cafte chcel by som si pravit nejaku stramku alebo aspon stranocku a neviem ako nato som z toho uplne duty a neviem ani jeden z tych cudnych vyrazov keby sa tu nasiel jeden clovek ktory by mi dal stranku na nejake programi a povedal mi co sa ako roby
alebo pspad pouzivaj google ziaden clovek ti len tak nezacne vysvetlovat celu vedu o webe. je toho moc vela aby pri tom niekto stracal cas takze sa spolahni na seba studuj na nete cez google a konkretne otazky davaj sem popriade na ine fora.
hmm v ziadnom pripade nepouzivaj Frontend od Mrkvosoftu! robi este vacsi bordel ako Word s textom (ak neviete aky bordel narobi Word s textom mate stastie). ja som sa ucil z » www.w3schools.com/... a mozem vrelo odporucit dalej. no bohuzial ak nevies po anglicky daleko sa nedostanes.. ta stranka je robena tymi co robia standarty takze by mala byt keepin up-to-date a taktiez radim ist zhora dole - cize html, xhmtml, css potom si precitat strasne keci o xml (z coho budes este vacsi jelen) a az potom ist na php. a na tvorenie+editaciu webiek odporuca uz vyssie spominany pspad. k vyssie spominanym odkazom - je dobre ze su v cestine ale su tragicky stare a nie je v nich zmienka o xhmtl, co je smer akym sa vyvyja tento fakt sprosty jazyk (nemozem si pomoct ale podla mna je zly.. ten xhtml uz zacina byt trochu ok..)
Harry? Co ti na tom príde ťažké? Podla mna to je uplne lahke A nastastie nepatrím k tým ludom robili prvú stránku vo worde...sak napises 10 riadkov a máš to na 20MB nie?
takze potrebujes hlavne logicke myslenie, trpezlivost a stranku www.jakpsatweb.cz
ja osobne pouzivat photoshop (kde si spravim design, ten potom pokrajam) a v programe macromedia dreamwaver ho polepim dokopy.. Urcite sa hned nevrhaj na php a skripty, je to zbytocne, popravde to ani ja este neviem... zacni jednoduchym html jazykom, popripade nejaky ten css styl... A najjednoduchsie je pracovat v dreamweaveri v design mode.. Kodovat nemusis vediet vobec..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
potom daky program. to uz ale neviem aky.
je aj od Mirosoftu Front Page mam pocit tak volako sa to pise.
vsetko si tam mozes aj hned vyskusat.
ja osobne pouzivat photoshop (kde si spravim design, ten potom pokrajam) a v programe macromedia dreamwaver ho polepim dokopy.. Urcite sa hned nevrhaj na php a skripty, je to zbytocne, popravde to ani ja este neviem... zacni jednoduchym html jazykom, popripade nejaky ten css styl... A najjednoduchsie je pracovat v dreamweaveri v design mode.. Kodovat nemusis vediet vobec..