lepšie povedané, zhniem všetky komenty... keby si bola tehotná a napíšeš to sem nič by ti to nepomohlo, alebo respektíve ak by si bola tehotná by si to sem nepísala.. takže teraz sa to tu dá ľahko považovať za FAKE diskusiu, ktorou táto diskusia určite je. a bodka
Neútočnee na ňu takýmto prmitívnym spôsobom. Možno urobila chybu, ale dá sa do vyjadriť aj trochu slušnejšie. Zvlášť nepoužívajte tieto slová ak zakladateľku tejto diskusie vôbec nepoznáte. Verejne odsudzujem takéto prejavy...
ahojte, je tu niekto taky kto by mi pomohol. neviem ci som tehotna. V sobotu som dostala zensky problem ale rychlo som si dala tabletku norethisteron aby mi to oddialil, v nedelu som si dala tiez lenze vecer som bola s priatelom a dal to do mna, myslite ze som v tom, lebo dnes som ich nedostala
@27 soorry za vyraz ale si pekne sprosta!!! guma abo antika nic??? dal to do mna no super co ste uz celkomsprosti?! dievca ved mas 17? co spravis?pojdes na potrat? len tak?? si daj aspon tabletku po omg...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
alebo si zhanat vybavicku a tesit sa na dieta
alebo rozmyslat co s dietatom - adopcia, hniezdo zachrany...
moznosti je vela ak to nie je fake samozrejme...