Som pekná, múdra, inteligentná a vtipná a nikdo ma nechce :D
Ale fakt, nechcem aby to pôsobilo nejak egoisticky, ale fakt som celkom pekná (aspoň sa to hovorí) aj čo to inteligentná a možno je so mnou aj sranda, aj keď vačšinou sa dokážem odviazať len v okruhu ľudí ktorých dobre poznám, alebo medzi ľudmi s ktorými
no, bud bude nepravdivy statement cislo jedna alebo ten druhy... a kedze je lahsie dokazatelne to ze ta nik nechce, mam smutnu spravu, ta prva cast nemoze asi byt tak uplne pravdiva
Nehovorím, že som dokonalá! Je tam určite dosť preklepov, písala som to dosť rýchlo, takže je to možné, nikto nie je dokonalý ja tiež nie ...ale to s tou inteligenciou som myslela tak ako že sa dá so mnou pokecať o všetkých oblastí života od varenia, politiky, dejín až po všeličo možné
Nie som ideál krásy, ale ani nie úplne najškaredšia, milá, verná, do určitej miery ochotná prispôsobiť, podľa 9gag-u ideálna žena (do určitej miery rozumiem technike, vyznám sa v mapách, hrávam počítačové hry a nerada nakupujem oblečenie) a mám takmer 24 a nemám chlapa a nesťažujem sa na fóre.
Nie, toto nie je sťažnosť, toto je konštatovanie skutočnosti vyvolané tým, že mám dnes veľmi podivnú náladu.
Ale ok, aby som bola aj trochu užitočná - 17 nie je tak veľa, poznám starších, čo nikoho nemajú... A reálne poznám asi len jeden pár, ktorý sa zoznámil pred 18-tkou a vydržalo im to. Proste, kam sa ľudia stále ženiete. Keď nájdete niekoho, s kým si naozaj sadnete, tak si to užite, ale nesnažte sa nasilu o nejaký vzťah.
A aký je podľa teba pekný chalan? Nie žeby som ťa podceňoval ale ja len tak či to nie sú tí teplí Niektoré pubertiačky v tom majú, vzhľadom na tie hviezdičky v TV, dosť chaos
za poslednú dobu tu pribúda nejak moc fór na tento štýl, ako ja som na tom rovnako len na mňa to prvé a posledné nie celkom platí, no reálne si povedz akú šancu by ten tvoj vzťah mal v takomto veku. Citujem dedkovu sestru "načo si takto kaziť mladosť", hlavne doštudovať a potom zháňať frajerov
Nie ! Nie som namyslená! Len som Vám chcela čo najjasnejšie opísať môj problém...a moje sebavedomie je skôr pod bodom mrazu, ale to čo tu píšem sú skôr ,,všeobecné pravdy´´ alebo ako by sme to mohli nazvať, na ktoré som neprišla sama a nie sú výplodom mojej fantázie...aj keď niekedy o tom všetkom pochybujem
Lenže ja si toto v všetko čo som napísala o sebe vlastne ani nemyslím! teda určite nie v takej miere v akej to vyznelo! to čo som napísala je proste to čo mi ľudia hovoria, a čo sa aj odzrkadluje v skutočnosti napríklad známky v škole a pod. , takže teraz zo mna nerobte hned nejakú chladnú povýšeneckú mrchu! DAKUJEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
@candy36 Niekoľko slávnych autorov má niekoľko 1000 chýb vo svojom prvopise , kým sa to nedostane k editorovi a to nehovorím o gramatike Alberta Einstaina. Gramatika nemá nič s inteligenciou. To je akoby som ti povedal , že si blbá lebo si blond.
aj ja mam presne ten isty problem....chcu ma take tragedky, ze by som o ne ani neoprel bicykel, ale poriadne zenske by ma aj chceli, ale len maximalne ako milenca, nie ako staleho partnera, lebo .... nemam kopu prachov :/
prečo by sa mala chvastať, to vôbec tak nemusí byť. veď aj vy si o sebe poviete akí ste. nevymenujete predsa všetky zlé vlastnosti, tým sa nikto nechváli.
ty, aj ľudia, čo ti tu nakladajú, robíte jednu chybu, myslíte si, že ak dievča spĺňa toto a toto a hento, tak má mať chalana, ak ho nemá, tak to asi nebola pravda. ale nefunguje to tak jednoducho.
možno na to nie je dôvod, možno si proste len ešte nestretla toho, s kým si vzájomne padnete do oka. stáva sa. 17 nie je tak veľa. ak sa v pohode socializuješ, tak je dobre. skús sa len zamyslieť nad tým, či nerobíš možno niečo, čím odplašíš niekoho, kto ťa spozná. možno ťa majú za neprístupnú, alebo také niečo. to už je ale na tebe, s tým ti nikto z nás nepomôže.
