@kobra@9 ja nie som úchylák, môžem ti to osobne zaslať v screenshote včera napísané a potvrdené babou, kde o mne napísala sama, že nie som úchylák. Ale zrejme tam už nejakého takého spoznala, keď sa na to odvoláva..
@thunderstorm@21 áno bol, to máš pravdu, ale povedal som to preto, lebo si neustále bola útočná, že som sexuálne sfrustrovaný. Ale zas keby mi to spravila baba, tak by to bol celkom iný zážitok. Ja si urobím dobre, keď sa cítim smutný alebo sa mi chce. Honiť mi snáď nezakážeš v ľubovoľnej miere za deň, či aj to mi chceš zakázať?
@priekala@22 nie, nie. takto to nebolo. najprv si to navrhol, potom som sa ťa spýtala, či si bol takýto hlúpy odjakživa, alebo to s tebou porobila sexuálna frustrácia, tak to neprekrúcaj. ja sa ťa pýtam, či sa nehanbíš a čo by na to povedala tvoja mama.
@priekala@35 a ako teda s tým honením? Je to v poriadku písať také veci na internet? Píšu slušní ľudia veci typu @22 ? Nie si pokrytec, keď povieš, že si vážiš všetky ženy a potom cudzej žene napíšeš, aby ti prišla vyhoniť? Nehanbíš sa?
@thunderstorm@37 a prečo vlastne klameš a nechceš sa priznať k svojim záverečným prácam? Hanbíš sa za ne? Sedí ročník, sedí odbor, sedí škola aj meno, iného Richarda Škodu v registri nevidím, to by asi bola príliš veľká náhoda keby ste boli v ročníku dvaja menovci, nie? tak ako to teda je?
ale paci sa mi, ze
kero vcera: Ja ju úprimne ľúbim zo všetkých dievčat najviac, chýba mi, čakám kedy mi napíše a ma poteší. ?Ľúbim na nej každý kúsok tela, dal som jej už veľa komplimentov, že má krásne oči, krásne vlasy, krásnu tvár a že je nádherná celá a aj že mi chýba jej, keď mám takú chvíľu spomeniem. Asi tuší, že ja chcem, aby sa ona stala mojou ženou a že stojím jedine o ňu. No mne sa páči celá, jednak fyzicky, ale páči sa mi jej charakter, je milá, aj skromná určite, myslí to k človeku dobre, aj voči mne, je prívetivá, aj slušná. Všetko také vlastnosti do ktorých sa zaľúbim, keď spĺňa baba. A ja som verný, dokázal by som si predstaviť mať iba ju, aj ako manželku, matku našich dvoch detí, ja už by som iba ju nosil v srdci, aj v mysli. A to aj keď budem jej prvý a ja jej nie, ale dúfal by som rád, že ja by som bol tým jej posledným partnerom akého mala. Ona mala dlhší vzťah, ja nie, čo moju sebadôveru podkopáva v tom veriť si, že by to mohlo výjsť a mohli by sme byť už dlho spolu, naveky..
kero dnes: Kašľať na to aj na ňu.
@lostinthedark@36 to akú tému som písal a ako sa volala práca viem len ja. Čo by som sa chválil, nechválim.. A ty máš vysokú školu, že na mňa stále s tým titulom dobiedzaš?
@thunderstorm@37 nie je, to čo som presne študoval, v akých rokoch a ako sa volali moje témy viem najlepšie len ja. Alebo blízki ľudia, no pochybujem, že si niekto aj pamätá z nás ten názov, najmä mama asi vôbec netuší ako sa mohla volať moja téma.
@priekala@44 Este raz sa ta spytam, nie je ti kokotno klamat? Je uplne jasne, ze to su tvoje prace. Navyse si aj myslim, ze (minimalne diplomka, ktoru som cital) je v pohode napisana, co si furt nesebavedomy, vsak si stoj za svojim. Ked si raz hrdy, tak bud hrdy, kurva, co zrazu stahujes chvost.
Ano mam, coskoro dokoncim doktorat, takze podla tvojej logiky by si mi mal uctivo vykat a oslovovat ma pan doktor. Divim sa, ze tak este nerobis, do pice, pan inzinier!
Celu dobu ti vravim, ze sa tu navazas a vyvysujes, ako keby si tu bol jediny s titulom. Pritom pravda je taka, ze tebe jedinemu z toho jebe a ty jediny si na tom zakladas. Titul neznamena nic.
