@stormmast3r totalna sprostost niekto maká a musí trpiet len preto že nejaký debil napiše test na 5. nehovorim to o sebe že mam dobre znamky ale byt biflošom tak by ma to riadne nasralo
Je to veľmi slabá analógia. Článok v @4 je napísaný človekom, evidentne si vedomým metód public relations. Používa common man techniku, zložitú sociologicko - filozofickú problematiku motivácie zjednodušuje tak, aby zdanlivo dávala zmysel pre človeka s priemerným, resp. podpriemerným vzdelaním alebo pre fanatika. Ľudia, ktorý sa v tejto oblasti trochu vyznajú určite vedia, že aj motivácia ziskom je limitovaná a úroveň "šťastia" už od určitej hranice dosiahnutého bohatstva nerastie (to vedel už Bentham). ďalej je tam použitý slamený panák, pretože za úplné zrovnoprávnenie bohatých s chudobnými sú možno len ultraľavicové prúdy atď. Celkovo to ani nestojí za reakciu
Myslím si, že nie je socializmus ako socializmus. Napríklad národný socializmus súhlasil s rozdielmi medzi ľuďmi.
Socializmus, ktorý sme tu mali do 89 tie rozdiely zmenšoval natoľko, aby to raz vyústilo do komunizmu.
Je to zložité. Hento čo si sem dal, som čítal a myslím si, že tak fungoval socializmus, ktorý tu bol do 89. Platová likvidácia úspešnejších, prípadne serióznych podnikateľov by nemala mať miesto v spoločnosti. Peniaze majú človeka motivovať k výkonu.
Pochopiteľne, zasa nemôžem súhlasiť ani s kapitalizmom ale to je na dlhú debatu.
Biflos je ten, kto sa nauci 500 stran naspamat a vie ich len odrapotat za sebou. Pritom to nevie zreprodukovat vlastnymi slovami a obsahu textu nerozumie - teda v zivote je mu to nanic.
Ja som síce tvrdý pravičiar ale nikdy som nemal problém tých slabších ale pracovitých potiahnúť. Ak by to ale malo byť prikázané alebo ako dnes keď sa mnohý dožadujú majetku a peňazí ktoré im nepatria to mi dosť vadí.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
či??
Skús si dať tu namahu a prečítať @4.
Myslím si, že nie je socializmus ako socializmus. Napríklad národný socializmus súhlasil s rozdielmi medzi ľuďmi.
Socializmus, ktorý sme tu mali do 89 tie rozdiely zmenšoval natoľko, aby to raz vyústilo do komunizmu.
Je to zložité. Hento čo si sem dal, som čítal a myslím si, že tak fungoval socializmus, ktorý tu bol do 89. Platová likvidácia úspešnejších, prípadne serióznych podnikateľov by nemala mať miesto v spoločnosti. Peniaze majú človeka motivovať k výkonu.
Pochopiteľne, zasa nemôžem súhlasiť ani s kapitalizmom ale to je na dlhú debatu.
Nie kazdy, kto ma dobre znamky, je biflos.
Biflos je ten, kto sa nauci 500 stran naspamat a vie ich len odrapotat za sebou. Pritom to nevie zreprodukovat vlastnymi slovami a obsahu textu nerozumie - teda v zivote je mu to nanic.
Ale to prirovnanie ..... nie je najšťastnejšie.....
Podla mňa ani poctivý , pracujúci človek za pásom si nezaslúži mať päťku.
Len ten, kto nerobí nič by nemal mať nič.