@nathalii vsimol som si, ale mna tesi rypat do teba a nie do nich ... a toto forum sa dalo na to vyuzit, kedze ta otazka je uplne mimo... paci sa mi @18 prispevok... lebo ma pravdu... kazdu chvilu sa tu objavuju dokola tie iste fora... som normalna/y, podla svojich kamaratov super ale stale nemam ziadny vztah... wtf? ... kazdy je pre niekoho normalny... pre punkaca punker, pre vidlaka vidlak, pre teba ja ... pre kazdeho cloveka, ktory si o sebe mysli ze je najhorsi alebo to o nom hovoria, existuje skupinka ludi ktori su na tom uplne rovnako... maju spolocnych vela veci... takze vlastne pre seba nie su vadni, ale chapu sa a beru sa uplne normalne... Tak isto aj pre kajolinu, ci si uz o sebe nieco mysli alebo nemysli... nikto sa do teba nezalubi preto kolko mas rokov, co si o tebe myslia druhi, ci si oblecena podla najnovsej mody alebo ci chces, aby ta zrovna teraz niekto zacal lubit... A tak som sa rozpisal ze som aj zabudol co som chcel povedat, tak dufam ze som to tu uz povedal a nezabudol som ...
-znamky v skole nesvedcia o inteligencii....a inteligencia nie je tak dolezita ako mudrost, co su odlisne veci
-je jedno ako uzasna podla urcitych limitov a meradiel si, nie vzdy su prave tie dolezite pre toho, kto by mohol mat teba zaujem, tak sa nezamieravaj na tie vseobecne vyzdvihovane vlastnosti
-ja mam 19 a je mi tu na tomto svete samej so mnou celkom fajn a ked som sa pokusala niekoho k nam pridat, neskoncilo to dobre
Som zakomplexovaná, hlúpa, naivná, škrata ktorú nemá nikto rád....to všetko som napísala len preto aby som si troška pozdvihla sebavedomia a aspoň raz sa cítila dobre.. Už ste spokojný?
co do nej hned hucite ? moze to byt kludne pravda, ved vcelku peknych je na svk dost vela, su ludia ,kt.sa fakt vedia odviazat len v uzkom kruhu ,ale vtedy su uz ozaj zabavacmi okolia a rozhladenost tiez nie je az taka raritna...vsak slovenske skolstvo /polozart polovazne, ale este na tom nie sme tak zle, aspon teda tych starsich este nepostihla reforma, cize aj nieco vieme z kazdej oblasti...
vsak mas len 17, nikoho si nehladaj, kasli na to,ked to pride ,tak to pride...
@assasins ale základ rozmýšľania, keď chcem pôsobiť inteligentne, teda, v rámci tohto fake-u DôVERYHODNE, tak sa snažím aby to vyznelo čo najlepšie, kontrolujem si po sebe, a nerobím zbytočné chyby, lebo mi 90% ľudí tú inteligenciu neuverí
Presne tak isto som na tom aj ja, a keď sa spýtam niekoho aká je na mne chyba tak mi nič nepovie, alebo povie že žiadna.. ale niečo musí byť.... a v dnešnej dobre musí byť baba megapekná aby mohla mať vzťah, čo čakáš, dnes sú chalani debili ktorým ide iba o vzhľad.. a sex
moja dobrá kamoška mala tento problém, krásavica, vtipná, milá, bystrá... a sama ! dosť tým trpela. trošku som sa vypytovala kamošov, či by ju nechceli. odpovede boli zaujímavé: NIE.
niektorí sa báli odmietnutia, niektorí toho, či dokážu uspokojiť takéto dievča po materiálnej stránke (zdala sa im dosť náročná - aj bola).
otvorene dávala najavo, že chce vzťah a dieťa, tak odradila tých, ktorí sa nechcú hniezdiť. Bola príliš šikovná v svojom zamestnaní, a tak odradila flákačov. ja keby som bola chlapík, hneď ju chcem
Si dosť náročná. Ja som sa už uvedomila, ale... je to tak, ako predtým Tiež ma nikto nechce. No a? Aj tak pôjdem pomáhať deťom do Afriky, čo tam po tom. Poď aj ty ,
prečo vlastne všetci beriete mať vzťah ako nejakú strašnú výhru? ak by si tu napísala niečo o konkrétnom človeku, s ktorým by si ten vzťah chcela a on ťa odmietal, chápem, ale vzťah len pre vzťah?
a k téme, keď máš pocit, že o teba nejavia záujem, možno je to preto, že si stále v tom istom okruhu ľudí, ktorí sú na teba už tak nejak zvyknutí? mňa furt keď zmením miesto pobytu alebo sa ku nám dovalia chlapi z iného mesta skoro jebne jakí sú všetci zrazu flirtační.
Keby som bola chlap nechcela by som dievča čo si myslí, že je dokonalé a pritom ani nevie rozdiel medzi odsúdiť a odcudziť.... A tá krása je tiež diskutabilná keď tu nemáš fotku..
Drahá slečna, v tomto momente ste už len nádpisom odradila 70% mužov, teda Vaša atraktivita klesla hlbšie ako arabské ropné vrty. Ďalších 25% mužov si myslí pravý opak toho, čo tu uvádzate. No a ostatných 5% tvoria "debilkovia na zohodenie" ... Nuž vážená, prepáčte za úprimnosť, ale takýmto prístupom sa dopracujete akurát do štádia, kedy sa sexuálneho styku dočkáte len v rámci povolania...
