Dnes sa stala jedna zaujímavá vec- ráno som sa zobudila a prišla za mnou mama, že sa jej sníval zlý sen a že sa niekomu niečo stane/niečo stane. Spýtala som sa jej o čom bol ten sen a presne ten istý sen sa sníval mne v tú istú noc. O chvíľu som šla dať j
Milujem sny, vstupuješ do vlastného sveta. Mávam neskutočne živé sny, často krát neviem či to bolo reálne, alebo len sen...teda reálne to je keď je to v sne ale chápeme sa
A ja snáď verím na všetko, už len to že existujeme môžeme nazvať neuveriteľnou vecou no nie?
@erjedna si racionalny mudry chlap.
Ale ver mi ze nie je spravne byt voci vsetkemu tajonnejsiemu, medzi nebom a zemom uplne skepticky..
Aj byt 100 % ateista, neverir ze vobec nic neeexistuje nijaka vyssia sila o ktorej nic nevieme( je jedno ci si ju nazvas allah, boh, priroda, muhammad ali alebo martinka z turca) neexistuje je velmi zabedneny nazor..
Ludsky mozog je este stale velmi malo preskumany..ani najlepsi vedci v ziadnom pripade nechapu 100% ludsky mozog..myslim si ze ani 50%..
Sny su velmi zaujimava vec..je to stav kedy ciastocne dusa opusta fyzicke telo a rozhodne to nie su uplne nahody nic neznamenajuce co sa cloveku sniva
Ludske podvedomie a instinkty su taktiez veeeeelmi veeelmi podcenovane...pricom clovek ( ktori sa samozrejme vobec v nicom nelisi od zvierat) ma taktiez v sebe instinkty a intuiciiu uz tisicky rokov.a mal by jej doverovat
Priklad: ako je mozne ze clovek citi ked sa na neho iny clovek pozera?? Poznate ten pocit..
Pricom logicky by to asi vobec nemal odkial vediet..
Je to instinkt v ludoch uz snad desiatky tisic rokov ako ichrana pred dravcami, zvieratami ktore cloveka lovili
To je iba uuuplne banalny jednoduchy priklad, ukazka..
par krat ked som si presne pamatala čo sa mi sníva som si aj na nete pozrela nejaké vysvetlenie ale myslim že konkrétne sa z toho nedá vyzistiť že ak sa ti snívalo napr. o psovi znamená to že zajtra sa ti stane niečo zle, alebo ked ti trhajú zuby niekto ti zomrie... skor verím že naša nalada alebo nejaký vnútorný nepokoj ovplyvnuje čo sa ti sníva, že ak sa ti sníva niečo násilne alebo že sa hádaš s nejakou osobou tak aj v skutočnosti ta ta osoba nejak vnútorne hnevá a podobne... takže myslim že to je skor naopak, že náš bdelý stav ovplyvnuje snívanie než to že snívame a tým predpovedáme..ale nevylučujem ani takéto veci no, ľudia su všelijakí a možu mať rozne vlastnosti
@erjedna nie som ani veriaca, jediné v čo verím je že po smrtí budeme dobré hnojivo, ani neverím na že existuju duchovia, ani čarojdenice, aj o vešticiach mám svoj názor som realista a keď mi niekto hovorí že podobné veci zažil tiež mám na to svoj názor ale ako povedal @hadimistr myslím si že človek má v sebe viac ako sám vie, ako si dokáže predstaviť ...stále vidíme niečo nepoznané vo vesmíre a v záhadných tieňoch podľa mňa by sme najprv mali spoznať viac sami seba až potom skúmať ostatné To s TV LUX bolo trochu pod moju úroveň, človek by nepovedal že máš o 10 rokov viac ako ja @tomias na takúto kokotnú pripomienku nemienim odpovedať....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
A ja snáď verím na všetko, už len to že existujeme môžeme nazvať neuveriteľnou vecou no nie?
Ale ver mi ze nie je spravne byt voci vsetkemu tajonnejsiemu, medzi nebom a zemom uplne skepticky..
Aj byt 100 % ateista, neverir ze vobec nic neeexistuje nijaka vyssia sila o ktorej nic nevieme( je jedno ci si ju nazvas allah, boh, priroda, muhammad ali alebo martinka z turca) neexistuje je velmi zabedneny nazor..
Ludsky mozog je este stale velmi malo preskumany..ani najlepsi vedci v ziadnom pripade nechapu 100% ludsky mozog..myslim si ze ani 50%..
Sny su velmi zaujimava vec..je to stav kedy ciastocne dusa opusta fyzicke telo a rozhodne to nie su uplne nahody nic neznamenajuce co sa cloveku sniva
Ver mi ze mam pravdu
@mouette
Priklad: ako je mozne ze clovek citi ked sa na neho iny clovek pozera?? Poznate ten pocit..
Pricom logicky by to asi vobec nemal odkial vediet..
Je to instinkt v ludoch uz snad desiatky tisic rokov ako ichrana pred dravcami, zvieratami ktore cloveka lovili
To je iba uuuplne banalny jednoduchy priklad, ukazka..
@tomias na takúto kokotnú pripomienku nemienim odpovedať....