ludia som moc,moc nadrzany ja sa newem ani kontrolovat nekedy newem co to je so mnou ale chcem sex vzdy a vsade...jak to mam trochu skludnit?? okrem honenia si atd....to nepomaha...
take menej drasticke riesenie je nonstop pozeranie programov pre deti do 5 rokov to ti tak odoberie testosteron ze budes mat vacsiu chut si stavat hrad v pieskovisku
ty vole a kto v dnešnej dobe nieje nadržaný, zapneš telku samí sex, sadneš za net sex, pôjdeš do kostola tam zakazuju sex tak máš ešte väčšiu chuť, v škole nieje čo rozoberať tak sa hovorí furt o sexe, sex číha všade na každom kroku nikdy nevieš kedy ťa to postihne!!!
Áno, to máš pravdu. Boh uznáva sex, ako si povedala, ale len s úmyslom splodiť dieťa... A nie smilstvo a nebodaj ešte promiskuitu. Takže... sex až po svadbe, bez antikoncepcie... a taktiež žiadny orálny sex... hmm... no, nechcela by som...
Vies aky som byval nadrzany ja ?? Feeest by som sukal od rana do vecera...ale ked som si nasiel svoju babu-nyfu, nymfisko .zistil som ze to nezvladam, na sex som nemal ani pomyslenie. som sa ho prejedol. Moj nymficka ostala neuspokojena alebo ma musela na sex dlho prehovarat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
63 komentov
Vypi Brom. Vela Bromu.
22. inak aj zo šrubovákom vyskúšaj
4. ty si teda pekne drasticka to sa moze dat rovno vykastrovat
10. ked chces ja to mozem zaridit aby ti ju zmazali ..
Ale... no prosím... a veríš v boha? Si kresťanka? Potom si zaujala trošku svojský postoj k učeniu cirkvy... Nie?
48. to je tvoj osobny nazor
Áno, to máš pravdu. Boh uznáva sex, ako si povedala, ale len s úmyslom splodiť dieťa... A nie smilstvo a nebodaj ešte promiskuitu. Takže... sex až po svadbe, bez antikoncepcie... a taktiež žiadny orálny sex... hmm... no, nechcela by som...
idem zalozit diskusiu
niekedy mam sex az 5x do dna...a nestaci mi...
inokedy jak skapate kura