Ahojte, chcela by som vedieť - prevažne názor dievčat. Momentálne mám priateľa, s ktorým som šťastná, avšak v posledných dňoch 4-5 mám každú noc sen s chalanom, ktorého som kedysi veľmi chcela, aj niečo medzi nami bolo. Neberiem to ako tragédiu, len ma za
Určite by som ju vyfackal...! Ale nie,je to normálne podľa mňa,je to náznak podvedomej túžby po neznámom a peknom,takže na Tvojom mieste by som porozmýšľal nad tým,že čo by to mohlo byť.
mne sa tiež stalo že som sníval s milovanou osobou ked som na ňu už zabúdal a dlho sme neboli v kontakte,asi sa ti deje to isté ..nerieš to,bud šťastná s tým čo máš
Ja trošku od veci, ale stále k veci
Sny beriem ako niečo, čo som zažil. Odohralo sa to v moje hlave, čiže som to prežil. Celkom fan ráno vstať, s pocitom že som bol snowboardovať s kamarátmi niekde na horách... Som čudný no .. Ale neodporúčam to nikomu, často neviem čo sa stalo naozaj a čo sa mi snívalo. Aj teraz mám taký problém..
je to úplne normálne, vo snoch sa ujme velenia tvoje podvedomie, ktoré je zdá sa plné nevedomých túžob, o ktorých si ani nevedela, že ešte vôbec máš, potlačované spomienky, pudy, myšlienky... myslím, že snom (niektorým) sa má prikladať určitý význam, povedala by som skôr, že toto je "normálne" a netreba to nejak extra riešiť
veľmi dobré je tiež si sny zapisovať, tie zaujímavé, ktoré ráno v tebe zanechali nejaký pocit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Nič by som jej na to nepovedal, len by som si ju trochu doberal a podpichoval, ale ináč v pohode
Sny beriem ako niečo, čo som zažil. Odohralo sa to v moje hlave, čiže som to prežil. Celkom fan ráno vstať, s pocitom že som bol snowboardovať s kamarátmi niekde na horách... Som čudný no .. Ale neodporúčam to nikomu, často neviem čo sa stalo naozaj a čo sa mi snívalo. Aj teraz mám taký problém..
nič zložité.
@4
veľmi dobré je tiež si sny zapisovať, tie zaujímavé, ktoré ráno v tebe zanechali nejaký pocit