Spánok sa delí na dva typy na REM a non-REM. Pokiaľ prebieha fáza non-REM, tak sen si človek častokrát nepamätá, proste ho zabudne, spí tvrdo a hlboko, to je bežný jav. Ak sa zobudíš a nachádzaš sa v type REM, tak si sen pamätáš, lebo nespíš tak tvrdo a v tejto fáze vznikajú sny, takže podľa mňa sa sníva každému, keďže každý niečo zažil, chce, má v podvedomí alebo ho niečo trápi atď.
ehm....ja som zese pocula ze pocas noci sa striedaju dva druhy spanku jeden tvrdy ( ked sa sniva sen v tomto si ho nepametame) a druje je spanok v hladine alfa ( sen si v tedy pametame...) a preto sa nam niekedy vstava tazko a niekedy lahko zalezi len v aom spanku sa zobudime...
sny sa snívajú každej osobe, pokiaľ nie je ťažko psychicky narušená, ale len málokedy si ich pamätáme ja si niekedy spomeniem aj o mesiac, že "Aha, veď toto sa mi snívalo asi pred mesiacom!"
.. . netušim koľko sa mi sníva.. ale zvykne sa mi snívať, keď som zažil v ten deň niečo špeci, alebo som mal extra dobrú/zlú náladu ... napríklad dnes, včera som priniesol novú rybyčku a snívalo sa mi, že vlastním najväčšie akvárium na svete
áno a viacej a psycho napríklad plavíme sa asi 1200ludi na kajakoch cez atlantický ocean a všade medúzy červíky v mori a potom pristaneme sadneme si a potom prídu také baby s ceckami a idú do činžiaku ktory tam ani nebol
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
je to pravda, keď si sny nepamätáš spíš najlepším spánkom tvrdým.
väčšinou, ale občas nie.
Napríklad dneska alebo ano ja neviem preboha
Pokiaľ otázka chcela znieť tak, ako často si sny pamätám, cca dva-trikrát týždenne.
niečo ako povedal @tenpatic @10
nespíš vyslovene zle, len nespíš tak tvrdo
co ti jeeebeee asi tiez zacnem fetovat