Už sa to konečne musím spýtať, pretože keď sa pozriem okolo seba, mám dojem že asi nie...
Zatiaľ čo kamaráti naokolo sa kurvia že to až pekné nie je, ďalší o tom hovoria, tak ja si namiesto toho hľadám normálny vzťah, s dievčaťom ktoré ľúbim a hent
baby si takých všimnú často až keď vyskúšajú všetky zlé možnosti niektoré hľadajú len takých a ty si nemal to šťastie ich stretnúť. niektoré hľadajú úplne niečo iné..
Ale nechapem preco chces poslat do riti aj tu najkrajsiu co ked prave ju budes lubit? ale to je jedno , neskor ked zistis ze si cakal na vynimocny prvy sex ktory aj tak taky nebude ta to bude srat ze si ju poslal do prdele.
Poradim ti , nehladaj na doskotekach , tam chodia picky a tie normalne co tam su su skoro vzdy zadane.
@neviemsivybratnick Nie len napisal si to trochu tak s podtrhnutim ze si vynimocny na to on narazal. Napokon , toto forum nema velky zmysel, prepac ak ta to zaboli ale na to odpoved nie je. Proste cakaj, rob vedu a cvič.
@mm47 Fajn, asi by to bola kravina . Diskotéky... na jednej som sa našiel omylom a keď som na to prišiel, už ma tam nebolo .
@metrosexualnyhipster Tak hej, píšem ako idiot a nečítam to po sebe... čakať, čakám, vedu robím ale namiesto cvičenia čítam knihy a slopem čaj... ale asi by som mohol začať .
@neviemsivybratnick no ako nemusis sa tym riadit , mozes cakat ale uvidis ze pravdepodobne to bude zbytocne cakanie. Keby si mal 15 tak cakaj ale ked mas 19 tak nevidim nejaky velky zmysel v tom. Ale to je na tebe
Skus v buse zhodit veci nejakej babe a potom jej ich gentlemansky podaj mozno z toho bude nieco
Ja sa skor pytam, ci je normalne polozit takuto otazku sem? Alebo je to len za ucelom pozdvihnut si ego tym, ze ti zeny napisu nieco pekne v zmysle...ach, si skvely, ze cakas na svoju lasku, ze sa pozeras na svet cez ruzove okuliare a nie si svina ako ostatni chlapi, blablabla...na druhej strane prajem ti tu lasku, ale nie s najkrajsim dievcatom, kedze tej by si povedal pri tretej mete nie
@faino Najkrajšie dievča môže byť kľudne aj to najtupšie a IQ po 50. Mal som totiž na mysli vzhľad a také "všeobecne pekné" pod tunou makeupu... pre mňa je pekné dievča také, ktoré je fakt pekné... proste nie je namaľované a charizma z nej svieti na 100km . A keď je inteligentné, tak je najkrajšie. Takej by som nie nepovedal .
Mimochodom, ja ego a bohužiaľ ani sebadôveru nemám, nemám si ich ani ako zvyšovať .
