už velmi davno si myslím že som škareda, hlavne ked sa usmejem. moj usmev je akoby neprirodzeny a akoby aj malý...na verejnosti sa snažím byť vždy vážna a neusmievať sa, lebo sa hanbím za seba ked sa usmejem. chcela by som mať taký široký usmev mam depky
ale zas.. poznam babu, co ma hubu ako steven tyler.. a ta sa tiez neusmieva, lebo ma depky zo svojho sirokeho usmevu... tak ja neviem co vy zeny vlastne chcete... jedna crta je vela, druha malo.. ak by sa malo vsetko zneutralizovat, aby ziadna crta nevytrcala nad priemer, boli by ste vsetky rovnake... a to by ste tiez nechceli... takze neviete co chcete.. dovi dopo
Toto dievča malo 17 rokov keď zomrelo, vidíš jej úsmev? Myslím si, že riešiš malichernosti a nedisponuješ skutočným problémom, ale uvedomujem si fakt že si mlade dievča a nevieš čo je v živote ešte dôležite! Si zdravá a to jedine by ťa malo zaujímať!
aj ja som skareda a neriesim...si zdrava? si! mas rodinu a dobrych priatelov? mas! tak potom sa zbytocne trapis nad hlupostami, ja mam odstavajuce usi a vyzeram ako elf...takze úsmev by som na tvojom mieste vobec neriesila...
v tvojej hlavke si akurat tak skareda ! najde sa x ludi co by si sa im pacila len si ich mozno nestretla a nemozes sa pacit kazdemu ... btw: vonkajsia krasa neni ziadna vyhra pokial je clovek pako
Nie kazdy je dokonaly ale na kazdej osobe je nieco pekne, ci uz na vyzore alebo vnutornej charakteristiky. CO zo toho ked budes pekna, ak v hlave nebudes mat nic a vsetci ta budu chciet dostat do postele len kôli kráse. Radsej byt priemerný/á ale s dobýmy vlastnostami a tý su viac cenený aj ked to prave teraz tak nevyzerá
Aj ja som škaredý a začínam to mať pekne v rici
Mysli na to, že každý máme svoje defekty a ten kto ich nemá výzorové ich má duševné a tak podobne, thats all..
ja moc na motivacne reci nejsom lebo moj zivot je na kokot ale teda teraz musim lebo uz len podla podla profilovky je vidiet ze niesi skareda aj ked teda ja nerozdelujem ludi na skaredych a peknych moc ale ako pisem na profilovke si proste uplne pekna aj ked ti oci niesu vidiet takze jeb na to ja viem no si ovplyvnena touto jebnutou dobou a spolocnostou ale skus to nejak prekusnut lebo toto je pomyleny svet aj ty si pomylena ked si myslis ze si skareda .... nic v zlom to bud pochopis co tym myslim alebo ne proste
keby si bola hocijaká pekná, našla by si na sebe črtu, ktorá by sa ti nepáčila. a ak by si ju prípadne zmenila, našla by si ďalšiu.
a každý má niečo čo sa mu na ňom nepáči. kukni sa okolo seba a povedz si, že každý z tých ľudí čo vidíš má niečo, čo sa mu na sebe nepáči a nevidíš to na nich.
Ako píše torpedo, z profilovky vyzeráš byť dosť pekná, aj keď ťa riadne nie je vidno. To že s úsmevom vyzeráš divne je vec druhá, s tým má problém veľmi veľa ľudí.
Z toho by sa dala ale vyťažiť výhoda, mnohým chalanom (aj mne) sa celkom páčia baby, čo sa tvária chladno (cold bitch face), takže nerob si s tým ťažkosti
Úsmev si nechávaj pre niekoho, kto ho bude milovať taký, aký je.
krasa je dost relativny pojem a po meste vidim behat dost vela pre mna skaredych dievcat s frajermi takze to ze sa niekomu nepacis neznamena ze si pre vsetkych skareda
@siassa70 tak mi ju posli do ss-ky ked chces a ja ta ohodnotim , a ja ti poslem moju a ty ohodnotis mna ... inak budes mat komplex menejcennosti, a nikdy sa nedozvies pravdu
Veľa ľudí chce niečo, čo nemá ale má ten druhý Pomohlo by ti menej sa sústrediť na svoje chyby. Ak aj sú, jednoducho zabudni na ne. Zamestnávaj svoju pozornosť nejakou inou činnosťou. Presný návod, ako na to, nedostaneš od nikoho. Sama na to musíš prísť, čo ti pravdepodobne ešte nejaký čas potrvá. Hlavne sa nesnaž presvedčiť o existencií svojich chýb okolie. Nerozprávaj o nich každému. Načo upozorňovať na niečo, čo druhý možno vôbec nevidí alebo čo ani neexistuje?
