Stalo sa vám už, že keď sa vám niečo snívalo tak sa to stalo?..akože vážne..že prišla za vami konkretna osoba a niečo povedala a potom sa to stalo aj naozaj ...alebo proste sa niečo v sne odohralo a potom sa to stalo v skutočnosti?..mne sa to stalo a nie
Asi nie, snívajú sa mi kokotné sny o domoch s mŕtvolami a vrahmi a hnusné veci ktoré nechcem zažiť. Iné sa mi snaď ani nesnívajú, možno občas také tie.. príjemné
A život mám pritom krásny a stačí mi na to jediná osoba
no áno, ale bohužial väčšinou je to negatívne, napríklad minule sa mi snívalo, že dostanem jeden dopis a hoci sa mi to zdalo veľmi nepravdepodobné, o pár dni som presne taký dopis v tom znení dostala.
mne sa presne včera niečo také stalo. snívala som že sa mi stratil pes a že namiesto neho sme mali nejakého iného a potom, na druhý deň naozaj ušiel, ale našťastie sa vrátil (a to sa mu podarí utiecť len zriedkavo).
sny su vzdy len si ihc clovek nepameta inokedy viac inokedy menej...mne sa tiez stalo ze som snival o buducnosti a stalo sa mi aj to ze som v sne ovladal svoje konanie ako keby som bdel....cize som si uvedomoval ze je to sen a teda som v nom robil co som chcel
stáva sa mi to...niečo sa mi sníva zabudnem a pripomenie sa mi to keď sa to stane...snívalo sa mi akú otázku si na mature vytiahnem a ja som si ju fakt vytiahla
no uz aspon viem ze nie som sama....ze nie som az taky blazon ale niekedy je to desive ked sa stane presne to iste ...hm..a kto mi to teda vysvetli..je to sposobene silou vlastnych myslienok alebo videnim buducnosti alebo co? a tie maturity ja som zase len myslela na to co si chcem vytiahnut a verila som tomu a vytiahla som si tri krat co som chcela
@lilllie ja to tiež neviem vysvetliť a rada by som vedela ako to vlastne je.
napríklad ten list prišiel z takého mesta, z ktorého som ho fakt nečakala, lebo tá vec sa nejako nespájala s tým mestom a o tom meste ledva viem, že existuje.
a fakt si neviem vysvetliť ako sa mi 5 dní predtým mohlo snívať, že ho práve z toho mesta dostanem.
Nebol to síce sen, skôr niečo ako nejaká predzvesť, pocit. A mávala som ju opakovane, myslím, že stále tú istú, je dosť možné že aj v sne. Vcelku ma to desilo. A myslím, že sa aj vyplnila. A odvtedy ju nemávam.
Ešteže na také veci neverím, lebo keby hej, tak som asi dosť vyplašená sama zo seba...
ano stáva sa mi to ale väčšinou mám z toho sna len nejaké tušenie v tom sne sa mi neukáže čo sa stane je to ukázané len v náznakoch ale keď sa to stane zrazu má ten sen význam... neviem prečo sa to deje ani ako je to možné.....snažím sa nad tým nerozmýšlať
ano jedna byvala kamaratka bola na mna hnusna vo sne kvoli prkotine a ked sme sa o tyzden stretli nahodne tak bola odmerana ale uz nie kvoli hovadine .. len tak .. doteraz neviem kvoli comu
stava sa mi to dost casto, alebo nejau dobu na nieco myslim intenzivnejsie aj na nejaku spomineku a potom nieco co s tym suvisi sa proste stane napriklad myslim na to ze som dlho nevidela toto miesto alebo som tam nebola na dovolenke a zrazu tam idem..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
A život mám pritom krásny a stačí mi na to jediná osoba
napríklad ten list prišiel z takého mesta, z ktorého som ho fakt nečakala, lebo tá vec sa nejako nespájala s tým mestom a o tom meste ledva viem, že existuje.
a fakt si neviem vysvetliť ako sa mi 5 dní predtým mohlo snívať, že ho práve z toho mesta dostanem.
Ešteže na také veci neverím, lebo keby hej, tak som asi dosť vyplašená sama zo seba...