Taká Tesla model S by mi stačila, keby sa niekto chcel podujať na to obdarovať ma vehiklom. Samozrejme za predpokladu, že tu bude v tejto oblasti viac nabíjačkární
Niesom velmi auto-moto clovek, hlavne sa bojim rychlej jazdy takze mne staci hocijaky hatchback.. ale zas keby ze mam neobmedzeny budget tak by som brala Teslu.
Samozrejme ziadny autopilot
Ja sa v autach absolutne nevyznam a nikdy ma nejak nebavili
Ale! Frajerov brat si kupil nove auto a to sa mi fakt paci,najma tymi funkciami a take by som brala teda ale bolo isto drahsie,tak mozem snivat dalej.
Ano, aktuálne chcem nejakú audinu A8 a potom, keď sa presťahujeme a budem mať veľkého psa tak audinu nejakú Qčkovú alebo by som sa zmierila aj s mercedesom ML ako má muž len to sa mi zdá ako hrča riadna tie audiny sa mi zdajú spratnejšie
Skôr tak všeobecnejšie ..zbaviť sa konečne nafty (zvýšenie spotrebnej dane, postupné smernice na odstranenie tejto trakcie) a nahradiť ich alternatívou ( elektrická nergia, vodík,.... )
v realnejsej rovine som uz tak dva roky zamilovana do nissana juke, najlepsie nismo to je moj sen. ale keby si mozem vybrat uplne akekolvek auto, tak si vyberiem, ako viaceri ludia tu, teslu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Samozrejme ziadny autopilot
Ale! Frajerov brat si kupil nove auto a to sa mi fakt paci,najma tymi funkciami a take by som brala teda ale bolo isto drahsie,tak mozem snivat dalej.
a motorky sa mi páčia také tie Harley Chopper, ale motorku by som nechcela
Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio Verde
Mazda 3 TAKUMI
teraz už nesnívam o žiadnom aute ani ničom takom, keďže nemám vodičák ale mám rada volvá
ale snivam o cervenom alebo modrom mini cooprovi ^^
no, nič nechýba modelu 3, zamýšľal som napísať ten a napísal som S
ale auto nie je pre mňa prioritné v živote