Som divný keď nemám rád interakciu s ľuďmi a rád si žijem vo svojom svete ? Mám skoro 17 a nikdy som nebol chlastať alebo si strielať do káblu ... Otec mi to však vyčíta že som stále doma a že nechodím s kamarátmi na "pivo" ...
Ja som tiež dlho nikam nechodila. Potom sem-tam som šla to už som mala asi 18 rokov. A dodnes radšej pôjdem na chatu alebo na večierok s kolegami, alebo sadnúť s apríla spolužiakmi po skúške na pivo nech sa každý víkend opíjať. K šťastiu mi to nechýba. Ale zas seba by som určite označila za divnu takže môj názor ti asi moc nepomôže. Ale keď ide len i to že nedroguješ a nepijes tak si nemyslím že si divný
Ja ze otcovi vadí že si nestrielaš do káblu
A nie je na tom nič zlé, ak to tak cítiš.. Aj tak je už každý rovnakí, 15 ročné namyslené deti chlascú v krčmách a je to nechutné (ja som v tom veku pila ešte v parku a pod mostom
Ak máš iný a lepší koníček, nič si z toho nerob
@xxar3s pichať si do kábla ako injekčne aplikovať drogu. Aha, až teraz mi to došlo. Ja že to teraz používajú na akýkoľvek spôsob užívania... Bože som dnes pomalá.
@gopnik21 ...divný? nie. aj také povahy existujú, len sa o sebe málokedy navzájom dozvedia, práve... z princípu toho že aká tá povaha je, tak majú všetci pocit že sú tí jediní divní.
ale silno by som ti odporúčal aj tak sa socializovať. lebo keď ti skončí škola, a nebudeš zvyknutý sa socializovať, a ľudia nebudú zvyknutí na tvoju prítomnosť pri ich činnostiach, tak ti tým momentom skončí AKÁKOĽVEK A VŠETKA socializácia s ľuďmi, a taká situácia začne časom veľmi vadiť aj tebe, lebo aj ľudia tvojho typu občas ľudí potrebujú, a ak nebudeš mať ten zvyk že je to normálne, a ostatní ľudia nebudú mať ten zvyk že aj tvoja prítomnosť vonku je občas normálna, tak budeš... stručne povedané... v piči.
hovorí ti zo skúsenosti človek ktorý to počas aj základnej a viacmenej aj strednej školy vnímal rovnako ako ty, a teraz má samovražedné depresie z izolovanosti.
čiže odporúčam sa aspoň občas aspoň trošku akožepravidelne socializovať, ber to ako tréning na dobu keď si budeš môcť (a zároveň budeš musieť) nájsť aspoň pár ľudí takých svojich čo ti budú vyhovovať, tak aby pre teba nebol úplne divný neznámy stresujúci svet keď sa s nimi budeš chcieť stretávať.
@gopnik21 1. nepovedal som nič o tom že budeš uvažovať o samovražde
2. v tvojom veku by som odpovedal podobne . 7-10 rokov vie toho zmeniť veľa ale úprimne dúfam že sa ti ukáže že si mal pravdu
Nie si divný. Ser na to, rodičia nevedia, čo chcú Aj mne hovorili, že som príliš tichý, že nikam nechodím, že sedím len doma, že mám byť viac ako môj spolužiak, byť aktívnejší, výbojnejší, chodiť vonku s kamarátmi... Rodičia zas môjmu spolužiakovi hovorili, že by mal byť viacej ako ja
tak, tiez som asi do 16 bola nonstop doma, citala a hrala hry a podobne, stale mam problemy sa socializovat, ale je to lepsie.. tym kontaktom, ktory budes nuteny mat s ludmi sa to naucis postupne, aj zapadnes.. zialbohu. nie si divny, kazdy je divny, len inak
tak záleží aj od toho čo tam robíš ak robis nieco na zaklade coho mozes v buducnosti aj zarobit a je to produktivne tak budes mat dost casu aj na taketo veci a potom budu tito kamarati chodit za tebou nie ty za nimi ak sa to podarí samozrejme netreba sa v mladosti zodrat na to je casu dost
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
Btw čo znamená"strieľať si do káblu?" :S
A nie je na tom nič zlé, ak to tak cítiš.. Aj tak je už každý rovnakí, 15 ročné namyslené deti chlascú v krčmách a je to nechutné (ja som v tom veku pila ešte v parku a pod mostom
Ak máš iný a lepší koníček, nič si z toho nerob
ale silno by som ti odporúčal aj tak sa socializovať. lebo keď ti skončí škola, a nebudeš zvyknutý sa socializovať, a ľudia nebudú zvyknutí na tvoju prítomnosť pri ich činnostiach, tak ti tým momentom skončí AKÁKOĽVEK A VŠETKA socializácia s ľuďmi, a taká situácia začne časom veľmi vadiť aj tebe, lebo aj ľudia tvojho typu občas ľudí potrebujú, a ak nebudeš mať ten zvyk že je to normálne, a ostatní ľudia nebudú mať ten zvyk že aj tvoja prítomnosť vonku je občas normálna, tak budeš... stručne povedané... v piči.
hovorí ti zo skúsenosti človek ktorý to počas aj základnej a viacmenej aj strednej školy vnímal rovnako ako ty, a teraz má samovražedné depresie z izolovanosti.
čiže odporúčam sa aspoň občas aspoň trošku akožepravidelne socializovať, ber to ako tréning na dobu keď si budeš môcť (a zároveň budeš musieť) nájsť aspoň pár ľudí takých svojich čo ti budú vyhovovať, tak aby pre teba nebol úplne divný neznámy stresujúci svet keď sa s nimi budeš chcieť stretávať.
2. v tvojom veku by som odpovedal podobne . 7-10 rokov vie toho zmeniť veľa ale úprimne dúfam že sa ti ukáže že si mal pravdu
Tak to je kurva úspech! Ja mám napr. 28 a ešte som nikoho neznásilnil! To sme proste my, čudáci
Ja som taká istá. Teda skoro. Tatino mi nenadáva a nemusím si pokladať takéto otázky.