boha zasa ďalšia trápna diskusia 10-ročného decka... už by ich sem ani len púšťať nemali a nie ešte im dovoliť zakladať takéto trápne diskusie a ankety...
kebyze neurobis zasadnu chybu a nezalozis toto forum tak by som myslela ze hej ale toto mi pride dost trapne a povysenecke...ako sorry ale je to tak...
Toto je skúška našich nervov? Alebo IQ test reakcií a názorov na účastníkov birdzu?! Alebo ešte je tu jedna možnosť, to mám skutočne, reálne Ti na to dačo múdre povedať?!
awojQy jasnacQa si sQwwwele dieWcatko (sorry nemohol som si odpustit tento komentík) NIE NIESI!!!!!!!!!!!!!! a preto prosím už nechod na tieto fóra určené normálnym ľudom a nie deťom s komplexami... dík
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Si fake.
Podľa mňa.
toto je práca pre teba @schizoofrenik
jo konečne
Vyslov toto slovo co som tu napisal a potom sa zamysli nad sebou
..kvak..
mali by sme sa prestať sťažovať, veď to je jedinečná príležitosť podchytiť ľudí v mladom veku a vychovať z nich niečo poriadne!
(aj keď je fakt že prvým krokom je poriadne na nich napindať v takýchto anketách slight_smile:
@midnight noo.. zjednodušene je to kindermafia
A.. bolo by fajn vychovať niečo poriadne, lenže táto "kindermafia" je v skutočnosti jeden človek a pochybujem že sa nám podarí prerobiť ho
Telefón: 056 / 679 00 12
mail: staruchova@dplhranno.sk
dplhran@dplhranno.sk