bose neviem co mam robit..... moj byvaly je perfektny a neviem preco som sa s nim pred rokom rozisla ale teraz ma inu holku a ked sme boli naposledy spolu tak vzdy ma obimal, hladkal ma, a sme spolu tancovali ami povedal:och keby som nemal holku.. ako bol
okej, vtipky nabok.. z takto nacrtnuteho "problemu" tazko nieco vycitam.. neviem co presne s tebou robili ti dvaja a preco to tvoj bratranec tak komentoval.. takze ti neporadim. howgh
Nechávaš si platiť za to, že s tebou majú sex? Nie? TAK POTOM NIE SI ŠLAPKA. Striedaj si partnerov koľko chceš, keď robia chlapi tak sa povie že sú machri ale keď to robí baba tak je hneď štetka...
no tak chodia....tak ich neprijmi proste ked pridu posli ich za ich babami a snaz sa im vyhybat...no ale niesi zrovna stetka ale si blizko davaj fakt bacha nech sa nepopalis a HLAVNE nech niekomu nepreberies babu..
inak hej.....to nieje vôbec o tebe pretože ty si môžeš robiť čo chceš nikoho nepodvádzaš...je to na tích chalanoch a ak nechceš, jednoducho ich odstav..
ti chalani su slapky ked "k tebe chodia" a popritom su zadani, ked k tebe pridu, pekne ch vyhod,nech si idu za babami....no lutujes to,smola,mala si si to premysliet vtedy, uz ma inu..nskoro plakat nad rozliatym mliekom.
Slapka je ta co bere od chlapa peniaze ...... napriklad za to ze idu do kina... on jej to kino zaplati... alebo idu von tak vsetko plati on....alebo TOTALNA SLAPKA je ta co berie peniaze aj za sex.... a hento ze si uzivas s chlapcami... to je tvoja vec ...bratrancovi povec no a co ved som mlada tak si tancujem s chlapcami a uzivam si s nimi... no a co je na tom nevidim na tom nic zle... ak by si od nich za to nieco chcela... vtedy si SLAPKA.... to vysvetli aj bratrancovi.... teraz si len holka ktora si uziva zivot
myslim ze je jasne co u nej robia kriste to su problemy.... ak nie si zadana a nechces sa viazat nie si slapka ale je na tvojom svedomi ze mozno inej babe dodrbavas vztah.... a ti chalani maju tiez svoje svedomie ale zucastneni sa vacsinou podielaju na tychto veciach rovnako
Podla mna na jedfnej strane nje si slapka a na druhej hej..pretoze slapka si preto ze vies ze obidvaja maju vztah a nechavas sa obimat a prote kurvis im vztah..pekne povedane ..ale nje si slapka v druhom pripade lebo z atho neberes orachy presne presne...takze vyber si
to musíš sama vediet.. ak s nimi nič zlé nerobíš tak určite slapka nejsi... aj ja som zažila že mi tak povedal moj najbližší človek a neni to vobec prijemne ale tak čo už... ludia su svine...
ale sak vyser sa na byvaleho aj na jeho kamarata, ked maju vztahy. a vyjasni si to medzi nimi a nemusiis lutovat, ze si ho nechala. pretoze, co tej frajerke robi s tebou, by tebe robil s inou.. takze tak..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
okej, vtipky nabok.. z takto nacrtnuteho "problemu" tazko nieco vycitam.. neviem co presne s tebou robili ti dvaja a preco to tvoj bratranec tak komentoval.. takze ti neporadim. howgh
A riad sa tým.
Nerob si starosti tým, čo si myslia o tebe tí druhí, tí maju plné starosti tým, čo si mysliš o nich práve ty!