Sen je len sen, ako mi moze nejaka fikcia v mojej hlave pokazit naladu? Rano sa zobudim a zijem dalej svoj zivot a nic z toho sna v nom nema svoje miesto.
Niekto tu opäť zlú náladu pripisuje depresii.. kur*a najdite si na googli čo to je depresia a ne za každu somarinu mate depresiu vy ste sami depresia -.-"
@spiralfaust lebo ty už vieš ako každý na čo reaguje mudrák
Stalo sa mi, že som bola zo sna vyvedená z miery, mala som zvláštne pocity dlho potom, často si dlho uvedomujem, že osoby nie sú až také zlé ako v tom sne... Nejaký extrém to ale nebol
@spiralfaust ano, mas pravdu. Len ty nemozes vediet v akom psychickom stave su ti ludia. Mozno trpia depresiami a nemozes vediet ako ostatni reaguju na rozne podnety. Takze myslim, ze aj silny, rezonujuci sen moze vyvolat zhorsenie stavu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
(nežartujem)
Stalo sa mi, že som bola zo sna vyvedená z miery, mala som zvláštne pocity dlho potom, často si dlho uvedomujem, že osoby nie sú až také zlé ako v tom sne... Nejaký extrém to ale nebol