Naposledy keď sa mi snivalo o dome smutku v ktorom malo strašiť a ja som sa zobudil akokeby som ležal v truhle v časti postele kde nespavam (na kraji) s prekriženou nohov v kolene ako v scary movie 4
Tiez si pamätam na sen, vtedy aom zaspal s hudbou v sluchatkach a zobudil som sa prave pri takej hudbe ktora vtedy nabrala úplne iný popc rozmer
Tiež sa mi snival sen o hudbe. Sedel som na pyramíde v egypte. Bol to vlastne amfiteater a na podiu hrali nejaky egyptski bohovia, jeden znich mal tvar velkeho vznasajuceho sa kostlivca a hrali veľmi zvláštnu hudbu.
Snivali sa mi po sebe dva sny, nočne mory. V jednej som musel vykopať hrob a kosti jedneho človeka, ale našťastie sa tak nestalo lebo sa meno na pomniku zmenilo a ta entita čo ma nutila to spraviť odišla. Potom som bludil po cintorine vo zvlaštnej tme lebo bolo vidieť. Dokonca som stretol aj nejakych sbskarov čo ho srražili a pytal sa na cestu von lebo som nevedel kde je východ. Potom som sa zobudil. Hneď na to sa mi snival sen v ktorom som sa musel zastreliť lebo ma zas tá istá entita nútila zabit sa našťastie som odolal a prebudil sa. Bol to veľmi zlý sen. Na druhy deň som našiel osobu ktorej hrob a kosti som mal vo sne vykopať ako sedi pod sedí plačúca pod stronom s lanom v rukách.
Nič, ale často mávam bezsenné noci. Naposledy sa mi sníval iba taký jednoduchý sen, že som na základke dostal 5-ku z chémie a bol som z písomky vyhúkaný. Po prebudení som sa divil, ako je možné, že som sa to nemohol naučiť, keď tam sa neučí organika veľmi tak ako pri biochémii, čo bolo ku*va ťažšie.
Ze brat si kúpil byt dvojizbový a bol na mega vysokom poschodí ze keď som pozrela dole z terasy tak mraky išli smerom dole a spájali sa v jeden a mega paniku som mala ze spadnem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Tiez si pamätam na sen, vtedy aom zaspal s hudbou v sluchatkach a zobudil som sa prave pri takej hudbe ktora vtedy nabrala úplne iný popc rozmer
Tiež sa mi snival sen o hudbe. Sedel som na pyramíde v egypte. Bol to vlastne amfiteater a na podiu hrali nejaky egyptski bohovia, jeden znich mal tvar velkeho vznasajuceho sa kostlivca a hrali veľmi zvláštnu hudbu.
Snivali sa mi po sebe dva sny, nočne mory. V jednej som musel vykopať hrob a kosti jedneho človeka, ale našťastie sa tak nestalo lebo sa meno na pomniku zmenilo a ta entita čo ma nutila to spraviť odišla. Potom som bludil po cintorine vo zvlaštnej tme lebo bolo vidieť. Dokonca som stretol aj nejakych sbskarov čo ho srražili a pytal sa na cestu von lebo som nevedel kde je východ. Potom som sa zobudil. Hneď na to sa mi snival sen v ktorom som sa musel zastreliť lebo ma zas tá istá entita nútila zabit sa našťastie som odolal a prebudil sa. Bol to veľmi zlý sen. Na druhy deň som našiel osobu ktorej hrob a kosti som mal vo sne vykopať ako sedi pod sedí plačúca pod stronom s lanom v rukách.
Asi by som nemal vravieť o svojich snoch
Prvy sen bol ze kamoška smeracka v skutocnosti volila Za Ludi
A druhy sen, ze niekto mi na tomto fore nieco komentoval, len sa to nedalo precitat a bol som z toh zufaly
Ako povedala moja kamoška " spím na trojposchodovej posteli pretože mám tri fázy snov" a asi tak nejak im podľa toho aj pripisujem význam xD