Ked som bol maly, nechtiac som so vzduchovkou trafil macke do hlavy... Minutu sa triasla a potom sa rozutekala dakde daleko prec a odvtedy som ju nevidel
@puco90 myslis, ze mam chut diskutovat o tom ci som nahodou nezabil dake zviera? radsej ti uz neodpovedam, lebo je mi do placu ake nonsensy potis. citil by si sa dobre keby o tebe niekto diskutoval a zasmial sa na tebe, ze ti ublizil napr. tym, ze ti stupil na hlavu? pa
@bluepanter Nechcela by som byt Tvoj ratlik veru..
Mne sa to skor stava, ze svojho psa pravidelne povysavam . Teda nie uplne, ale on vzdy strasne beha okolo hadice a steka (nejak ho vysavac moc irituje) a zachranuje vsetko naokolo, takze ho musim odstrasovat. Kupodivu je vacsi, ako priemer nasavacej casti hadice, cize sa nikdy nevcucne celkom (chvalabohu).
A viem, ze brat mojej kamaratky raz prisadol skrecka a chudak hlodavec to uz nerozchodil .
ano raz sa mi to stalo .... macka mi lezala hore na poschodovje posteli ale mala som tam nahadzanych aj plysakov.ako som isla spat zacala som hadzat a posuvat tie hracky prec .... v tom som skoro pripucila macku mysliac si z eje to hracka
JEŽÍŠ, je tam toho! Mne zožral pes dvojmesačnú mačku pred očami a čo teraz? Nebolo to príjemné, ale ani som z toho nechytila panickú traumu do konca života. Ach, mať tak vaše problémy!!!
@bluepanter Jaaj, uz tomu rozumieem.. Takze Ty atentatujes vyhradne cuzdie domace zvierata, na svoje vlastne si opartny.
PS: Dalej som myslim pisala aj to, ze NIE (!), celeho som ho naozaj nikdy nepovysavala Ale povysavala som jej lopticku a vzala to skoro tak tragicky, ako by som vsala kus jej duše
@pietro93 no tak teraz som si spomenul na jednu príhodu... strielal som na terč, sadla si tam mucha, namieril som na ňu, vystrelil a zostal po nej taký červený fĺak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
ja neprišľapnem ani dážďovku nie to ešte nejaké väčšie zviera....
1. Pokiaľ nechceš diskutovať, tak nemusíš...nútim ťa ?
2. No a na toto fakt nenachádzam slov.
"citil by si sa dobre keby o tebe niekto diskutoval a zasmial sa na tebe, ze ti ublizil napr. tym, ze ti stupil na hlavu?"
neviem psovi som raz stupil na labku, inak mozno este tym, ze v skolke som zjedol par krat dazdovku
Mne sa to skor stava, ze svojho psa pravidelne povysavam . Teda nie uplne, ale on vzdy strasne beha okolo hadice a steka (nejak ho vysavac moc irituje) a zachranuje vsetko naokolo, takze ho musim odstrasovat. Kupodivu je vacsi, ako priemer nasavacej casti hadice, cize sa nikdy nevcucne celkom (chvalabohu).
A viem, ze brat mojej kamaratky raz prisadol skrecka a chudak hlodavec to uz nerozchodil .
ale vždy keď idem si dávam pozor aby som na niečo také nestúpila, hoci by to bola aj dážďovka alebo slimák..dávam si pozor
TO JE MOJ NAZOR NA NEHO !
lol...vysávaš si psa? a stalo sa, že ho to vcuclo celého?
PS: Dalej som myslim pisala aj to, ze NIE (!), celeho som ho naozaj nikdy nepovysavala Ale povysavala som jej lopticku a vzala to skoro tak tragicky, ako by som vsala kus jej duše
Asi dostala headshot
jáj, chvalabohu, to by bolo kruté vcucnúť ju
ale loptička sa jej dala vrátiť
To ano . Nepredstavuj si to!!
Dala, a musela sa okamzite, inak by ma moj pudlik asi roztrhal. Ked ide o jej veci, nepozna priatela