mne sa stale dookola snival sen, ako som utekal k takej fontane, a tam som mal nastupit na lod. nikdy som to nestihol, a vzdy sa odohravalo nieco ine, raz akokeby bezim na beziacom pase, proste skoro na mieste, raz zacali po mne strielat pirati, raz som tam skoro doskocil, len uz bola daleko - vzdy iny pribeh.. sranda ze na tieto sny si uplne pamatam a na ine vobec a mozno to aj nieco znamena.. nasadni na svoju lod kym nieje neskoro
snival. raz som spala s frajerom v posteli a obom sa nám snívalo že sa do nás dačo zahryzlo a nechcelo sa odhryznúť. síce do mňa pes a doňho dáka patvara, ale aj tak sa mi nechcelo veriť keď mi to rozprával.
a samozrejme ze som vedela ze snivam..uz som si hovorila ze boha viem ze snivam tak nech sa uz zobudim..ale nikdy sa neviem zobudit...na tom musim este popracovat
akurat vcera sa mi snivalo ze som bola v jednom vlaku a ked som uz mala vystupit tak sa zmenilo prostredie a islo sa od zaciatku a robili tam na nas nejake pokusy a proste je to dost na rit ked to vnimas..
dokonca 2x.. a raz dokonca hneď na ďalší deň a to ešte nepočítam ako sa mi snívalo, že som prešiel nejaké levely na NFS Underground, čo som nevedel prejsť a na druhý deň som ich prešiel
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Nestalo sa mi to náhodou?
a samozrejme ze som vedela ze snivam..uz som si hovorila ze boha viem ze snivam tak nech sa uz zobudim..ale nikdy sa neviem zobudit...na tom musim este popracovat
akurat vcera sa mi snivalo ze som bola v jednom vlaku a ked som uz mala vystupit tak sa zmenilo prostredie a islo sa od zaciatku a robili tam na nas nejake pokusy a proste je to dost na rit ked to vnimas..
odkedy si ich zapisujem..a ucim sa ich pamtat..
Rovnaký sen sa vám sníva, ak vám chce niečo podvedomie povedať strašne silno a vy ho nepočúvate, tak sa vám pripomína
a nasledujúci deň keď to povedala tak dve kamarátky skonštatovali že aké ma hrozne sny.
a stalo sa mi, že sa mi sníval sen a o niekoľko rokov sa mi snívalo jeho pokračovanie, alebo zas ten istý.