"Snažil som sa zaspať, ale nešlo to, mohli byt už tri hodiny, aj viac, keď som ležal otočený k stene a zrazu som zažil neopísateľný pocit plný strachu, že mi naskočila husia koža po celom tele, aj na malom."
Ja mavam pokojny a kvalitny spanok, takže toto sa mi este nestalo. Jedinu paralyzu, ktoru som mal bola alkoholova... proste ten pocit ked lezite na chodniku, slinka vam tecie z huby a vy sa neviete pohnut, hoci sa velmi chcete postavit na nohy...
ja som raz bola po prebudení bola paralyzovaná tak čudne na polku tela, že ako by jedna noha a ruka boli nejako mimo mňa...no mala som nervy, že či náhodou nemám mozgovú príhodu, ale to bol asi špeciál typ spánkovej paralýzy ...pár krát ma v noci paralyzoval krč do nohy, ale inak spánkovú nemávam
Refresher publikuje článok, skorej ho refreshne lebo som tam asi pred dvoma mesiacmi niečo podobné čítal a zrazu tu sú už dve fóra o tom či je mal niekto paralýzu... *Yeezus*
Ja som mal taký nepríjemný zážitok... Mal som asi 16 rokov, a proste mal som svoju posteľ. Lenže jednu noc som si povedal, že idem sa vyspať na bratovu. A tá noc bola desivá. Zaspal som, v tom som sa prebral s tým, že niečo čierne bolo nadomnou a ja som sa nevedel pohnúť ani nič spraviť. Zrazu som sa reálne zobudil a pohoda všetko bola noc. Zaspím zas a to isté. Potom znovu som sa zobudil a už som nevedel rozlíšiť či spím či nie. Znovu som zaspal a v sne zas som sa ako keby zobudil ale bolo ráno, úplne normálne to vyzeralo a tak vstávam z postele a zrazu nejaká zvláštna sila ma ťahala k zemi jak gravitácia. Nevedel som sa hýbať len som sa načahoval po telefón aby som si privolal pomoc. Ale znovu som sa reálne prebral a stále bola hlboká noc Tak zaspal som znovu a zas vstal som s tým, že som zaspal idem do kuchyne normálne a pozerám na hodinách už tesne pred obedom a sakra zaspal som do školy. Lenže znovu som sa prebral v noci proste chaos noc raz som to zažil hrúza odvtedy som len na svojej posteli spal
stalo sa mi zoparkrat...najhorsie 2 pripady boli minuly rok v lete...myslela som si asi 6x po sebe ze uz som sa konecne zobudila a zakazdym som zistila ze nie vtedy som chcela kricat na frajera nech ma pride zobudit ale nedalo sa...a druhykrat mi pri posteli stala cierna postava bola to zena v dlhych ciernych satach a ked som sa chcela hybat a kricat tak sa akoby zmenila na ciernu gulu a vyletela z izby az vtedy som zacala kricat nahlas..dovtedy len potichu
stalo sa mi to viackrat, prvykrat som si myslela ze umriem od strachu/resp. ze uz som asi mrtva...ked sa mi to zacalo stavat viackrat uz som si sama povedala, ze je to v pohode, ze zatvorim oci a bude to normalka ako vzdy....ale u mna nepomahalo ani to, ked sa ma niekto dotkol. raz sa mi to stalo pri frajerovi, lezal pri mne, dotykal sa ma, ale ja som sa nemohla pohnut...je to individualne
Čo si spominam spala som na bratovej posteli zobudila sa v noci paralyzovana otvorila oči a asi 5cm od tváre som mala tvár nejakého veľmi škaredého diskarnata usmieval sa jak starý uchyl.. Chvíľu sme na seba pozerali potom som zavrela oči a spala ďalej...
Skôr častejšie sa mi niečo podobné stáva počas dňa a niekedy si to ani neuvedomim len viem že som bola mimo a chvíľu mi trvá až si uvedomim čo sa stalo-kde som-kto som.... Ale vpohode sa dá na to zvyknúť a strach úplne prekonať keď si uvedomis že sa nič nestalo a nikto ti neublíži
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
o____O
Skôr častejšie sa mi niečo podobné stáva počas dňa a niekedy si to ani neuvedomim len viem že som bola mimo a chvíľu mi trvá až si uvedomim čo sa stalo-kde som-kto som.... Ale vpohode sa dá na to zvyknúť a strach úplne prekonať keď si uvedomis že sa nič nestalo a nikto ti neublíži