tak napríklad mne sa snívalo že som bola vojak a letela som s ostatnými vojakmi v lietadle a to sa potom zrútilo niekde nad lesom, a prežila som len ja... a keď som sa potom zobudila nemohla som sa nadýchnuť, mala som pocit akoby na mne niečo ležalo, brut
hej aj mne sa to stava...vecsinou to spoznam tak, ze mam sen,v ktorom mam sen..a v tom sne sa nieco odohrava...a ked sa zobudim(do toho prveho sna), tak si vlastne uvedomim,ze to bol sen a ze som este vlastne v sne ...komplikovane....ale su to len osobne sny a udalosti ..
ja napriklad viem že keď sa náhle zobudím a mám ten pocit akokeby som mala buchnúť z toho že sa neviem nadýchnuť a že sa bojím tak viem že sa stane niečo zlé... raz som sa tak zobudila a potom nám zavolali z nemocnice že zomrel dedo
a to je taký pocit akoby som mala s tým niečo spoločné,taký pocit viny....že by som najradšej utekala a neobzerala sa...to vtedy musím ísť na čerstvý vzduch a aspoň na 5 nimút sa vydýchať...
moja kamoška to povedala že to je akokeby ma niečo posadlo...našťastie sa to deje len málokedy
mne sa to casto stava, el zvacsa to byvajju len malickosti, pisomky a nejake udalosti v zivote.. v mojom alebo nejakych blizkych ludi, nei tkaych odveci vojakov...
mne sa 3 dni posebe snivalo ze drzim spoluziaka na balkone ale nemozem ho udrzat a vzdy sa my vysmikne a a na 3 den som vecer kukal v spravach ze daky k*k*t nabral 3 studentov ked cakali na bus a on bol jeden znich. ale nastastie je v poriadku len neviem ci vie chodit, dlho som onom nepocul odvtedy...
Mne sa také všelijaké stáva nejak podozrivo moc často
Hoci, popravde, nie je to také mysteriózne ako to tvoje s tými vojakmi..mňa osobne by to dorazilo.
Stane sa mi hocikedy, že sa mi sníva akýsi sen, v ktorom napr. vystupujú mačky, hady a tie podobné znaky kt. sa dajú preložiť v snári.. neviem či mám tomu veriť.. ale vždy ked sa mi taký sen sníva, výklad snaa sa mi aj onedlho splní.
Alebo, sníva sa mi nejaká situácia a to sa aj stane..
no ja mam skor taky pocit ze ked sa mi nieco sniva ze to sa uz stalo... alebo nieco prezivam a potom omg ved ale toto som akoby uz zazila a nemyslim dežavu a potom si spomeniem ved to sa mi snivalo...ale odstup casu je tam dost velky...
alebo raz sa mi snivalo ze zomrela sesternica a proste vsetko som to tak prezivala a mala som pocit ze sa to ozaj stalo a vo sne za mnou chodil jej duch ale nic zle sa nestalo potom ked som sa zobudila..bolo to uz dost davno tak dufam ze sa ani nestane....
mne sa to stalo viackrat...napr, ze sa mi v noci snivalo ze som pri nejakej prilezitosti rozbila pohar s vodou....a na druhy den som uplne zabudla na ten sen a uplne tak isto sa mi podarilo rozbit ten pohar a potom som si spomenula, ze sa mi to snivalo
mne sa snivali nejake ustrizky naprikla,ze som bola na namesti:ň a stala sa tam taka a taka vec....a niekedy sa to aj splni...tak davnooo sa mi snivalo o nejakej udalosti v Parizi a ta sa aj stala...tak potom je to take coolove...ked sa to stane...ale raz sa mi snivalo to bolo nedavno...ze sa smejem na nieco a ako som spala tak som sa tak trosku prebrala a pristihla som sa,ze sa rehocem zo sna....tak to bola dost haluuz
šiflada ma predbehla ...nič také dopredu sa mi nesnívalo, alebo aj keď, nepamätám si, sny vyrába mozog, to je zbytočné riešiť v zmysle vyšších síl...ale dejavu sa mi veľaráz stal, teraz už posledné roky ani nie: smiley:
kks, keby sa malo stat to co sa mi snivalo tak no nevem nevem...mavala som kedysi strasne sny..nastastie nic nepredpovedavali...ale za to niektore sny by sa mohli stat skutocnostou
hehe co ti povim..aj mne sa take sniva..nastastie nic so svetovou katastrofou xD..len nejake ustrizky rozhovor, situacia a ked sa tho stane..uplne ma tho tak preberie a spomeniem si ze tho uz som niekedy pocula...de´javu...ale mavam aj uplne na hlavu sny..napriklad dnes..som sa precitla so spanku a pocula som sa ako sa rehocem..dost cudne xDxD
Mne sa minule snivalo, ze som pozeral jeden dokumentarny program v tv.Normalne som ho sledoval pocuval co hovoria a tak. Ked som sa zobudil a prisiel do obyvacky tak akurat oco prepinal programi. Zrazu prepol na jojku a bolo tam presne to co sa mi snivalo. Uplne presne to iste. A videl som akurat ten kus co sa mi aj snival kym znova neprepol. Mal som stoho divny pocit.
Alebo ked uz nespim, len tak lezim tak sa mi niekedy ziavia pred ocami hodiny ktore su v detskej no a ked sa pozrem kolko je hodin tak je presne kolko som videl.
uz zopar razi sa to stalo aj mne...no nie je to nieco podstatne len take drobnosti, detaily a o niekolko dni sa to stane.... velmi by ma zaujmalo cim je to podmienene...
sem tam sa mi to stane, vacsinou si ale potom uvedomim, ze ked sa mi tato situacia uz snivala tak neskoncila dobre, tak sa to potom snazim napravit aby v reale dopadla lepsie a doteraz sa mi to vzdy podarilo
ja zboznujem sny ked sa mi nieco strati a prisnije sa mi kde to mam hladat, a fakt to tam aj je inak uz pouzivam indiansky lapac zlych snov, zvany dreamcatcher, mne pomohli so zlymi opakujucimi sa snami
mne sa stava ze sa mi sniva nejaka situacia napr ze nieco niekto povie a potom asi o 2 dni sa to stane ale ja si to uvedomim az ked sa to odohraje lebo na ten sen zabudnem je to zloziteeee
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
a to je taký pocit akoby som mala s tým niečo spoločné,taký pocit viny....že by som najradšej utekala a neobzerala sa...to vtedy musím ísť na čerstvý vzduch a aspoň na 5 nimút sa vydýchať...
moja kamoška to povedala že to je akokeby ma niečo posadlo...našťastie sa to deje len málokedy
btw @2 komplikované riadne sen o sne vo sne
Hoci, popravde, nie je to také mysteriózne ako to tvoje s tými vojakmi..mňa osobne by to dorazilo.
Stane sa mi hocikedy, že sa mi sníva akýsi sen, v ktorom napr. vystupujú mačky, hady a tie podobné znaky kt. sa dajú preložiť v snári.. neviem či mám tomu veriť.. ale vždy ked sa mi taký sen sníva, výklad snaa sa mi aj onedlho splní.
Alebo, sníva sa mi nejaká situácia a to sa aj stane..
nuž mne sa snívajú blbosti, ale strašné.. to ti dakedy porozprávam.. ale budeš sa na tom smiať riadne..
ale toto sú strašne živé sny, také neznášam..
Alebo ked uz nespim, len tak lezim tak sa mi niekedy ziavia pred ocami hodiny ktore su v detskej no a ked sa pozrem kolko je hodin tak je presne kolko som videl.
Stavaju sa aj vam taketo veci??