Zdravím vás, súdruhovia, v tejto večernej hodine. Hrabala som sa v starých papieroch a našla som zdrap ešte odkiaľsi z akcie, kde sme s deťmi písali, kto je v čom jedinečný.
Pamätám si, že decká nevedeli napísať poriadne ani jednu vec, v ktorej vyn
Keď ono je to fakt ťažké. Ale možno som jediný človek, čo má jazvu na pravom ukazováku na ruke (a toto som si nenapísala do CV - potom, že ma nikto nekontaktuje).
som jediny zivotom znechuteny notorik na birdzi ale ne nemam ziadnu cinnost v ktorej by som vynikal naopak som skor vo vsetkom podpriemerny a taka blbost ma napadla teraz ze viem zdvihat oblecenie a podobne veci prstami na nohach ale to asi nebude jedinecna schopnost
...je súčasťou štvorčlenného tímu, ktorý už dvakrát vyhral turnaj v Laser-game (týmto chcem pochváliť hlavne svojich spoluhráčov, lebo bez tímovej hry - nech by bol každý zvlášť akokoľvek dobrý - by to nefungovalo )
mám občas pocit že som jediný človek na birdzi ktorý je ochotný myslieť a schopný efektívne googliť, spájať informácie, vytvárať myšlienkové konštrukcie s neúplnými informáciami ktoré sa doplnia neskôr, atď...
...taktiež že som možno jediný človek tu ktorý pokladá abstraktné a teoretické myšlienky/nápady/otázky/informácie za zaujímavejšie, inšpiratívnejšie, hodnotnejšie a zamysleniahodnejšie než štandardné "kto kde s kým kedy prečo ako".
Som jedina, ktora teraz sedi v mojej skole v mojej triede a namiesto vyplnania pracaku na anglinu si gembli na mobile a je frustrovana lebo vsetko je divne...
som jediná žena na B,čo nevie plakať... žiaden maraton romantických pesničiek,filmov,sklamanie,opustenost,samota,hadka vo mne slzy nevyvolaju. je to asi blokom,ale je to tak.
Som jediná čo si dokáže behom pár dní zapamätať báseň na cca 20 strán, dokáže sa behom chvíle naučiť akykoľvek text naspamäť, ale nepamätá si mená ľudí s ktorými chodila do triedy pred 2 rokmi
@antifunebracka Však používaj zdravý rozum... čo som hlúpa, aby som spravila všetko, čo povieš??? Byť poslušným znamená, že vieš poslúchať autority. Nie, že spravíš čokoľvek, čo ti hocikto povie.
@madiska presne toto som chcel, aby si napisala. cize z toho vyplyva, ze ani zdaleka nie si najsubmisivnejsi clovek, kedze pocuvas len toho, koho pocuvat chces. keby si pocuvala fakt uplne kazdeho (a ze takych ludi teda je), potom by platilo @50
@madiska tak urcite je kopec ludi zo slabsou volou a naivnejsim myslenim ktore skocia na lep kazdemu - co o tebe podla mna neplati. mam aj par ludi z B. vytipovanych ale nechcem menovat radsej
@antifunebracka Ale pri submisivite sa nejedná o "skákanie na lep". Ani naivné myslenie s tým nemá nič spoločné. Robíš z toho niečo úplne iné, než to je.
Submisívny ľudia sú ľudia s pokornou povahou, čo sa radšej prispôsobia iným, poslúchajú autority skôr ako by mali nejak proti nim rebelovať a "idú s davom" namiesto toho, aby sa ho nejak snažili viesť (a pokiaľ sa snažia, tak im to moc nejde - som živým príkladom).
@madiska autoritam sa podriaduje vacsina, submisivni ludia sa podraduju este i tej vacsine. a prave to mi k tebe nepasuje. nemas ani pokornu povahu. proste mozno si submisivna v intimnej sfere ale tam to podla mna i konci a vsade inde si sebavedoma az drza a preto z celkoveho hladiska by som ta ani omylom nezaradil medzi submisivnych ludi
@antifunebracka Vôbec ma nepoznáš. Videl si ma pár krát na chvíľku. A podľa môjho vystupovania na birdzi ma už vonkoncom nemôžeš súdiť.