Inak neviem ako na verejnosti vystupuješ teraz, ale ak sa prestaneš úplne usmievať, začneš pôsobiť na ľudí odmerane, chladne, možno povýšenecky... Áno, niekomu sa takéto typy páčia, ale v rámci drvivej väčšiny spoločnosti si tak narobíš len kopu ďalších problémov. Týmto smerom by som sa na tvojom mieste radšej neuberala
Ja som tiez a som z toho irl dost v pici niekedy, ale mam stastie ze na fotkach vyzeram kusok vpoho niekedy ked viem ako na to tak skus sa nejako pekne vyfotit a az budes smutna pozeraj si to.
a ja mam dokonca aj take obdobia ze niekedy si myslim ze ani nejsom az tak skareda akurat nie som pekna ale teraz mam uz asi 4 mesiace take ze si pridem fakt hnusna kedykolvek sa pozrem do zrkadla a ak je to zrkadlo na nie umelom svetle sa aj rozplacem niekedy ale nic s tym neurobim beztak proste musis sa snazit chodit co najviac upravena a pekne oblecena a tak nech ti aspon to doda sebavedomie..
ale hlavne vzdy je isto kopa ludi este skaredsich od teba! aj odomna je milion bab ovela skaredsich tak si poviem vzdy ze co uz, mohlo to byt horsie aj
a este som chcela dodat ze ja som si beztak nasla frajera ktory je pekny takze uplne ok mas aj ty nadej!!!
@h8u bud rada že si si našla frajera, ja sa pokušam o jedneho chalana už dlho, a neviem čo už dalej, a odvtedy si pripadam ešte hnusnejšia a škaredšia, ako som si predtým pripadala.
Neviem posúdiť keďže nemáš fotku, ale podľa mňa preháňaš. Skús sa zamerať na veci ktoré sa ti páčia na sebe. Inak určite je všetko krajšie keď kráčaš životom s usmievavou tvárou a ak si na profilke ty, tak ver tomu že od škaredosti máš ďaleko
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
61 komentov
....to je len taká moja myšlienka a každý nech si ju vyloží ako chce....
Mysli na to, že každý máme svoje defekty a ten kto ich nemá výzorové ich má duševné a tak podobne, thats all..
a každý má niečo čo sa mu na ňom nepáči. kukni sa okolo seba a povedz si, že každý z tých ľudí čo vidíš má niečo, čo sa mu na sebe nepáči a nevidíš to na nich.
Z toho by sa dala ale vyťažiť výhoda, mnohým chalanom (aj mne) sa celkom páčia baby, čo sa tvária chladno (cold bitch face), takže nerob si s tým ťažkosti
Úsmev si nechávaj pre niekoho, kto ho bude milovať taký, aký je.
Inak neviem ako na verejnosti vystupuješ teraz, ale ak sa prestaneš úplne usmievať, začneš pôsobiť na ľudí odmerane, chladne, možno povýšenecky... Áno, niekomu sa takéto typy páčia, ale v rámci drvivej väčšiny spoločnosti si tak narobíš len kopu ďalších problémov. Týmto smerom by som sa na tvojom mieste radšej neuberala
Aaaaach baby, vaše problémy, to je sen.
ha
a ja mam dokonca aj take obdobia ze niekedy si myslim ze ani nejsom az tak skareda akurat nie som pekna ale teraz mam uz asi 4 mesiace take ze si pridem fakt hnusna kedykolvek sa pozrem do zrkadla a ak je to zrkadlo na nie umelom svetle sa aj rozplacem niekedy ale nic s tym neurobim beztak proste musis sa snazit chodit co najviac upravena a pekne oblecena a tak nech ti aspon to doda sebavedomie..
ale hlavne vzdy je isto kopa ludi este skaredsich od teba! aj odomna je milion bab ovela skaredsich tak si poviem vzdy ze co uz, mohlo to byt horsie aj
a este som chcela dodat ze ja som si beztak nasla frajera ktory je pekny takze uplne ok mas aj ty nadej!!!