Fúúú na decká by sa fakt mali testy robiť a miesto mien čísla asi radšej dávať.
Mi to niekedy príde že si ženy z deciek módne doplnky robia.
Daj im mená chachara rosseli de la čúza...
minule šla jedna cigánka v MHD a na svoje dieťa volala Šanel, ešte jej mohla priradiť fakt nejaké číslo...Chanel no.3 napr. tak hnusné meno som už peknú riadku rokov nepočul...
pači sa mi ako si sa narodila v bl, teraz žiješ v Londýne, skoro celý život žiješ v Amerike ale teraz si v blave a jazdíš parkuru, si tehotná a všetky tvoje obľúbené veci vyplnené v profile sú slovenský crap
Rozmysli si mená, skús si predstaviť, že by ťa tak niekto oslovil ak sa ti to páči .. v konečnom dôsledku je to tvoj biznis ale skús niečo normálne za čo sa nebude hanbiť nikto z rodiny nech je to teraz fake alebo real
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
Mi to niekedy príde že si ženy z deciek módne doplnky robia.
Daj im mená chachara rosseli de la čúza...
Ariana - to je ako z Xvideos
Olívia - to je celkom v pohode.
@3
11. január 2015
Volny cas
Co robite cez volny cas s dievcatom?
12. január 2015
Sex alebo Bozkavanie
28. január 2015
Ako by ste zacaly prvy sex
4. február 2015
Máte pri sexe ochranu?
dnes
Som tehotná
@carmen689 dufam ze je to len troll. a ak nie, prosim naozaj si tie mena este rozmysli. uvazuj,ako by si sa citila ty s takym menom
Rozmysli si mená, skús si predstaviť, že by ťa tak niekto oslovil ak sa ti to páči .. v konečnom dôsledku je to tvoj biznis ale skús niečo normálne za čo sa nebude hanbiť nikto z rodiny nech je to teraz fake alebo real