@thunderstorm@38 tak nie je to v poriadku písať také veci, ale bol som už aj dostatočne napálený aj zároveň sexuálne nabitý aj frustrovaný, že mne sa to nechce robiť iba rukou, ale rád by som to mal/skúsil nejak inak. Ak by sa aj baba hlásila, že by mi ho chcela pohoniť, tak by sa s ním mohla pohrať, keď tak chce. Ja môžem vždycky a som pripravený stále.
Tak hanbím sa v konečnom dôsledku, ale som aj frustrovaný, že už dosť dlho čakám a je to rovnaké, kedy sa to zmení, kedy nájdem babu.. A ja si babu stále vážim, nikdy som na zoznamke nebol neslušný ale je to také rovnaké skoro, aj keď lepšie trochu viac, keď už nevyťahujem sexuálne témy pred ňou. Ale vybitý vôbec nie som, horšie že ja už chcem vagínu, nechcem skúšať len jedinú možnosť ruku, ale keď nie je iná možnosť, tak si spravím náladu aj rukou.
@thunderstorm@39 nechcem a nie som na ne pyšný. Nevyšli celkom podľa mojich predstáv, zvlášť poslednou prácou som bol sklamaný, že neobhájil som to tak, ako by som to chcel.
@tequila@41 akú reputáciu?! Nič nechcem s tunajšou babou, žiadna ma tu nechce a ja hľadám inde, je to evidentné, že mne je to čo sa týka birdzu a báb úprimne jedno. Niektoré sa ku mne zachovali aj dosť nekompromisne.
@lostinthedark@4 no a veď kto povedal, že mi musíte hovoriť "pán inžinier"?! To len v tej komunistickej robote, kde som prenesený z roku 2022 do roku 1987 sa tak priblblo oslovujeme alebo ma oslovujú. A čo im mám za to rozbiť huby? Tak mi hovoria pán inžinier, ale mne to aj kole uši už.
A ja normálne fyzicky pracujem ako učňovkár doma, aj v nedávnej robote a aj s titulom som si nežil na vysokej nohe, a ani som sa tak nevidel, ani nevidím. Mne fyzická práca "nesmrdí", nevolám si upratovaciu službu, opravárov lebo do všetkého sa viem pustiť, a čistil som aj odpady zo záchoda, lebo neodtekalo a aj s hnojom som už robil. Klasika robota, niekto to spraviť musel, práca sa nespraví len tak sama, bez toho, aby som sa do nej nepustil..
@priekala@50 Nikto to nepovedal, nemam energiu ti vysvetlovat kazdu narazku. Ty bud rad, ze taku robotu mas, dokonale sa tam hodis. A ak budes dobry, kolegynka ta v terene odpani.
Poznamky:
Nie, nemyslel som to vazne.
Ano, bola to narazka na kondomy.
Ano, mal to byt vtip.
Nie, nereaguj na to.
A ja ani nepožadujem, že moja baba musí mať vysokú školu. Mám len požiadavku, aby nefajčila, nemala dieťa alebo nebodaj už moc detí, keď by sme sa ešte len spoznali a to čo hovorím vždy, však to už každý vie, predsa. A aj keby bývalo so mnou alebo v dome by bolo dobré.
@priekala@45 to, čo si presne študoval a v akých rokoch máš ako verejne dostupné info na sockách a tu si o tom tiež dosť často písal. a to o čom si písal záverečné práce a aj ich obsahy, je zo zákona verejne dostupná informácia - preto sú zverejnené v tom registri. tak prestaň klamať ako soplavá trúbka, aj tak ti to nikto nežerie seriózne, aký máš dôvod o tomto klamať?
@47 aha, takže ty uznáš, že niečo nie je správne, nie je slušné a že sa za to hanbíš a jedným dychom v tom pokračuješ? mám si to vysvetliť tak, že sa absolútne nevieš ovládať? Nemyslíš si, že by si mal už konečne vyhľadať odborníka?
@thunderstorm@54 dôvod mám taký, že skrývam svoju identitu. Aj keď mňa nepozná skoro nikto, keď mám iba pár priateľov.
Možno by som mal ísť na Zafo.sk a vybrať si tam nejakú, či nie? Bol by som už vedel, či je to také dobré ako som to očakával alebo to boli iba moje prehnané predstavy, ktoré ma tak zvádzali. A na druhej strane by som sa skôr ukľudnil..