@agrobrat Tiež riešenie, ale len také pár hodinové
@neviemsivybratnick - o IQ, ci krasu tu vobec nejde. pises, ze hladas lasku, pritom si slobodny a vyjadrujes sa, ze keby chcela nejaka zena s tebou nieco mat, tak odmietnes. to vyznie ako keby si nechcel "podviest" svoju buducu lasku, ktora bude ktoviekedy je to uplne utopicke premyslanie, ale to pochopis casom. O egu a sebadovere mi to je jasne, kedze sa na tento typ otazok pytas z nicku, kde si nedas ani foto, nic o sebe a cely inkognito, aby ta nahodou nik nespoznal
Si normálny Ale ide o to, že proste drsní chalani sú väčšinou neskutočne sexy a neodolateľní Proste majú nejaké to čaro v sebe a vedia ako na baby No a chalani ako ty, ačkoliv je to zlaté, že to takto máš, nás proste nevedia baliť a väčšinou aj hrozne vyzerajú... Lebo keď je chalan sexy, každá ho chce, málokedy ostane na tom tak ako ty. Keď je chalan škaredý a nevie to s babami, máloktorá ho chce, poprípade žiadna, tak sa jednoducho správa ako normálny človek a nedrbe mu z toľkého záujmu Sorry, ale chcela som byť úprimná Ale zase sú aj výnimky, kedy si chalan udrží zdravú hlavu, aj keď má obrovský záujem okolo seba, neviem kde patríš, neber, že si automaticky myslím, že si škaredý! A naopak je veľa takýchto kurevníkov, čo sú proste nechutný
necitala som predosle komenty. ja ti poradim len tolko, ze baby chcu tych, co ich odmietaju a chcu ich aj ine baby. kazdy chce to, co nemoze mat a tiez to, co chce vacsina. to je moje zistenie.
ŽIADNA logika. Dievča, ktoré je založené na logike je extrémna výnimka. Drvivá väčšina žien funguje vo vzťahoch čisto na emociach.
Si "good guy" nad ženami uvažuješ logikou a chceš ich uctievať a milovať. Nechápeš , čo vidia na hajzlíkoch.....sú to emocie, ktore hajzlik vie vyvolať, ale ty nie.
Z pohľadu hajzlika, ten zas nechape ako môže byť pekné dievča s niekym (z jeho pohľadu) nudným a úbohým ako si ty.
To, že si založil toto forum znamena ,že ti jedno neni a chceš svoj stav zmeniť....
@vinx áno a mám trojmetrové fúzy, preto si neukazujem tvár Nemôžem za to, že takto sa to deje všetko v mojom okolí U nás to tak funguje, nič viac, nič menej
Definuj mi normálnosť, nech budeš totiž akýkoľvek, pre niektorých nebudeš normálny nikdy.
Napríklad podľa mňa si normálny. Ja som na tom skoro tak isto, mal som iba jeden vzťah... a nie že by mi jeden nestačil na celý život, nesmel by sa však skončiť... prvý bozk som mal v 18 a to posledné prvé sa nejak nestihlo. Sebadôvera niekde pri nule, introvertná povaha, krásu mi zabudli pribaliť... hehe, to som dopadol . Síce sa nad tým niekedy zamyslím, ale potom si poviem, že som normálny. Takže si povedz - Ja som normálny, to tí druhí nie .
Prípadne si nájdi počet žien na planéte, jedna z nich je určite aj pre teba (ale aj pre mňa, zase si nemysli).... na druhej strane, komu sa chce kvôli tomu prechádzať celá Zem a stretnúť ich všetky?
zo sposobu vyjadrenia a toho o com tu pises to posobi akoby si mal komplex typu: preco oni aj ked sa k nim chovaju ako chovaju maju dievca zatial co ja slusny atd. nemam? tento svet je kruty a nespravodlivy
alebo ludskejsie povedne mas ego ktore si tuna potrebujes pohladkat a nic viac a z mojich skusenosti to zeny prave len odradzuje
nikto nechce byt len stroj na pohladkanie ega toho druheho
Normálny si ...pre určitú skupinu ludí určite ..možno by si uspel v domove dôchodcov
Ale nie ..srandy srandy..len podla mna, to neber az tak vazne, skus sa obcas odviazat,brat to s nadhladom a bude to ok
Si zober, že časom najdes tu svoju "vyvolenu" a skor ci neskor sa dostanete k tomu ze sa chcete pomilovat... no a ty budes chciet byt ten najsikovnejsi milenec..LENžE..na to potrebujes prax a trening a skusenosti
Tak ja si myslím, že ak Ťa nejajká slečna na kúpallisku poprosí aby si jej natrel chrbát...určite neodmietni Good Luck
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
baby si takých všimnú často až keď vyskúšajú všetky zlé možnosti niektoré hľadajú len takých a ty si nemal to šťastie ich stretnúť. niektoré hľadajú úplne niečo iné..
záver- je to individuálne
Ale nechapem preco chces poslat do riti aj tu najkrajsiu co ked prave ju budes lubit? ale to je jedno , neskor ked zistis ze si cakal na vynimocny prvy sex ktory aj tak taky nebude ta to bude srat ze si ju poslal do prdele.
