Zdravím, mam 16 rokov a este nikdy som nemal babu.. Stále si myslim, že to je kvoli tomu že vyzerám dost zle ale kamoši mi hovoria, že to bude tým, že som dosť tichý a veľmi hanblivý, proste sa vobec neviem rozpravat s dievčatami lebo mam obrovsku tremu,
Áno, myslíš si že vyzeráš zle, chyba je tam. Ludia ťa vidia tak ako vidíš ty sám seba. Podkopáva to tvoje sebavedomie. Naprav to, choď cvičiť, vyformuj sa, choď ku holičke nech ti urobí parádne háro a tvoje sebavedomie sa zvýši a pri balení dievčat sa budeš cítiť sebavedomo / nebudeš v takej tréme.
Vekom sa to zlepší , aj ja som bol taký istý.
Alebo si prečítaj knihu o reči tela je tam dosť vecí aj o tomto , ako vyslielať pozitívne neverbálne signaly atď.
Niekedy aj keď budeš tichší ale vedieť ako na to z tohto hladiska budeš úspešnejší ako tí čo vedia kecať veľa a pičovinách ale podvedome pôsobia zle.
Lol ja to mam tak že vždy veľmi sa rozhodujem než sa s nejakým dievčaťom dam dokopy že to to dievča už aj znudí Lebo napr si pozriem s kým chodila predo mnou a si vravim že čo keď on bol vtipnejší atď a potom začnu moje reči typu "nie som pre teba dosť dobrý nefungovalo by to" a potom si všetky dievčatá o mne myslia že som len namotavač a ojebovač pri čom ja aj keď neviem jak chcem vzťah sa bojím že dačo dojebem a ma nechá tak radšej to ukončím skôr než sa zaľúbim A tiež mam 16 lenže ja už mam jeden vzťah za sebou (aj to to bolo pred 4 rokmi )
Blahoslavení tichí, ktorí sú trpezliví a mierni, lebo oni budú dedičmi zeme - ich vlastná sebakázeň bude mať v sebe moc ukázniť iných a podmaniť si ich.
to, že si v 16 zatiaľ nemal žiadne dievča, je imho úplne normálne snaž sa hlavne popracovať na svojej sebadôvere a sebavedomí, napríklad aj tým, že sa budeš snažiť zlepšiť svoj zovňajšok (športom).. a pre veľa dievčat sú príťažliví rozhľadení, inteligentní chlapci, takže aj v tomto smere sa snaž vyvíjať, určite ti to môže pomôcť pri nadväzovaní vzťahov
@peter314 no kedže prvú ženu som mal v 18/19 tak asi aj hej
Ale chce to aj tréning , čas.
Môžeš navonok pôsobiť ako úplne sebaistý človek aj keď vo vnútri niesi keď vieš ako na to , ale musia byť všetky signály v súlade , nie že ksichtom sa budeš sanžiť pôsobiť že si v pohode a rukami budeš klepať do stola jak kokot lebo si nervózny chápeš...
@7 cvič pre seba , ženy budú len bonus .. Tak či tak , si mladý , užívaj si to , príde dievča ktoré ťa s toho dostane .. to že ho nemáš v 16tich , neznamená že budeš sám.
Ludia zvyknu zit naplno pri styku so smrtou. Si este mlady, na smrt prirodzene nemyslis, ale podme sa zahrat na jedno posedenie psychoterapie.
Nikto nevie kedy zomrie. Mozno zomries zajtra. Mozno o 3 roky. A mozno zomries o 60 rokov. Skus si to predstavit. Umieras. Lezis a spominas na to, co si v zivote zazil a myslis na to, co si chcel zazit. Nebudes lutovat, ze si neskusil vsetko co si chcel ?
Ludia sa tvaria ako keby tu boli navzdy. Mozno si povies, ze sa ta to netyka, ze si mlady, ale rovnako si to povedalo kopu ludi a potom ani nevedeli ako a mladost im usla pomedzi prsty a oni nemali ziadne zazitky, vztahy a podobne. Preto uvadzam smrt ako priklad, lebo castokrat si clovek len vtedy uvedomi, ake smiesne su uvahy typu: ja som skaredy, chudy , nebudem sa jej pacit a pod. Apropo ty si nikdy nevidel pekne dievca s povedzme to - menej peknym chlapcom ? Po uliciach takych parikov beha plno, takze, nemaj stres a padaj balit baby !
@method no ked pozeram na tie namyslene baby ktorym ide len o vyzor a neviem čo ešte tak jasne ze mam strach ze sa jej nebudem pacit alebo ze to pokašlem
@peter314 ja si myslim ze som skaredy a viac sedim doma nechodim na zabavy atd asi to je moj problem teraz tvoj problem neviem ... ja chodim do prace a cez moje volno odychujem doma a potom zas do prace a furt som na nete ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
Základ je zmeniť svoje myslenie a veriť si.
Alebo si prečítaj knihu o reči tela je tam dosť vecí aj o tomto , ako vyslielať pozitívne neverbálne signaly atď.
Niekedy aj keď budeš tichší ale vedieť ako na to z tohto hladiska budeš úspešnejší ako tí čo vedia kecať veľa a pičovinách ale podvedome pôsobia zle.
máš odpoveď, len dôležitý bod je, aby si sa nepodceňoval
A ak sa hanbis komunikovat tak komunikaciu zamerne vyhladavaj a zmen to tak
Ale chce to aj tréning , čas.
Môžeš navonok pôsobiť ako úplne sebaistý človek aj keď vo vnútri niesi keď vieš ako na to , ale musia byť všetky signály v súlade , nie že ksichtom sa budeš sanžiť pôsobiť že si v pohode a rukami budeš klepať do stola jak kokot lebo si nervózny chápeš...
Nikto nevie kedy zomrie. Mozno zomries zajtra. Mozno o 3 roky. A mozno zomries o 60 rokov. Skus si to predstavit. Umieras. Lezis a spominas na to, co si v zivote zazil a myslis na to, co si chcel zazit. Nebudes lutovat, ze si neskusil vsetko co si chcel ?
Ludia sa tvaria ako keby tu boli navzdy. Mozno si povies, ze sa ta to netyka, ze si mlady, ale rovnako si to povedalo kopu ludi a potom ani nevedeli ako a mladost im usla pomedzi prsty a oni nemali ziadne zazitky, vztahy a podobne. Preto uvadzam smrt ako priklad, lebo castokrat si clovek len vtedy uvedomi, ake smiesne su uvahy typu: ja som skaredy, chudy , nebudem sa jej pacit a pod. Apropo ty si nikdy nevidel pekne dievca s povedzme to - menej peknym chlapcom ? Po uliciach takych parikov beha plno, takze, nemaj stres a padaj balit baby !