Áno, som sebavedomá (občas), drzá (dosť často), priateľská, extrovertná... a submisívna. Nebije sa to s tým nijak.
Nemám to zo svojej hlavy. Už som od známych počula vetu "bože, ty si tak strašne submisívna!" toľko krát, že to ani nerátam. Niektorí to povedia začudovane, iní pretáčajú oči, iní mi to hovoria zo smiechom... ale určite majú lepší úsudok, než ty.
Ani ty nie si naživo taký drsňák, na akého sa tu hráš
@madiska aha, takze ja ta sudit nemozem a ty mna hej? na drsnaka som sa nikdy nehral, ja som proste svojsky a to ze ma tak vnimaju ini je ich problem. ty vobec nie si submisivna, len by si chcela byt, ale nedari sa ti to ani omylom. akurat mas kamosov ktorych lahko osmeknut
podla mňa je @antifunebracka strašne mierumilovný človek len ako písal dokazuje to svojským štýlom... a @madiska ty si proste anjel z diablom v tele... čo viac o tebe povedať....
@antifunebracka Ja sa netvárim, že ťa poznám, iba ti hovorím, že naživo nie si taký drsný
A vieš, submisivita je v živote teda poprdeli výhra. Fakt, to je úplne to najlepšie v mojom živote a je to strašne cool preto by som strašne chcela byť submisívnou a úplne to tak hrám aby som takou bola.
Zamysli sa prosím nad tým, kto už by len chcel byť v reálnom živote submisívny...
Ja ti nepotrebujem nutne dokázať moju pravdu, ja viem aká som, ľudia čo ma POZNAJÚ vedia aká som, ty si o mne mysli čo len chceš
Len by ma zaujímalo, prečo zrovna zo všetkých tých ľudí si sa tu rozhodol navážať zrovna do mňa. Ja by som tu hneď vedela niekoľkým ľuďom vyvrátiť to, že tu v tom nie sú jediný, ale načo im do toho pindať...???
@madiska ja sa neobuvam, len ma zaujalo, co si napisala, kedze mi to k tebe nesedelo. ok, dokopy sme spolu stravili mozno 10 hodin, ale hadam nejaky postoj som si k tebe uz mohol vytvorit a ja som nemal dovod byt k tebe nazivo nikdy drsny, kedze si ma nijak nenasrala... ziaden moj skutocny kamos ma nikdy nevidel z drsnej stranky cize tolko k tomu
@antifunebracka Za 10 hodín nemáš šancu si vytvoriť o správaní človeka komplexný objektívny názor Už tobôž nie, pokiaľ ho nevidíš v rôznych situáciach.
Jediný programátor PC hier kt. je leaderom malého Indie Studia kt. zaroven pracuje s 3D grafikou, je horolezcom a hra na gitare.... v tejto kombinacii to nikto neda ...a dost samochvaly na dnes :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
137 komentov
idfk
Mala by som byt jediny clovek s krvnou skupinou AB+, zelenymi ocami, baran a lavacka, pretoze som to zistovala a ni ktaky sa tu nenasie l
som jediny clovek na birdzi, ktory pise pre student24.sk (a mozno nie)
som jediny clovek na birdzi, ktory ide na rozhodcovsky seminar tento vikend
a proste som uzasna
-
Inak Kermit z reklamy na BMW sa na mna vtedy dost napadne podobal. A to nemam rad nemecke auta
ktorému v júni spontánne zavolal otec jeho bývalej priateľky a vybavil mu brigádu,
ktorý má tri dready, ktoré z polovice tvoria vlasy jeho milej,
ktorého blog absolútne nevyzerá tak, že by dotyčný študoval scenáristiku na akadémii umení v BB,
ktorý vie mimicky znázorniť tzv. "háčik" (bližšie info na ústredni - v TS),
a ktorý sa dnes večer povadil s drezom v kuchyni.
