Som paranoidný ak si myslím resp. ak u mňa pretrvávajú obavy, že tí ktorí mi v živote ublížili si budú i naďalej hľadať cestičky ako mi ubližovať ďalej?
Prečo mám vlastne takéto obavy? Kontaktoval ma dnes totižto človek s ktorým som ja sám, dobrovoľne p
ja som zástanca "druhých pokusov/ šancí" a keby bolo na mne tak by som sa mu/jej ozvala naspäť, ale s tým, že by som bola opatrná a neverila mu/jej na 100% hneď od začiatku...brala by som pomalé krôčiky dopredu, spoznávanie sa s osobou odznova od základov
@limetka96 z mojich dlhorocnych skusenosti som sa stal zastancom prvych sanci vzdy, ked som dal niekomu druhu, ale aj tretiu, stvrtu atd sancu, tak to dotycny/a posral/a, lebo ak niekto niekomu ublizi je to kvoli nekompatibilite tych ludi...ked niekto rad ublizuje, bude si vzdy hladat podvedome sposob ako ublizit, i ked vie, ze sa musi spravat slusne...na chvilu mozno prestane, ked mu to das najavo, ale nikto sa nebude menit len kvoli tebe az tak, ze by prestal ublizovat i ked ma chut ono totiz vacsinou ludia, ktori ublizuju si to ani neuvedomuju...pre nich to je sranda a pod.
toho cloveka hryzie svedomie, nerobi to kvoli tebe, ale kvoli sebe, aby sa necitil zle...napis mu vsetko, co mas na srdci, ako ti ublizil a uvidis jeho reakciu
si kebyze mna kontaktuju ludia s ktorymi som prerusila kontakt pomoze mi to zistiti ci som uz s tym v poriadku alebo nie pretoze kontakt som prerusila ja vacsinou to znamena ze ich nechem vo svojom zivote lebo su to blbci jeden po druhom ...ale to ze ma chcu prenasledovat by mi fakt nenapadlo prinajhorsom by som ich zo zivota vyhodila znova ale nedavno sa mi stalo ze jedna byvala kamoska co som sa s nou 5 rokovnevidela ani nebavila si ma pridala na FB ..jasne ze som ju neakceptovala ze co chce krava ..ze urcite nieco chce ..ale ona mi potom napisala do spravy ze ahoj a tak taku dlhsiu spravu tak sa nieco vo mne zlomilo a pridala som si ju ... a je to uplne v pohode obcas sa aj stretneme tak je to fajn ...lebo ja by som to nikdy nespravila
tak z toho moc neviem vydedukovat ze nakolko ti ublizil a ake su okolnosti, ci ste sa len nejako nepohodli ako kaamosi, alebo ide o nejakych mafianov, zradcov, alebo co (ked spominas tie kontakty)
@echoechoecho ja si asi teda vo svojom okolí nedržím takých ľudí, ktorí by ma sklamali alebo mi nejak ublížili pravdu povediac, ešte som nikomu druhú šancu dávať nemusela, ale tak ak sa to niekedy stane tak som ochotná tú druhú šancu risknúť ... a ak to vypáli tak ako pri tebe, že aj napriek druhej šanci ma ľudia nejakým spôsobom podrazia tak sa poučím a asi zmením životnú filozofiu
@limetka96 ja tiez si nedrzim takych ludi, vies, lebo nemusim byt kamarat s kazdym a pravidlo prvej sance ma furt nesklamalo...proste, i ked sa snazim dat druhu sancu, tomu cloveku uz nedoverujem, tak ako predtym..ved zivot ta nauci
@echoechoecho tak jasné, že keď ťa niekto sklame a ty mu aj napriek všetkému dáš druhú šancu, tak to už nikdy nebude také ako to bývalo kedysi nech sa človek snaží odpustiť a zabudnúť akokoľvek chce, ten blok, čiastočná nedôvera tam podvedome bude už navždy a neustále ti bude pripomínať, že sklamať ťa daný človek môže znova .... ale zase na druhej strane, všetci sme len ľudia a chyby robí každý a keby sme sa mali uzavrieť vždy, keď nás niekto sklame tak by sme skončili úplne odstrihnutí od okolia
Nie, nie si paranoidný si len zakomplexovaný.
Ale ako mrte zakomplexovaný.
Ale fakt že mrte moc veľmi.
Ako ja byť tak zakomplexovaný ako ty, zháňam si už zlatú dávku.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
potom ti už dajú pokoj...
toho cloveka hryzie svedomie, nerobi to kvoli tebe, ale kvoli sebe, aby sa necitil zle...napis mu vsetko, co mas na srdci, ako ti ublizil a uvidis jeho reakciu
nepotrebujem ľudi, ktori ma ignoruju
je to len o tvojom prístupe, nedala by som si žrať nervy a mysel takými ľudmi
dobré nie?
Ale ako mrte zakomplexovaný.
Ale fakt že mrte moc veľmi.
Ako ja byť tak zakomplexovaný ako ty, zháňam si už zlatú dávku.
Dobrá rada.