Normalne za nim prid a povedz mu to do oci a potom si ho odvedz na hajzel a tam mu ho vyfajci...chalan bude cely bez seba a ty budes mat tiez dobru naladu
@7 chlapi všeobecne dospievajú o cca 3 roky neskor než ženy...akože sú aj výnimky...ale do 18ky ešte vačšina z nich poriadne nevie čo chce...niektorí ešte ani neskor nevedia
ak nemáš na to "gule" povedať mu to, daj mu to inak najavo.. ak si zbabelec, tak zbabelecký prístup - internet, mobil..
ale ja som za, radšej povedať, pretože, čo ťa dnes trápi, môže zmiznúť do minúty.. a neboj sa, nezraníš ho - on ťa bude naďalej ľúbiť /resp. prejavovať záujem o teba....... aby sa niekto nepohoršil/ ale bude si držať odstup
no v tvojom veku slovo ľúbiť... ale dobre... tak teda, riadne ale naozaj riadne porozmýšľaj či k nemu necítiš náklonnosť aj ty, resp. či tvoje odmietavosť voči nemu nie je založená len na principiálnom základe. ak nie, tak neni čo riešiť, nemôžeš byť s niekym z ľútosti
@20 úplne súhlasím, ja mám tiež rada jedného chlapca, povedzme viac než rada, a povedala som mu o tom no ale on je zaľúbený do inej tak to neriešime, ale beriem to v pohode čiže ten chlapec to podľa mňa tiež vezme v pohode
slovo lubit v takom veku pouziva kazdy debil a ani nevie co to znamena...a este lepsie slovo "chcem" ako to co je on nejaka vec ze ci ho chces alebo nechces...sprostost mladych
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
ale ja som za, radšej povedať, pretože, čo ťa dnes trápi, môže zmiznúť do minúty.. a neboj sa, nezraníš ho - on ťa bude naďalej ľúbiť /resp. prejavovať záujem o teba....... aby sa niekto nepohoršil/ ale bude si držať odstup
/snáď/
ooo maj gáát... tebe aké dievča ublížilo???
@22 jáj 15, výnimočne 14 ale pssst