Zdravím mám rád počítače a raz by som sa s nimi chcel živiť ale zatiaľ som sa chcel spýtať či by mi niekto nevysvetlil (dopodrobna) ako sa programuje alebo ako sa vytvárajú sociálne siete ako je napr. Facebook, Twitter, MySpace.... alebo ako si vytvoriť v
no, potrebuješ nejaký program, v ktorom budeš programovať.
webové stránky sme v škole programovali v notepad++ tuším alebo proste len v poznámkovom bloku, programy v pascale...
pochybujem, že ti tu niekto vysvetlí DOPODROBNA ako sa programuje, to sa ani nedá, takýmto štýlom sa to nenaučíš
@Thomas111 sociálne siete nie sú len tak
tam už treba, aby si mal vytvorené protokoly také, čo ti budú ukladať na základe if, a podobne.
radšej začni na jakpsatweb.cz
Web si môžeš vytvoriť robičmi alebo vlastnou prácou s tagmi
@Thomas111 veľké stránky typu Facebook sa programujú tak, že dotyčný programátor najprv vyrobí menšie stránky, malé stránky, aby sa to naučil robiť a postupne príde na to, ako sa robia aj väčšie... to sa nedá naučiť.. proste ak sa tým chceš živiť, začni robiť, čokoľvek... kúp si knihu o tom a urob si jednoduchú vec...
Daj si nejaký editor ja používam pspad a zvyšok sa už musíš naučiť sám. Ja som sa učil na stránke www.jakpsatweb.cz a potom už len youtube a veľa času na skúšanie a tak. Chce to trpezlivosť sa také dačo naučiť.
A na niečo také ako facebook môžeš zabudnúť. Facebook naprogramoval génius Mark Zuckerberg ktorý chodil na harward a mal okolo seba ďalších géniov ktorí mu pomáhali a financovali ho. Niečo také ako facebook nikdy nevytvoríš. A ak áno to by si musel byť veľký génius.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
ale ked sa toto musis pytat tak radsej nezacinaj
webové stránky sme v škole programovali v notepad++ tuším alebo proste len v poznámkovom bloku, programy v pascale...
pochybujem, že ti tu niekto vysvetlí DOPODROBNA ako sa programuje, to sa ani nedá, takýmto štýlom sa to nenaučíš
a ze ITckarov je vela ...
holy ony ... patlakov je vela, nie ITckarov
knihkupectvo - pocitacova literatura - prelistuj, vyber, kup
a na weby wwww3schools.com
tam už treba, aby si mal vytvorené protokoly také, čo ti budú ukladať na základe if, a podobne.
radšej začni na jakpsatweb.cz
Web si môžeš vytvoriť robičmi alebo vlastnou prácou s tagmi
@sveter alebo nepoužívam text align center, ale asi 20krát dám si to totálne sťažujem, ale mne sa to tak páči
a @9 je hlupost ^__^