Poradim ti , nehladaj na doskotekach , tam chodia picky a tie normalne co tam su su skoro vzdy zadane.
Ani nikde kde su najebani ludia
a vzťahy sú otázkou emócií, pudov, genetiky - baby sú veľmi dobré vo vnímaní signálov (reč tela) a vyberajú si podvedome.
ja viem, že to teraz priveľmi mením na vedu, ale ono to tak je
@metrosexualnyhipster Tak hej, píšem ako idiot a nečítam to po sebe... čakať, čakám, vedu robím ale namiesto cvičenia čítam knihy a slopem čaj... ale asi by som mohol začať .
Skus v buse zhodit veci nejakej babe a potom jej ich gentlemansky podaj mozno z toho bude nieco
Mimochodom, ja ego a bohužiaľ ani sebadôveru nemám, nemám si ich ani ako zvyšovať .
@agrobrat Tiež riešenie, ale len také pár hodinové
@potvorkape Tak to radšej nebudem normálny než byť normálny
ŽIADNA logika. Dievča, ktoré je založené na logike je extrémna výnimka. Drvivá väčšina žien funguje vo vzťahoch čisto na emociach.
Si "good guy" nad ženami uvažuješ logikou a chceš ich uctievať a milovať. Nechápeš , čo vidia na hajzlíkoch.....sú to emocie, ktore hajzlik vie vyvolať, ale ty nie.
Z pohľadu hajzlika, ten zas nechape ako môže byť pekné dievča s niekym (z jeho pohľadu) nudným a úbohým ako si ty.
To, že si založil toto forum znamena ,že ti jedno neni a chceš svoj stav zmeniť....
fungujeme vo vztahoch cisto na emociach
ziadna logika
tu máš ukážku že ty si jeden s tých normalnejších...
» www.youtube.com/watch?NR=1&v=4S...
Napríklad podľa mňa si normálny. Ja som na tom skoro tak isto, mal som iba jeden vzťah... a nie že by mi jeden nestačil na celý život, nesmel by sa však skončiť... prvý bozk som mal v 18 a to posledné prvé sa nejak nestihlo. Sebadôvera niekde pri nule, introvertná povaha, krásu mi zabudli pribaliť... hehe, to som dopadol . Síce sa nad tým niekedy zamyslím, ale potom si poviem, že som normálny. Takže si povedz - Ja som normálny, to tí druhí nie .
Prípadne si nájdi počet žien na planéte, jedna z nich je určite aj pre teba (ale aj pre mňa, zase si nemysli).... na druhej strane, komu sa chce kvôli tomu prechádzať celá Zem a stretnúť ich všetky?
P.S.: Zdá sa mi to alebo naozaj pozeráš HIMYM?
alebo ludskejsie povedne mas ego ktore si tuna potrebujes pohladkat a nic viac a z mojich skusenosti to zeny prave len odradzuje
nikto nechce byt len stroj na pohladkanie ega toho druheho
Ale nie ..srandy srandy..len podla mna, to neber az tak vazne, skus sa obcas odviazat,brat to s nadhladom a bude to ok
Si zober, že časom najdes tu svoju "vyvolenu" a skor ci neskor sa dostanete k tomu ze sa chcete pomilovat... no a ty budes chciet byt ten najsikovnejsi milenec..LENžE..na to potrebujes prax a trening a skusenosti
Tak ja si myslím, že ak Ťa nejajká slečna na kúpallisku poprosí aby si jej natrel chrbát...určite neodmietni Good Luck