poviem ti, nieje to príjemné keď sa ti sníva o konci sveta a ty sa pripravuješ že za pár sekúnd zomrieš, zobudíš sa úplne vytrasená a celý deň si jak zombie
dosť často a je to zlý zlý pocit ... raz to bolo o mojom tehotenstve a fakt som si ráno hľadela na brucho,že teda ako to je vlastne... väčšinou to nie je zlý sen..
Áno, keď sa mi snívalo, že má prísť koniec sveta a hľadáme skrýš a nakoniec ideme do školy a úplne na konci pozeráme, ako zapadá slnko. A následne sa zobudím a srdce mi ide z hrude vyskočiť.
Alebo že nejaký krvavý zombie najprv sú pri bránke medzi nami a našou susedou a potom keď sa zamknem sa jeden nalepí na dvere
Alebo strašne dávno, že sme išli autom, bolo zamračené a zbadala som takú bodku a opýtala som sa"mami, čo to je?" a v tej chvíli do nás narazilo lietadlo...(ach) z toho som mala takú traumu, že bez sprievodu som sa nepohla ani na krok ani len v dome a ešte k tomu to bolo pred Vianocami
Jedna moja spolužiačka z hudobnej že bola tehotná (má asi 16 rokov) a neviem, boli tam aj jej rodičia a všetci proste len okolo jej brucha sa točili...z toho som mala fakt divný pocit (prepáč)
@zusss skoro vzdy..dnes sa mi napriklad snivalo, ze do hrdla sa mi dostala spilka do usi, a ked som sa snazil dychat, isla mi hlbsie do pluc a dusil som sa..no a zobudil som sa na tom, ako som sa dusil a ledva lapal po dychu
až príliš často ale teraz sa mi v poslednej dobe stále sníva niečo o škole, samé zlé veci až sa tam bojím ísť teraz po týždni a sú to až moc živé sny, vždy mám z nich zlý pocit celý deň
A keby len raz, sem tam ich mávam, ale radšej nech ich nemám, lebo sa mi sníva, ako mi vypadávajú zuby a sa nimi drhnem Zobudím sa spotený a utekám do kúpelky ich skontrolovať, či predsa len nevypadali
áno jeden môj sen bol až príliš živý spala som asi 5 minút a zobudila som sa uplakaná a celá spotená...v sne ma prišiel pozrieť diabol...bolo to strašne dávno ale stále si ten sen dopodrobna pamätám
Inak mne sa tiež strašne často snívajú, ale asi 8/10 prípadov sú nepríjemné, fakt málokedy sa stane, že by som ľutovala že som sa zobudila A nenavidiiim že už od detstva sa mi sniva taky rozľlahany sprosty sen o tom, ako nastupim v mojej bytovke do vyťahu, stlačim PRIZEMIE a ten debil ma vezie hore, na nejake 15 poschodie uplne zavratnou rychlosťou, pritom byvam v 8-poschoďáku, no... a minule naozaj v realite nastupim do vyťahu, stlačim PRIZEMIE a idem hore?! DD kukam what the frog uplne jak z toho sna. Ale chvalabohu si ma len privolal sused, lebo som moc ľahka a vyťah sa mi zhasol nachvilku. No a tak.
Mne sa snivaju same somariny. Napriklad vcera sa mi snivalo s Dracom Malfoyom, ze ma chcel zabit a ja som bola akoze Harry. A boli sme pod vodou a jeho zbranami bola jedna chobotnica a jedna...neviem presne identifikovat, co to bolo..jedna ma mala rozsekat a ta druha po mne "poupratovat"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
poviem ti, nieje to príjemné keď sa ti sníva o konci sveta a ty sa pripravuješ že za pár sekúnd zomrieš, zobudíš sa úplne vytrasená a celý deň si jak zombie
Alebo že nejaký krvavý zombie najprv sú pri bránke medzi nami a našou susedou a potom keď sa zamknem sa jeden nalepí na dvere
Alebo strašne dávno, že sme išli autom, bolo zamračené a zbadala som takú bodku a opýtala som sa"mami, čo to je?" a v tej chvíli do nás narazilo lietadlo...(ach) z toho som mala takú traumu, že bez sprievodu som sa nepohla ani na krok ani len v dome a ešte k tomu to bolo pred Vianocami
Jedna moja spolužiačka z hudobnej že bola tehotná (má asi 16 rokov) a neviem, boli tam aj jej rodičia a všetci proste len okolo jej brucha sa točili...z toho som mala fakt divný pocit (prepáč)
ešte teraz som z toho úplne WTF.
že o mne to moje podvedomie tak veľa vie
stará mama vŕba mi pomôže
niektoré sny boli tak pekné, žeby som ich chcela zažiť aj v reáli
ze bud revem celu noc a den potom, alebo mam strach neskutocny