ahojte, chcela by som rozviesť tému - šok
Kto vám v živote povedal niečo z čoho ste sa nemohli spamätať, prežili ste ,,šok,,?
Píšte do komentov - hlavne tí ktorí sa chcú vyrozprávať hh
o takých veciach sa niekedy veľmi ťažko rozpráva, nieto ešte na verejnosti, obzvlášť vo fóre, kde môžeš za pár minút čakať sprchu životných múdrostí a nadávok na svoju osobu
Myslim ze taky realny sok sa mi stal ked som bol na prijimackach na istu uni, presiel som skuskami a uspesne podotykam, a potom mi bolo do oci povedane ze uchadzacov je vela a vziat mozu len malicky pocet ludi a teda ze ak mam skutocny zaujem tak by som to mal dokazat obalkou, aby nepochybovali o tom ze pre mna to studium znamena vela. Dost mi vtedy padol obraz o slovenskych skolach...dovtedy som zil v akejsi naivite ze ano to sa sice tak hovori ale nie je to pravda...nuz, raz to muselo prist
@emmaa jaj no ok. Ale ja si myslím že som sympatický mladý pekný chlapec. A radšej pekného chlapca ako skarede dievča si myslim, takže neviem si vysvetliť prečo moju ponuku odmietol .
@derimax3 Mimochodom, ty si sa doňho (bencen) poriadne pustil Ale trošku škoda, že si to tak otočil. Myslím, že písaním inteligentných komentárov skôr dokážeš svoju prevahu nad niekym (len malá rada do budúcnosti)
@derimax3 ALe nie, to nerob. Blbcov je tu dosť, chýba tu protiváha. Sú tu aj inteligentní ľudia, s ktorými sa dá popísať. Osobne odporúčam používateľa melancholik- má na veci racionálny pohľad, nemá rád ľudí, s ktorými sa dá hovoriť iba povrchne.
Radšej si vyber niektorých normálnejších používateľov a získaj si ich rešpekt, ako obdiv desiatok hlupákov, ktorý v skutočnosti nemá žiadnu cenu.
Sok z povedaného ??? ked som videl typa zbiteho do bezvedomia v ktorom mu vyklbili klucne kosti... A to len koli rozliatej vodke na podlahu... Dnes su mi všetci smesni ti, ktorý o sebe hovoria ze niesu ovce, ale žijú s vlkmi... Prd vedia o živote v svorke a ked sa jej chcete zbaviť je to k*rva ťažké...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
toto su inak take veci, ze ma napadlo minimalne 5, ale ani s jednym nie som na 100% vyrovnana aby som o tom mohla neanon pisat, bohuzial
ved sa ani nečudujem
@wayne A išiel si tam nakoniec?
A k téme- ako @5
Radšej si vyber niektorých normálnejších používateľov a získaj si ich rešpekt, ako obdiv desiatok hlupákov, ktorý v skutočnosti nemá žiadnu cenu.
žeby nuda?