@priekala@55 ty skrývaš svoju identitu? máš tu fotky svojho xichtu, otvorene tu rozprávaš o tom, kde si študoval a kde pracuješ a kde bývaš, polka birdzu pozná tvoje meno a má sociálne siete lol. Akože viac vecí už o tebe hádam vedieť ani nemôžme, tak netrep hovadiny. Takže sa priznávaš, že si klamal?
To je jedno, kde si nájdeš odbornú pomoc, urob to hlavne ASAP.
@trevor1994@60 keby sa z nášho rozdatia stala aj frajerkou, že by som jej "padol do oka", tak nebolo by zlé. Ale tú robotu tam musia robiť iba pekné ale citovo chladné ženy. A zas musela by skončiť pri mne s tou prácou. Ale stále som na pochybách, ja skrátka nie som dosť odvážny.
@priekala@62 Povedz mi ako si zo @60 urobil @62 . Ako. Ty musis mat v hlave iny lunapark. Tebe staci len ked ti clovek napise bodku a uz pustas random monolog.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
69 komentov
čo som zmeškala?
Vobec nic, len sa chvalil diplomkou, tak som tam hodil ten link a on to vymazal
Pan inzinier, cakame na vysvetlenie, toto od vas naozaj nebolo pekne!
kero vcera: Ja ju úprimne ľúbim zo všetkých dievčat najviac, chýba mi, čakám kedy mi napíše a ma poteší. ?Ľúbim na nej každý kúsok tela, dal som jej už veľa komplimentov, že má krásne oči, krásne vlasy, krásnu tvár a že je nádherná celá a aj že mi chýba jej, keď mám takú chvíľu spomeniem. Asi tuší, že ja chcem, aby sa ona stala mojou ženou a že stojím jedine o ňu. No mne sa páči celá, jednak fyzicky, ale páči sa mi jej charakter, je milá, aj skromná určite, myslí to k človeku dobre, aj voči mne, je prívetivá, aj slušná. Všetko také vlastnosti do ktorých sa zaľúbim, keď spĺňa baba. A ja som verný, dokázal by som si predstaviť mať iba ju, aj ako manželku, matku našich dvoch detí, ja už by som iba ju nosil v srdci, aj v mysli. A to aj keď budem jej prvý a ja jej nie, ale dúfal by som rád, že ja by som bol tým jej posledným partnerom akého mala. Ona mala dlhší vzťah, ja nie, čo moju sebadôveru podkopáva v tom veriť si, že by to mohlo výjsť a mohli by sme byť už dlho spolu, naveky..
kero dnes: Kašľať na to aj na ňu.
Ano mam, coskoro dokoncim doktorat, takze podla tvojej logiky by si mi mal uctivo vykat a oslovovat ma pan doktor. Divim sa, ze tak este nerobis, do pice, pan inzinier!
Celu dobu ti vravim, ze sa tu navazas a vyvysujes, ako keby si tu bol jediny s titulom. Pritom pravda je taka, ze tebe jedinemu z toho jebe a ty jediny si na tom zakladas. Titul neznamena nic.
Tak hanbím sa v konečnom dôsledku, ale som aj frustrovaný, že už dosť dlho čakám a je to rovnaké, kedy sa to zmení, kedy nájdem babu.. A ja si babu stále vážim, nikdy som na zoznamke nebol neslušný ale je to také rovnaké skoro, aj keď lepšie trochu viac, keď už nevyťahujem sexuálne témy pred ňou. Ale vybitý vôbec nie som, horšie že ja už chcem vagínu, nechcem skúšať len jedinú možnosť ruku, ale keď nie je iná možnosť, tak si spravím náladu aj rukou.
Poznamky:
Nie, nemyslel som to vazne.
Ano, bola to narazka na kondomy.
Ano, mal to byt vtip.
Nie, nereaguj na to.
@47 aha, takže ty uznáš, že niečo nie je správne, nie je slušné a že sa za to hanbíš a jedným dychom v tom pokračuješ? mám si to vysvetliť tak, že sa absolútne nevieš ovládať? Nemyslíš si, že by si mal už konečne vyhľadať odborníka?
Možno by som mal ísť na Zafo.sk a vybrať si tam nejakú, či nie? Bol by som už vedel, či je to také dobré ako som to očakával alebo to boli iba moje prehnané predstavy, ktoré ma tak zvádzali. A na druhej strane by som sa skôr ukľudnil..
To je jedno, kde si nájdeš odbornú pomoc, urob to hlavne ASAP.
normálne, chyba by bola občas sem nechodiť