Chodíte do sauny? Ak áno, tak kedy? Aký typ sauny? A ako často? Po akom čase vidieť opálenie a existujú aj rôzne typy "hnedej" akú chcete? Koľkokrát treba solárko navštíviť kým dosiahnete požadovanú farbu?
Keď sa vieš s rozumom opaľovať a nechodíš do solárka každý druhý deň, lebo chceš byť rýchlo rýchlo hnedá (čo zvyčajne vedie k rýchlemu zošúpaniu a potom máš tak či tak hovno z toho) je solárko veľmi fajn vec najmä pred letom. Ja začnem chodit zase znova teraz a dva krát do týždňa maximálne. Čím pomalšie na to ideš, tým dlhšie ti opálenie vydrží.
Samozrejme podľa želanej "hnedej" si musíš kúpiť krém do solárka, najlepšie ti poradia priamo v soláriách. Ja používam taký, čo opaľuje pekne do bronzova.
A hlavne v lete!!! ak solárko tak solárko, ak slnko, tak slnko. NEKOMBINUJ.
ja začínam chodievať lebo som strašne vychudnutá a s mojou bledou pokožkou to vyzeralo až chorobne, som spokojná, chodím niekedy raz za týždeň, niekedy 2x.... a každý svoju farbu dosiahne individuálne, pretože každý má iný typ pokožky.. napr ja som v solárku strávila dovedna 90 minút a nikto by to na mňa nepovedal lebo som bledý typ.. ae tiež mám kamošku ktorej stačí ísť 3x a vyzerá ako po 2mesačnej dovolenke pri mori
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
biela plet FTW!
P.S sauna solarko je nieco ine.
sauna a solarko su 2 kurva rozdielne veci..
a tá solárková hnedá je
Samozrejme podľa želanej "hnedej" si musíš kúpiť krém do solárka, najlepšie ti poradia priamo v soláriách. Ja používam taký, čo opaľuje pekne do bronzova.
A hlavne v lete!!! ak solárko tak solárko, ak slnko, tak slnko. NEKOMBINUJ.