Chcela by som sa vas spytat,ci sa vobec raz budem nejakemu chalanovi pacit,ked som strasne chuda.Ruky mam najtensie a ked som bola na ijnekcii,tak sa mi dlho dostavala krv do zily,ked ma chcela sestricka pichnut.Kedy priberiem?A pritom jem jak tank a nehy
Sak mas 13 ... puberta sa u kazdeho dostavi inak..hormony zacnu pracovat a postupne zacnes naberat tuk ... alebo to mas dane geneticky..alebo mas rychle spalovanie..ako ja ... ak nie..mala by si ist endokrinologičke
Dakujem vam,ale ja stale jem a hlavne sladke a nic.Uz dlho,pomoze mi,ked budem viac spat?Pretoze si myslim,ze mam zrychleny metabolizmus a tuk sa mi moc neuklada.Cim sa ho da spomalit?
Zasa prejedat sa ako blazon...vykasli sa na vsetko,na vsetkych...jedz uplne normalne,co chces v akom mnozstve znesies,pokial to mas tak v genoch tak na tom ze sa bude prejedat ako zmyslov zbavena nic nezmenis..a k tomu mas len 13!!!!za par rokov budes na tom inak,ver tomu aj ja som byvala ako nitka pred par rokmi a teraz som uz inaksia
No pozrela som si tvoj profil..máš pravdu. No ja meriam viac než ty a váhu mám takú istú ako ty..tak sme na tom jednako asi...No ja som o niečo ešte staršia...Máš len 13, váha sa ti zlepší...sa neboj...za rok už budeš mať určite viac..bo v tvojich rokoch som mala oveľa menej...tak je to v pohode. Keby si bola na tom tak zle, tak by si už dávno ležala v nejakej nemocnici..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
a doktorka ti nepovedala nič na to že si taka chuda?
mam 173cm a 47kg
» new.biomag.sk/show_article.ph...
Ale nie však máš trinásť tak boha čo chceš mať 80 kilov či čo. A keď chceš naozaj pribrať tak jedz 6 krát denne menšie sústa.
Urcite budes, ci chuda, ci tucna. Vobec to neries, mozno jedneho dna pride den ked budes spominat na to jaka chudulinka si bola volakedy
Ale ak chces pribrat jedz jedla s vysokym obsahom bielkovin