...proste no...ja som taka traposka, ak sa mi niekto paci, zacnem byt akoze trapne happy, blbnem ale tak, ze nakoniec sa chalan zalubi do mojej kamosky, ktora je nielen krajsia, ale aj decentnejsia v spravani a proste som odfakovana...co mam robit, je to
baarculiq, divila by si sa ako ti roky uletia, ale sposoby zostanu, vid mas tu aj starsich a nerobia zo seba vykopavky, ale zaradia sa ...tak neviem, co mas proti mojmu slovniku inac nic v zlom
je to o sebakontrole a hej asi si jebnuta ked to nevies ukontrolovat...take spravanie maju mozno 14 rocne...ale dakomu by sa to mozno aj pacilo ludia su rozny...
inak....u mňa je to podobne... ale bohužiaľ ani ja neviem čím to je...a ja práve kvôli tomu nerada vodím "nové" kamarátky (myslené v tom zmysle, že ten chalan ich ešte nevidel) so sebou keď idem za niekým o koho mám záujem...hrozne sa vtedy bojím, že ona sa mu bude páčiť viac ako ja....
@10 princa? prosim ta o takom snivaju este naivne panny...potom ked ich ozrate pretiahne na diske nejaky fetak zmenia nazor...su aj staly chlapy len treba hladat...dojdi k nam je tu kopa volnych chlapov a su aj staly...aj keby ta chcu podjebat nemali by s kym...
ked je to tvoje prirodzene spravanie, tak trocha sebakontroly a ked nie... tak jedine zostat normalna a zbytocne netraposit aj ked niektorym chlapom sa prilis optimisticke dievcata zdaju zlate...alebo mozes cakat na princa, hm mozno jemu happy nalada nebude vadit :
@14 pokial v jeho vetach niesu same Q alebo namiesto Z je S a podobne vystrelky EMO a inych podobnych, ktorych by trebalo zatvorit do basy je to OK inac Chat nevyuziva diakritiku
Musis sa kontrolovat si myslim. nic viac. ono i ked sa ti niekto paci zasa robit zo seba trapnu devu hadam nebdues. musis sa spravat na 26 ak tolko vobec mas. o nic ine nejde. I ked ked sa ti niekto paci tak robis vsetko pre to aby si ta vsimol ale dakedy si ta vsimne prave tak, ze nebudes robit vobec nic
Co 26rocna baba? sak to co robis je na urovni tak 8rocneho decka...pokial sa nezmenis,tak sa ti urcite nepodari ziadneho normalneho chalana ulovit...to je prvy krok ktory by som na tvojom mieste spravila...Este k tomu ked aj ty sama vies ze robis nieco blbe,a robis to aj dalej tak nechapem...
hehe ani ja nie som bohvieako decentná v správaní, ale môžem okašľať blbečkov, ktorí s tým majú problém A čo sa týka tej uzdy na endorfímy... no, s tým ti poradiť neviem, sama mám problém s mojou prílišnou vyveselkovanosťou Ale aj tá je lepšia ako utiahnutosť do seba, ktorou taktiež trpím... čo už, som komplikovaný človek.
tak toto pisala max 17 rocna baba....inak fakt neviem.lebo presne toto sa mi stavala...ked som mavala 14 rokov...nevim co dodat-ak je to tak,tak potom to neni tym,ze si happy,pretoze muzi maju radi ked vie byt baba vesela atak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Tak nebu´d trápne happy a rob to co obycajne bud sama sebou!
veľmi sa ospravedlňujem za toto netaktné správanie...