že som bola uplne taka jak sumo bojovnica a ocitla som sa v počitačovej hre kde som musela skakať po kamenoch aby som nepadla do lávy .. a uplne jak mi secko sadlo skakalo vite jak to bolelo ja som to normalne citila .. a ked som padla do lávy som sa prebudila.. ale kks normalne to az pálilo tá lava kks secko som citila cela spojena som sa zobudila ..
a este sa mi raz furt dookola snivalo jak som bola na kupalisku a zrazu mi zralok odhryzol nohu a hned mi dorastla... ale to sa mi viac krat po sebe barkedy sniva ja sa bojim
kazdy moj sen je strasne psycho, uz to nema zmysel ani riesit alebo sa s tym niekomu spovedat...staci asi, ked poviem, ze niekedy sa bojim vlastneho podvedomia
ja si tusim tie vtipne sny, ani nepamatam ja len take sokove co som sa z toho este nejaky cas spamatavala ale normalne sa mi tiez niektore sny plnia tento tyzden som taky zmatok mala v rozvrhu, lebo ja som si ho poriadne, ani nepisala, ze sak to si zapamatam, ale mne sa tusim predvcerom snivalo jaky rozvrh budeme mat dneska, lebo som si zobrala presne take ucebnice a potom iba kukam ze heh my nemame chemicu?...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
a este sa mi raz furt dookola snivalo jak som bola na kupalisku a zrazu mi zralok odhryzol nohu a hned mi dorastla... ale to sa mi viac krat po sebe barkedy sniva ja sa bojim
@2 tajné túžby?