Bože... 9-ročné decko rieši vzťahy... akože neber si to osobne, ale riešiť vzťahy, keď ti ešte ani poriadne nezačali "ženské problémy", o tvojich rovesníkoch opačného pohlavia ani nehovorím... Ja v tvojom veku som rozmýšľal prečo nemôžme mať štvrtok a piatok povinné voľno...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
110 komentov
*chalana
...hlavne že si inteligentná, však?
Nie si skôr trošku namyslená?
Ďaľší problém z denníka, som perfektná ale neviem čo s tým.
Ale určite budeš mať teraz plnú schránku TS-iek
Ukáž aspoň fotku...
je to len fake...
Nie, toto nie je sťažnosť, toto je konštatovanie skutočnosti vyvolané tým, že mám dnes veľmi podivnú náladu.
Ale ok, aby som bola aj trochu užitočná - 17 nie je tak veľa, poznám starších, čo nikoho nemajú... A reálne poznám asi len jeden pár, ktorý sa zoznámil pred 18-tkou a vydržalo im to. Proste, kam sa ľudia stále ženiete. Keď nájdete niekoho, s kým si naozaj sadnete, tak si to užite, ale nesnažte sa nasilu o nejaký vzťah.
"Nehodíme sa k sebe" "A to už prečo?" "Chvastať sa neviem, preto"
Prosim ta, kto by dnes chcel normalnu slecnu?
alebo len @10
Ja som krásny a inteligentný a nezakopli o mňa ani také, ako ty
a to som si myslel, že som jedinečný
ty, aj ľudia, čo ti tu nakladajú, robíte jednu chybu, myslíte si, že ak dievča spĺňa toto a toto a hento, tak má mať chalana, ak ho nemá, tak to asi nebola pravda. ale nefunguje to tak jednoducho.
možno na to nie je dôvod, možno si proste len ešte nestretla toho, s kým si vzájomne padnete do oka. stáva sa. 17 nie je tak veľa. ak sa v pohode socializuješ, tak je dobre. skús sa len zamyslieť nad tým, či nerobíš možno niečo, čím odplašíš niekoho, kto ťa spozná. možno ťa majú za neprístupnú, alebo také niečo. to už je ale na tebe, s tým ti nikto z nás nepomôže.
-je jedno ako uzasna podla urcitych limitov a meradiel si, nie vzdy su prave tie dolezite pre toho, kto by mohol mat teba zaujem, tak sa nezamieravaj na tie vseobecne vyzdvihovane vlastnosti
-ja mam 19 a je mi tu na tomto svete samej so mnou celkom fajn a ked som sa pokusala niekoho k nam pridat, neskoncilo to dobre
-mozes mat aj vysoke naroky...
Presne...Ako keby bol daný nejaký zákon, že už aj 10 ročné decko musí s niekým chodiť... Choré je to.
vsak mas len 17, nikoho si nehladaj, kasli na to,ked to pride ,tak to pride...
je to najaky skuseny chlapik ?
čo by my mohol povedak najaký schopny otvarak na cudzu žensku na ulici ?
mam toho celkom dost načitaneho ,ale chcem vedet niečo z praxe
a ešte by ma zaujimalo o čom dalej hovoriť
niektorí sa báli odmietnutia, niektorí toho, či dokážu uspokojiť takéto dievča po materiálnej stránke (zdala sa im dosť náročná - aj bola).
otvorene dávala najavo, že chce vzťah a dieťa, tak odradila tých, ktorí sa nechcú hniezdiť. Bola príliš šikovná v svojom zamestnaní, a tak odradila flákačov. ja keby som bola chlapík, hneď ju chcem
ale chlapíci asi uvažujú ináč.
Si dosť náročná. Ja som sa už uvedomila, ale... je to tak, ako predtým Tiež ma nikto nechce. No a? Aj tak pôjdem pomáhať deťom do Afriky, čo tam po tom. Poď aj ty ,
a k téme, keď máš pocit, že o teba nejavia záujem, možno je to preto, že si stále v tom istom okruhu ľudí, ktorí sú na teba už tak nejak zvyknutí? mňa furt keď zmením miesto pobytu alebo sa ku nám dovalia chlapi z iného mesta skoro jebne jakí sú všetci zrazu flirtační.
hovoria ti to ľudia úprimne? alebo je to len tvoja domnienka že si to myslia?
niekedy povedia ľudia aj to čo si nemyslia len aby uspokojili danú osobu
pokiaľ to je úprimné a cítiš to malo by to mať aj nejaký efekt
poznám takéto dievča a mám pocit že ľudia majú strach osloviť ju pretože jej reakcia je ťažko predpokladateľná
ak radu tak myslím že byť free nieje nič nezvyčajné
skús si to viacej užívať pretože to má svoje výhody
asi máš ešte čas na niečo čo bude záväznejšie ako len kamaratstvo