieť nejakú z tých trápnych reklám o vianočke a podobných kravinách rozmlátim televízor (ach)
Mám rad zimu vsetko okolo vianoce mikulas silvester gulovacky snb ale jedine co mi vadí je ze vzdy ochodiem aj 3x za cellú zimu a nedotiahnem objem tak daleko ako cem
nesklamala naša televízia a zase vysiela jednú pičovinu za druhou.. celá vienočka ako aj dede mi lezu hore krkom ako najnechutnejšia grcka
ale inak mám zimu rada obzvlášť ked sa všetci pohybujeme ako roboti čo sa nevieme v tolých vrstvách ani len otočiť. potom všetky tie príjemné sviatky Vianoce, mikuláš A samozrejem silvester ( ) o darčeky mi už ta moc nejde.. bud som z toho vyrástla ale tej mojej mamičke robím také nervy že mi ani nič nedá
Milujem zimné mesiace hlavne ked sa prechádzam po meste s kamarátkou padá sneh my kecáme a pijeme horúcu čokoládu ale hlavne prechádzky s Kat v zime ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
zima je zimička
leto je už v prdeli
zabili vodníčka
zabili vodníčka
prišiel ujo policajt
pridrbal mu zaucho
teraz nema kaprika na sviatky...
sice sa to nerimuje ale je to pravda
naproti tomu taká zima Krása. Nie je nič krajšie ako zobudiť sa a zistiť, že je zasnežené
inak je zima fajn, keď moc nemrzne
Podla mna je to detsky sviatok, pre deti to ma zmysel a ten sa strati v momente ked prestanete verit na jeziska
ale inak mám zimu rada obzvlášť ked sa všetci pohybujeme ako roboti čo sa nevieme v tolých vrstvách ani len otočiť. potom všetky tie príjemné sviatky Vianoce, mikuláš A samozrejem silvester ( ) o darčeky mi už ta moc nejde.. bud som z toho vyrástla ale tej mojej mamičke robím také nervy že mi ani nič nedá
Vlocka, kryje vlocku.
A tam hore za kominom,
kocur mydli kocku
Ale kedze pojdem domov, na Slovensko, tak sa tesim strasne.
-||-