- viem robit fontanku medzierkou medzi prednymi zubami
- niekedy moja kreativita a spontannost prekvapi aj mna, ale to su uz uplne masakre
...ktoré má najhoršie vyzerajúce brucho
...denne pozeráva Mickeyho klubík minimálne 10x
a ďalších 100 vecí, ktoré sú skôr negatívne ako pozitívne
2. najčudnejšie palce ever
3. najukecanejšia
...taktiež že som možno jediný človek tu ktorý pokladá abstraktné a teoretické myšlienky/nápady/otázky/informácie za zaujímavejšie, inšpiratívnejšie, hodnotnejšie a zamysleniahodnejšie než štandardné "kto kde s kým kedy prečo ako".
@matwejo potom nie si najvyšší...
nepoznám veľa ľudí, ktorí by mali na všetkých zlý vplyv.
Som jediná môjho druhu?
Toť vše.
@purenarcissism palce na rukách či nohách?
hmmm. som jediná víla na B
skoda ze niektore komentare uz take pekne nie su
a ze ich nie je malo
a @47
a ešte viem hýbať ušami (ale to neviem, či som v tom sama )
som jediná žena na B,čo nevie plakať... žiaden maraton romantických pesničiek,filmov,sklamanie,opustenost,samota,hadka vo mne slzy nevyvolaju. je to asi blokom,ale je to tak.
- Viem tvoriť vlastné reality a to aj bez užitia drog
- Ak sa mi chce, dokážem vypustiť na človeka úprimnosť bez akéhokoľvek filtra a uvažovania o tom, čo moje slová budú znamenať
Ale rozhodne som výnimočný tým, že som najlepší a jediný svojho druhu
som jediný človek na birdzi čo bol dnes v škole "na ostro" . ( dlhý príbeh)
Ako mi hovorí moja kamarátka "ešte aj môj pes je dominantnejší, než ty."
Už teraz viem, že nie som jediná, ale tak dám ešte jeden.
Som jediný človek na Birdzi, ktorý nevie klamať.
Submisívny ľudia sú ľudia s pokornou povahou, čo sa radšej prispôsobia iným, poslúchajú autority skôr ako by mali nejak proti nim rebelovať a "idú s davom" namiesto toho, aby sa ho nejak snažili viesť (a pokiaľ sa snažia, tak im to moc nejde - som živým príkladom).
Áno, som sebavedomá (občas), drzá (dosť často), priateľská, extrovertná... a submisívna. Nebije sa to s tým nijak.
Nemám to zo svojej hlavy. Už som od známych počula vetu "bože, ty si tak strašne submisívna!" toľko krát, že to ani nerátam. Niektorí to povedia začudovane, iní pretáčajú oči, iní mi to hovoria zo smiechom... ale určite majú lepší úsudok, než ty.
Ani ty nie si naživo taký drsňák, na akého sa tu hráš
A vieš, submisivita je v živote teda poprdeli výhra. Fakt, to je úplne to najlepšie v mojom živote a je to strašne cool preto by som strašne chcela byť submisívnou a úplne to tak hrám aby som takou bola.
Zamysli sa prosím nad tým, kto už by len chcel byť v reálnom živote submisívny...
Ja ti nepotrebujem nutne dokázať moju pravdu, ja viem aká som, ľudia čo ma POZNAJÚ vedia aká som, ty si o mne mysli čo len chceš
Len by ma zaujímalo, prečo zrovna zo všetkých tých ľudí si sa tu rozhodol navážať zrovna do mňa. Ja by som tu hneď vedela niekoľkým ľuďom vyvrátiť to, že tu v tom nie sú jediný, ale načo im do toho pindať...???
@rollo111 lol, ďakujem
jediný, ktorý má podpis od Novaka Djokoviča
jediný, ktorý spal v noci v lese sám
jediný, ktorý chce zabehnúť maratón
a jediný, ktorý plával cez more na vzdialený ostrov, aby odtiaľ doniesol darček pre dievča