Ahoj, som 23-ročná dáma. Pred šiestimi rokmi sme sa rozišli s priateľom a odvtedy som nemala žiadny sex.Chcem sa spýtať, či som opäť pannou..prosím fakt to neberte ako srandu. Na iných fórach ma vysmiali, ale ja v tomto nie som dostatočne informovaná :/
zasa mi nikto neverí..tak ja proste neviem či blana má schopnosť sa znova obnoviť alebo nie..keď sa ma gynekológ spýta či som panna čo mu poviem? neviem?
byt pannou neznamena mat (neporusenu) panensku blanu! panna je zena, co nemala pohlavny styk. ty si ho uz mala, takze pannou nie si. su zeny, ktore panensku blanu nemali nikdy vyvinutu, ale to neznamena, ze nikdy neboli pannami. takiez, niektore si dali blanu zasit, ale tie uz tiez nie su pannami. cize panna = zena, co nemala pohlavny styk.
@kundakuna ja rozumiem čo chceš hovoriť,ale ty aj tak nie si panna.Ak máš panenskú blanu znova aj tak nie si,lebo si už sexovala.Bol v tvojom vagíne penis.Už rozumieš?Ak by bol v tvojom vagíne uhorka alebo vibrátor,tak bola by si pannou.
@kundakuna jj si podla mna..a ked si nebudes cistit usi tak aj tie ti zarastu. ale to je uz nebezpecnejsie potom by si nemusela pocut...
a teraz vazne...to si az taka pica alebo si len robis prdel?..pevne dufam ze to druhe..lebo ked to prve tak ja uz nechapem skade tolko retardov vylieza D
kedykoľvek máš pocit že si zle informovaná, môžeš za ním zájsť, a spýtať sa ho, na čokoľvek, nikdy sa ti nevysmeje, a v drvivej väčšine prípadov dobre poradí. Napríklad:
Vzdy ma sokuje absolutna neschopnost birdzakov rozoznavat trolling. Uplne ocividne fake tema ale namiesto toho aby ste ju ignorovali ju dostanete do TOP, dokonca na prve miesto...
@smartboy aaaakožeee trošku si aj ty kroť svoju slovnu zasobbu decko ...otazka je to sice viac ako pri*ebana ...ale nikto to nikomu nenadava tym len dokazuješ že si ešte sprosty puberťák ktorý nevie nič iné
Mohla by si ísť robiť niekde do biznisu. Vieš strhnúť pozornosť, si komunikatívna, trocha provokatívna... Asi aj atraktívna. Šikulka
K tvojej otázke: Čo všetko je vlastne nemožné? Neviem, prečo ťa to tak trápi, ale napríklad jeden futbalista robil reklamu tuším pre adidas a tam povedal: "Nothing is impossible." (nič nie je nemožné)
Počula som už aj o prípadoch, kedy ženy mali pohlavný styk a ostali pannami....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
63 komentov
a tentokrat na odpannenie bude potrebne pouzit krizovy srobovak
co ,urcite nie si lebo som ta teraz imaginarne pretiahol
its gone..and its here!
aha, vlastne nie, nebolo to smiešne.
@mcvpn no to si aj ja myslím
@n0win0u sprostý
@gorcsosfa no čítala som že sa blana sa dá aj chirurgicky prirobiť..nieže by som to chcela lenže tým pádom by mohla byť každá pannou, nie?
sprosta ta rano obuvala
toto som ja vedela už... kedy sme to dostávali v škole také brožúrky spolu so vzorkami vložiek, ktoré mi boli vtedy ešte zbytočné?
proste dávno
a preto viem, že už nie si panna, ale hadonos
Sex po toľkých rokoch
a teraz vazne...to si az taka pica alebo si len robis prdel?..pevne dufam ze to druhe..lebo ked to prve tak ja uz nechapem skade tolko retardov vylieza D
keby blana mala schopnosť sa obnoviť, tak by jej operatívna rekonštrukcia nestála niekoľko tisíc eur
mimochodom, keď už si na internete, predstavím ti úžasného kamaráta:
» www.google.com
kedykoľvek máš pocit že si zle informovaná, môžeš za ním zájsť, a spýtať sa ho, na čokoľvek, nikdy sa ti nevysmeje, a v drvivej väčšine prípadov dobre poradí. Napríklad:
» bit.ly/LLubAT...
dievca.. ak si sa narodil od konca augusta do konca septembra.. ANO SI NOU STALE
inak je to podmienene
Nesmejte sa jej...však hen...blondína
23 rocná baba by sa toto neopytala,bud si nekompletna alebo mlady chalan ktory nerozozna klitoris od bradavky
Mohla by si ísť robiť niekde do biznisu. Vieš strhnúť pozornosť, si komunikatívna, trocha provokatívna... Asi aj atraktívna. Šikulka
K tvojej otázke: Čo všetko je vlastne nemožné? Neviem, prečo ťa to tak trápi, ale napríklad jeden futbalista robil reklamu tuším pre adidas a tam povedal: "Nothing is impossible." (nič nie je nemožné)
Počula som už aj o prípadoch, kedy ženy mali pohlavný styk a ostali pannami....