@qwedsayxc technicky je to nápoj z tepelne a mechanicky upravených sójových bôbov a vody, len ľudia majú vo zvyku nazývať biele tekutiny s mliečnou konzistenciou slovom "mlieko".
každopádne, nie je nevyhnutné, aby v tomto nápoji bolo niečo iné okrem sójových bôbov a vody.
@samdex12
sójové pijem väčšinou len čokoládové... "natural" mi až tak nechutí...ale výrobky - ako pudingky atď sú dobré... inak mlieko mandľové a ryžové
Jem ten sójový prášok, chutí mi. A mama keď si dávala do kávy miesto normálneho a upíjala som jej z neho, takisto mi to chutilo.
A normálne mlieko už nejak nemôžem len tak vypiť, od kedy som tam cítila niečo pevné, také útržky, to ma kvalitne naplo vtedy. :/ A sa mi zdá, že mi ani nerobí dobre, ak zjem mliečny výrobok, mám taký tlak na žalúdku, takto som už aj syry prestala jesť. :/ Jem už len jogurty z mlieka. Ale tá sója mi celkovo chutí, pred časom som to chrústala veľmi, ako náhradu chleba, cukríkov, jedla ..
@skingirl94 napr. my ho máme aj toť o večierke a aj v alberte...podla mna v supermarkete alebo tych takých super bioshopoch a takych tych spešl obchodíkoch nájdeš
mňam! najradšej mám alpro.. a teda mlieko mi nechutilo ako také, ani kakao kvôli tomu..ale urobiť si horúcu čokoládu zo sójového je teda mega! ..ale nepite tie práškové formy typu zajíc..to má od sójového mlieka ďaleko a nie je to zdravé
chcem skúsiť ryžovo-kokosové .. ale lieskovoorieškové mi nechutí napríklad
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Ja žerem iba normálnu soju......... to más lepsie ak chces byť vegetariánka. A nie sojové mlieko..... -.-
každopádne, nie je nevyhnutné, aby v tomto nápoji bolo niečo iné okrem sójových bôbov a vody.
..ale pohánkové,ovesné,kokosové mi ide viac...
sójové pijem väčšinou len čokoládové... "natural" mi až tak nechutí...ale výrobky - ako pudingky atď sú dobré... inak mlieko mandľové a ryžové
A normálne mlieko už nejak nemôžem len tak vypiť, od kedy som tam cítila niečo pevné, také útržky, to ma kvalitne naplo vtedy. :/ A sa mi zdá, že mi ani nerobí dobre, ak zjem mliečny výrobok, mám taký tlak na žalúdku, takto som už aj syry prestala jesť. :/ Jem už len jogurty z mlieka. Ale tá sója mi celkovo chutí, pred časom som to chrústala veľmi, ako náhradu chleba, cukríkov, jedla ..
chcem skúsiť ryžovo-kokosové .. ale lieskovoorieškové mi nechutí napríklad