Ja už neviem,čo mám robiť..ráno som sa zobudila a že si idem spraviť čaj a keď som ho pila nejak prudko som sa otočila a bolo to ..seklo ma v krku. Asi tridsať minút som sa nemohla ani pohnúť a teraz dokážem pohnúť hlavou len na jednu stranu..skúšala som
Hento s krkom sa mi stalo dvakrát, po troch dňoch mi to prešlo, ale nosil som šál na krku. Ale to bolo podľa mňa zbytočné A včera ma v krížoch seklo...a to ani neviem ako, však polovicu dňa prespím a druhú polovicu presedím, nerobím nič namáhavé
Ale áno. Asi 3 dni si zo mňa robili srandu, lebo som nevedela otočiť hlavou doľava a tie teľce si náročky stavali na moju ľavú stranu, aby som sa k nim musela otočiť celá
@simonas Záleží od toho, jak moc to máš seknuté. Niečo podobné sa pred pár rokmi stalo aj mne. Ja som mal ale hlavu strašne naklonenú doprava a nemohol som s ňou pohnúť =D Doktorka mi potom dala na krk znehybňovací límec a týždeň som bol doma =D
mne sa to naposledy stalo asi pred troma štyrmi mesiacmi som išla do školy a som sedela vzadu otočila sa či nejde za nami druhý autobus a som sa otočila späť a totálne ma seklo že som nevedla otáčať hlavu a som došla do školy a pri počítači sedím zo spolužiakom som mu povedala čo sa stalo a sa smial, sme mali v ten den asi 3 hodiny len a som sa celý čas ani nevyzliekla lebo som sa bála že sa už neoblečiem a potom som sa vedela pozerať len do prava asi dva dni tri dni kým to uplne prešlo
pycni si na krk satku, nehyb sa par dni, zarucene ibak 400 pomaha, sprav si golier tak, ze zrulujes dlhsi uterak a obmotas okolo krku, aby si ho mala fixovany a zakvacis zicherkou, aby sa ti to nerozobral
ak ti to do pondelka nepolavi, chod rovno k ortopedovi, bud ti da obstrek a predpise ti tiez golier, ale original, taky plysovy molitanovy, ktory budes nosit par dni aj v noci...
Ale zarucene, kombinacia ibalgin, klud a teplo na krku
mne nie, ale poznam jeden vtipny pribeh
raz utekal jeden mlady chlapec na posledny vlak, dvere na vlaku boli primrznute, tak ich neotvoril a viezol sa bez rukavic v tej kose na vlaku ...esteze to bola len jedna zastavka
na druhy den siel s otcom k maserovi, lebo mu seklo v krku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
ak ti to do pondelka nepolavi, chod rovno k ortopedovi, bud ti da obstrek a predpise ti tiez golier, ale original, taky plysovy molitanovy, ktory budes nosit par dni aj v noci...
Ale zarucene, kombinacia ibalgin, klud a teplo na krku
raz utekal jeden mlady chlapec na posledny vlak, dvere na vlaku boli primrznute, tak ich neotvoril a viezol sa bez rukavic v tej kose na vlaku ...esteze to bola len jedna zastavka
na druhy den siel s otcom k maserovi, lebo mu seklo v krku