často sa mi plnili sny, o ktorých som ráno mala pocit že sa stanú.. alebo aspoň naznačia že sa stane niečo zlé/dobré...ale snárom neverím, podla toho mi to vyšla len jedna vec
Mne sa snívajú sny, čo sa stanú, máme to v rodine.
Posledne sa mi cez víkend snívalo, že som bola v aute s nejakými dvoma ľuďmi, ktoré šlo rýchlo, nezvládlo zákrutu... Ráno som si prečítala presne o tejto situácii, v aute bola trojčlenná posádka, dvaja ľudia zomreli.
A je toho veľa... Napríklad sa mi aj občas snívalo, že nejaký človek držal v sne mačku, (mačka v sne- falošnosť, zrada) o týždeň neskôr ma podrazil...
nemyslím že ked sa mi sníva, že ma nachaná modrý dinosaurus tak to určite neverím že ma rnao nahanať aj bude ale mala som skôr namysli také útržky.. ja neviem teraz s ami často sníva o smrti o chorobe o chorom človeku... hm....
Sny vzdy nieco znamenaju, ale urcite nepredpovedaju buducnost. Pri snivani sa dostavaju informacie z podvedomia do vedomia a odrazaju tvoje dusevne rozpolozenie a zazitky z dna. Co znamenaju vies najlepsie sam pripadne si precitaj nieco od Freuda a na snar sa vykasli.
Sny sú snahou nevedomia donútiť podvedomie upozorniť vedomie na to, že niečo je zle
a moje sny... nooo... až na to že v nich väčšinou zomieram maximálna spokojnosť. Celkom dosť ich ovládam. Taká moja snová klasika je nejaké mačkovité zvieratko - mačka, tiger, lev (vlastne väčšinou levica - ona), puma... nie je nad prechádzku spolu s levom po poľnej cestičke s lúkou na jednej strane a na druhej riečka a za ňou les (blbosť totálna ale aj tak ) Aj tie symboly tam sú často. Nie priamo ale len tak tajne. Občas sa potom ozve staré dobré deja vu a keď sa nad tým zamyslím kde "to" bolo prvýkrát, bolo to práve vo sne.
Ak pre niekoho existuje jedna veta (podla psychologov zvyčajne vytesaná z definíčnosti), ktorá zastrešuje dekodovanie snov, tak potom už len z princípu jej pomyselnej jednotnosti(v zmysle jednotného čísla) musí funkčne krívať.
Raz máš v žalúdku viac slaniny ako odhodlania racionálne sa stravovať, inokedy otravuješ obličky aj cez noc...a čo ja viem...v iné inokedy by si nestrávila symboly , tak ti mozog namieša niečo ľahšie-čitateľnú budúcnosť...a ak "realita" vychádza z hlavy, kludne by do nej mohlo vklznuť aj niečo zvonku v podobe udalostí, o ktorých nemáš odkial vedieť (poväčšine je interier slabo zariadený, takže ?miesta dosť).
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Posledne sa mi cez víkend snívalo, že som bola v aute s nejakými dvoma ľuďmi, ktoré šlo rýchlo, nezvládlo zákrutu... Ráno som si prečítala presne o tejto situácii, v aute bola trojčlenná posádka, dvaja ľudia zomreli.
A je toho veľa... Napríklad sa mi aj občas snívalo, že nejaký človek držal v sne mačku, (mačka v sne- falošnosť, zrada) o týždeň neskôr ma podrazil...
a moje sny... nooo... až na to že v nich väčšinou zomieram maximálna spokojnosť. Celkom dosť ich ovládam. Taká moja snová klasika je nejaké mačkovité zvieratko - mačka, tiger, lev (vlastne väčšinou levica - ona), puma... nie je nad prechádzku spolu s levom po poľnej cestičke s lúkou na jednej strane a na druhej riečka a za ňou les (blbosť totálna ale aj tak ) Aj tie symboly tam sú často. Nie priamo ale len tak tajne. Občas sa potom ozve staré dobré deja vu a keď sa nad tým zamyslím kde "to" bolo prvýkrát, bolo to práve vo sne.
ale naposledy sa mi snívalo čosi so svadbou a s nevestou, vraj je to niečo s pohrebom, takže tomu veriť nechcem radšej
Raz máš v žalúdku viac slaniny ako odhodlania racionálne sa stravovať, inokedy otravuješ obličky aj cez noc...a čo ja viem...v iné inokedy by si nestrávila symboly , tak ti mozog namieša niečo ľahšie-čitateľnú budúcnosť...a ak "realita" vychádza z hlavy, kludne by do nej mohlo vklznuť aj niečo zvonku v podobe udalostí, o ktorých nemáš odkial vedieť (poväčšine je interier slabo zariadený, takže ?miesta dosť).
Dodaj, čo chceš .