inak fakt si neviem predstavit kto vidi v internetovej komunikaci hrozbu....ked neberieme male deti, ktore by asi nemali aj tak byt v takom rozsahu na pc ako su ...
@kalbun moja babka. ta mi stale hovori ked k nej dojdem ako pocula v spravach ako niekde v usa alebo tak sa dievca spoznalo s chlapcom cez fb a potom ju okradol a znasilnil a podobne..,,vidis to, vesas tam vsetko o sebe a svojej rodine a potom to takto dopadne"
@die náhodou, ja poznám hneď niekoľko ľudí, ktorí majú s týmto vážny problém, že zabudli, kde je realita. ale čo sa týka tohto dotazníka, nemyslím si, že to niekto z nich prizná, aj keby im bola táto otázka priamo položená
@marleymt ja si to neviem predstavit..napr mne sa casto stava ze neviem ci sa nieco stalo naozaj alebo to bolo vo sne a potom s kamaratmi nadviazem rozhovor na nieco o com sme sa bavili len v mojom sne a nikto ma nechape a podobne, ale ako sa to moze stat v tomto pripade? daj priklad
@die kľudne sa môže stať, že si niekto píše s niekým na nete, začnú byť kamaráti na život a na smrť. nikdy sa nevideli. jeden sa zamiluje. proste, do osoby. začne si myslieť, že je to vážne, začne sa na verejnosti tváriť, že má partnera, začne sa tým všade chváliť, pritom ten na druhej strany o tom ani netuší. Potom ten na druhej strane preruší kontakt, pretože pre neho to bolo len také random písanie si s niekým neznámym. A ten prvý sa psychicky zrúti, začne si robiť zle a podobné veci. Toto je príklad toho, kde na jednej strane nebol pochopený rozdiel medzi virtuálnym a reálnym svetom.
A čo ja viem, veľmi často sa to stáva v tých rpg hrách alebo aj stratégiách na internete, kde sa hráme,že sme vlkolaci a potom sa tak aj na ulici správame, lebo ten medzistupeň, kedy sa mal vypnúť počítať, nejako absentuje a zabudne sa naňho...sama som tomu dlho neverila, ale keď sa mi toto začalo stávať z niektorých ľudí priamo pred očami, tak som to pochopila...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
( druhy btw )
??? coze
-Birdz
kjúúúúúút
A čo ja viem, veľmi často sa to stáva v tých rpg hrách alebo aj stratégiách na internete, kde sa hráme,že sme vlkolaci a potom sa tak aj na ulici správame, lebo ten medzistupeň, kedy sa mal vypnúť počítať, nejako absentuje a zabudne sa naňho...sama som tomu dlho neverila, ale keď sa mi toto začalo stávať z niektorých ľudí priamo pred očami, tak som to pochopila...
nie je zač