@artusios je "tá" žumpa a nie "ten" žumpa, nebude to tvoja mama ?
Neviem ako to súvisí s témou. Proste ja som známy skepticizmom v tejto oblasti a s mnohými sa hádam, preto sa pýtam.
ináč, to, čo sa píše v tej reklame, je blábol, s ktorým si možno vystačia environmentalisti. ale video poskytuje zaujímavé podklady pre tvoj výskum septiku a globélneho otepľovania
treba si o tom nieco precitat a nie sa prekrikovat a hadat.
ja som studovala environmentalistiku, robila som o tejto teme aj seminarku... takze ti poviem, co som zistila: ludia k tomu prispievaju, ale nie su pricinou... uplne nas z toho vynechat je rovnaka blbost ako nas z toho vinit. jednoduche. tie hadky su len dobry biznis pre obe strany...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Neviem ako to súvisí s témou. Proste ja som známy skepticizmom v tejto oblasti a s mnohými sa hádam, preto sa pýtam.
57:10
Milujko to tu!!! ♥ :letim:
ja som studovala environmentalistiku, robila som o tejto teme aj seminarku... takze ti poviem, co som zistila: ludia k tomu prispievaju, ale nie su pricinou... uplne nas z toho vynechat je rovnaka blbost ako nas z toho vinit. jednoduche. tie hadky su len dobry biznis pre obe strany...