Ked si stastna skutocne, nepotrebujes to nikomu hovorit. Nepotrebujes sa o tom presviedcat. A nepotrebujes to nikomu dokazovat. Vtedy si naozaj stastna.
Urcite nepotrebujes pocut nazory ostatnych na to co sa ti prave deje. Jedine .... ak mas v sebe stale stipku pochybnosti a neistoty.
boze nevies preco ale ty nejak nechces chapat, myslela som ze zacne niecim takym ze je tehotna a postupne z toho urobi nejaku somarinu. nesnaz sa mi vlozit do usta nieco co som nepovedala
jezis, tak ok podme na to prisloviami. teraz si neviem spomenut na to prislovie ale hovori sa v nom ze tolko krat clovek povie ze hori´, pricom nehori ze ak raz skutocne horiet bude nikto mu neuveri
nepoviem ked sa stane nehoda co sa da robit pokial su zabezpecene podmienky rozhodne by som nad interupciou neuvazoval viac menej spravit vedome dieta taky mlady je podla mna mierne nezodpovedne
Ku bábu gratulujem no to je niečo, som rád že sa množia aj biely v mladom veku nie len cigáni ale aby to potom nedopadlo ako u tých džachrov ale inak nemám rasistické názory
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
Predpokladam,ze priatel alebo rodicia su dorbe zabezpecení a mas možnosť tomu malemu pokladu zabezpečiť super detstvo...
mam 18 a som tehotna...to nemozem byt tehotna? to je z lasky to malinke a nebojte sa bude o neho postarane...nesom jedna z tych nezodpovednych...
Urcite nepotrebujes pocut nazory ostatnych na to co sa ti prave deje. Jedine .... ak mas v sebe stale stipku pochybnosti a neistoty.
no nic myslim tie kde vyznavala lasku rockstarovi a podobne ale ved to je jedno
Ze je tehotna.
Inak gratulujem....
Piper si sa posnazil teraz...
A inak len tak s veeelkej zvedavosti,... Tash nekecas?
...z veeelkej...