Neviem ale som velmi so sebou nespokojna ako vyzeram .....Chalani pocuvajte o sa vaam viacej lubi zapletene vlasy do copu alebo zozpustene???? a na babach sa vam lubia viacej sukne alebo nohavice proste povedzte co sa vam pacia a ako zladene zmalovanee...
kazdy chalan ma iny vkus a kazdy jeden ti tu povie ze sa mu nieco uplne ine na babe paci takze budes mat v tom asi velky zmatok ale co sa vlasov tyka rozpustene hlavne take objemne ked mas posobia ovela viac sexi ako nejake zviazane a zapletene...navyse rozne gumicky a hovadiny do vlasov ti ich aj poskodzuju preto to ja nenosim vobec napriklad...
zalezi od toho aku suknu alebo nohavice si das na seba,v jednej mozes vyzerat super a zas v inom strihu alebo farbe hrozne...dolezite je obliect sa tak aby ti co najlepsie vynikla postava a jej tvary ktore chces zvyraznit a zase niektore casti tela by sa mali co najviac potlacit ak sa ti nepacia...kedze nemas ani fotku tak neviem posudit co by sa ti hodilo
su rozne typi chalanov ..to je pravda kazdy ma ini vkus suhlasim aj s predchadzajucimi koemntarmi ...musis mat na sebe nieco co tebe sadne v com sa citis dobre ty a co sa paci tebe...moze ti to schvalit nejaka kamaratka ak si s niecim nevies dat rady mhmh...a este o tych chalanoch...povem ti vacsine chalanov sa pacia odhalene casti tela...ale nikdy to neprezen aby si vyzerala ako nejaka lahka.... nedavaj si naraz aj vystrih a aj suknu iba po jednom jeden kus dneksa druhy zajtra neukaz vsetko naraz hehe
v prvom rade sa spravaj tak,aby si bola so sebou spokojna hlavne ty sama.Rob veci ktore ta bavia,obliekaj sa ako sa ti paci.Nebud taka ako ta chcu ini ale taka aka chces byt ty.Bude ti fajn uvidis
suhlas......vzdy bud sama sebou........a vzdy si oblec iba to co sa paci tebe.......nepozeraj na druhych co si myslia.... moze ti to byt jedno kazdemu sa paci nieco ine.......uvidis ze budes stastna ked budes oblecena podla svojich predstav.... a vlasy.....sak raz maj rozpustene a raz si ich zaplet podla nalady.....
ja som tiez vzdy zo ssebou nespokojna ma s aza skaredu tutpu blbu tucnu aleco co ke dpoviem aco taketo niekomu tak ma hnd idu zlincovat skoro ze nech s aukludnim ze som strasne zalatat mila mam dobru postavu a taketo nechhapem co namne vidia
ci boze keby som bola odkazana na to aby som stale mala rozpustene vlasy tak ma smari o zem nie je to jedno? kazdemu sa paci nieco ine nos co sa ti paci
no celkovy vyzor a oblecenie takze dlhe hnede rovne vlasy v cope a siltovka na hlave, pripadne bez siltovky a rozpustene...obtiahnute tricko s velkym vystrihom...sortkove kratasy alebo minisukna a pod nou cierne tangace...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
zalezi od toho aku suknu alebo nohavice si das na seba,v jednej mozes vyzerat super a zas v inom strihu alebo farbe hrozne...dolezite je obliect sa tak aby ti co najlepsie vynikla postava a jej tvary ktore chces zvyraznit a zase niektore casti tela by sa mali co najviac potlacit ak sa ti nepacia...kedze nemas ani fotku tak neviem posudit co by sa ti hodilo
sak skus experimentovat a uvidis visledok