neviem ale tazko budes nevedomemu vysvetlovat ze nejsi fetak ked snupes.. a radsej budem mat znicene pluca nez znicenu nosnu prepazku alebo komplet nos a vyzerat jak ****** ze sa ma deti v obchode budu bat.... takze tak...
@Phobia139 noo su taky kkti co si myslia ze si fetak ked snupes snupaci tabak ale to si netreba vsimat hm a co je skodlivejsie to nwm ale na snupaci tabak podla mna nevznika zavislost co sa o cigaretach povedat neda ,
ja ked snupem tak tento lebo u nas sa iny zohnat neda
takze som trochu googlil a zistil som ze sa nepotvrdil ani jeden skodlivy ucinok. Taktiez ze v jednej davke snupacieho tabaku je skoro rovnake mnozstvo nikotinu cize by sa s nim dalo celkom slusne odvyknut od cigariet. Tiez som sa docital ze ma povzbudujuce ucinky a nikotin sa do krvi dostane rychlejsie ako u cigariet a tak isto aj rychlejsie vsetek vyprcha. Dalej ze sa jedna jednu z najcistejsich foriem tabakovych vyrobkov cize do seba nedostavame tolko bordelu takze som sa tomu celkom potesil. No a na zaver par mojich vyhod aj zaporov. Takze mam po nom dobry pocit jak keby sa vsetko spomalilo a taktiez sa mi toci hlava trochu ten pocit zboznujem dalsia vyhoda ze pekne voniam potom no a nasiel som 1 nevihodu musite mat pri sebe vreckovky no a to co vam vylezie z nosa moc neukazujte okoliu a hlavne babam ne ! tak to je asi tak vsetko dufam ze som potesil vsetkych "snufferov" budeme zdravi ! Ak by ste mali otazku tak kludne napiste na Ts caw
@Ooooo ja viem ze to nieje koks ani piko ale tvoj nos nie je stavany na to aby si si do neho dennodene ladoval akykolvek prasok... uz len z toho dovodu ti to musi skodit... neviem ale kludne by to po case mohlo sposobit napriklad precitlivelost na narazy cize oslabenie cievok v nose co znamena ze pri vyssom krvnom tlaku alebo co i len mensom naraze sa ti moze spustit krv z nosa.
TO CO PISEM NEMAM OVERENE ZIADNYM ZDROJOM.. iba logickym myslenim ze nic neostava bez nasledkov a znicena nosna prepazka alebo caste krvacanie su len priklady....
a k tomu ze nema negativny vpliv : to len preto ze sa o to este nikto poriadne nezaujimal nakolko malokto uziva snupaci tabak.... to je len taka imidzovka skor by som povedal... ale keby sa zacal uzivat v takom hojnom mnozstve ako cigarety tak by ste sa cudovali co vsetko sposobuje...
aj keby si snupal cukor tak ti to casom zacne skodit a sposobi 1,... 2,.... 3,.... 4, ..... atd..
2. tak tento bol brutalny skoro mi ocivybehli zacali mi nejako byt rytmom srdca divny pocit
3. tento silny ale oblubil som si ho
4. no a bez tochto nevydrzim to je naj naj co som kedy skusil ucinky 100% chut je mierna citit t iba mentol ale zevraj je v tom aj marhula ci co ale neni citit. Toho si dam kludne aj 10 cm mnami
@Lilluska228 povrava sa ze "mentolovy snup je pre decka " ako si to uz preberes je na tebe ..ale myslim ,ze to je to iste ako "mlieko je pre deti,chlapy piju pivo"
@00000@Phobia123@Torpedo08 Podľa mna je najlepšie dať si maly kopček na chrbat ruky do jednej dierky, do druhej, o chvilku proces opakovať. Ked si dam lajnu tak to zbytočne vykychnem a pri trubičkovom vysavani mi to lieta velmi hlboko.
šňupací tbak nenici vobec nič prave naopak prečidtuje dychacie cesty ja šňupem uz rok aj niečo a nič mi nie je a fajčím pomaly tri roky a podla mna je fajcenie viac skodlive pretoe sa dostavaju do pluc skodlive latky, ktore zamoruju pluca ale tabak nic take nesposobuje ale ja mam v pi*i čo sa mi robi lebo mi to chuti
Dakujem za nazory ja som zacal s GAWITH APRICOT, takze nwm... Nabuduce skusim ten Red Bull A uprimne, kamaratovy z toho jebalo a ja som bol AOK Budem to uzivat na prednasky
@phobia139 ahoj ja som sa chcel iba opýtať že ja som síce prestal fajčiť aj cigary aj všetko a snupaci mi stačí len že či to môžem užívať dlhodobo namiesto cigariet má zaujima
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
k teme : skusal som oboje ,ale ani pri jednej z moznosti som neostal ..co viac skodi ? tazko povedat
Cigy skodia omnoho viac
ja ked snupem tak tento lebo u nas sa iny zohnat neda
TO CO PISEM NEMAM OVERENE ZIADNYM ZDROJOM.. iba logickym myslenim ze nic neostava bez nasledkov a znicena nosna prepazka alebo caste krvacanie su len priklady....
a k tomu ze nema negativny vpliv : to len preto ze sa o to este nikto poriadne nezaujimal nakolko malokto uziva snupaci tabak.... to je len taka imidzovka skor by som povedal... ale keby sa zacal uzivat v takom hojnom mnozstve ako cigarety tak by ste sa cudovali co vsetko sposobuje...
aj keby si snupal cukor tak ti to casom zacne skodit a sposobi 1,... 2,.... 3,.... 4, ..... atd..
Ake šnuffy ste už skusili?
@Torpedo08 ..aj ja mam presne ten u nas v tescu predavaju este dva druhy,ale tie su slabsie xD
..a ja snupanie mozem n nefajcim, nepijem..tak to mam aspon nejake odreagovanie na vecer
1.
Nic moc ale strasne silny dobry na sopel
2.
tak tento bol brutalny skoro mi ocivybehli zacali mi nejako byt rytmom srdca divny pocit
3.
tento silny ale oblubil som si ho
4.
no a bez tochto nevydrzim to je naj naj co som kedy skusil ucinky 100% chut je mierna citit t iba mentol ale zevraj je v tom aj marhula ci co ale neni citit. Toho si dam kludne aj 10 cm mnami
sory akurat mi tam nehodilo obrazok mojho naj tak skusim dalsi