Caute,mam 16 rokov a prave vcera som sa rozisiel s dievcatom s ktorym som chodil 8 mesiacov a bol to vinikajuci vztah.Avsak pokazil som si ho asi sam ale posledne 2-3 tyzdne som na vsetko ziarlil viac ako predtym a stale sme sa len hadali.Rozmyslal som uz
chod von, je pekne... chod s kamaratmi, hrajte futbal, proste rob cokolvek, daj si chvilku pauzu a potom si skus premysliet, co a ako dalej... momentalne si priliz rozruseny a v krvi mas vela adrenalinu a malo endorfinu, cize najskor nic rozumne nevymyslis...
viem, co hovorim, ja mam tiez s mojim dievcatom problemy a v noci som viac nespal ako spal... ale momentalne bezim na junior-internet, potom na oslavu... proste potrebujem vypadnut, aby sa mi s tym hlava stale nezatazovala... (inac by som asi psychicky nedopadol najlepsie, bo ju mam fakt velmi rad a zalezi mi na nasom vztahu...)
jasneee povedz ze chces aby ti dala este jednu sancu. a ze správne partnerstvo sa zakladá aj na hádkach. pretoze bez zla by nebolo dobro takze to skuus
Toms ma pravdu..daj tomu chvilku cas...aspon zistis ci je to len chvilkovy pocit, alebo to bude mat trvanie. Ak budes citit nieco podobne aj s odstupom casu..tak ti asi naozaj chyba..a kludne sa jej ozvi
No, keď si s niekým 8mesiacov, tak by si ho mal ľúbiť...to len tak na okraj...
a ja by som tiež povedala, že nechoď hneď za ňou, proste vyventiluj hlavu a keď naozaj zistíš, že to čo cítiš je pravda, môžeš sa znova pokúsiť ju získať...ale úspech nie je zaručený - ja osobne beriem žiarlivosť dosť citlivo...hlavne keď je neoprávnená...ale čo by človek pre lásku nespravil...ak ťa ľúbi aj ona, verím tomu, že to zachránite...
V ies ziarli kazdy a je to aj plus do vstahu samozrejme ked tio uz nieje chorobna ziarlivost ale v tvojom pripade neni ked ste boli spolu tak dlho.Mam teras holku a ona je straasne ziarliva ani mi to neprekaza mne to pripada ze mi tym vlastne dokazuje ako moc ma miluje je to proste otom ako to vnima ona ty to ce len si dat na tyzden pauzu premyslat a ked prides nato ze ju naozaj ale naozaj lubis tak chod zanou porozporavaj sa a to podstatne ak je to pre tu ziarlivost ten rozchod zmen sa aspon sa troska krot ok?
ziarlivost uuu to je aj u mna moc... ale myslim ze kazdy by mal byt aspon troska ziarlivy, inak to je onicom... teda neni to to prave...
skus sa jej opytat, ci by ste to nemohli skusit este raz a vsetko jej vysvetli... ale este suhlasim s 2. prispevkom, tak chod s kamosmi von a trocha sa teraz odreaguj, potom si to premyslis a bude dobre
Kazdy hovori ze to chce cas,lenze ja sa bojim ze si namyslim ze som sa konecne uvedomil a ze nebudem ziarlit a ked sa dame do kopy tak to bude znova to iste a potom ju stratim ale uz navzdy Asi navstivim psychiatra alebo co.
jha mam skoro take iste problemy s chalanom..a velmisa bojim ze sa to neskonci dobre..ale nevjem ci tomu etse vjem pomoct: disappointed: kedze mi uz povedal,ze ma uz nelubi tak ako perdtym..ale ja ho tak hrozne lubim ze si bez neho nevem predstavit svoj zivot,a kazdu noc sa budim..aspon5x ci mi nahodou nemnapisal sms ze jhe konjec..alebo njeco..jha som na tom velmi zle..a njekedy aj aj rozmyslam nad tym ci by nebolo lepsie to ukoncit aby somsa tolko netrapila..ale bojim sa miliona veci ktore sa potom mozu udiat: disappointed:
ziarlit budes vzdy..to si uvedom..ide o to, ako sa s tym dokazes vysporiadat...ak budes na dievca chorobne ziarlit..ziadne s tebou nevydrzi dlho..toto si uvedom...niekomu na zaciatku mozno vyhovuje ze na neho ten druhy ziarly...ale po case chces mat vo vztahu urcitu volnost...to je potom uz o dovere...musis sa naucit ovladat svoju ziarlivost..aby bola tvoja polovicka pri tebe spokojna...risk je zisk sa hovori..a plati to aj tu..je to o dovere...mne ked povedala baba ze ide s kamoskami von na disku..tiez mi nebolo vsetko jedno...ale dovolil som jej to..lebo som jej veril...a ja som si potom tiez obcas uzil takuto slobodu ...ale to asi vekom zistis
daj si este par dni voraz, bez sa zabavit dnes trebars s kamosmi a nejaky pondelok sa ozvi, lebo ak sa jej neozves, tak si budes este pekne dlho trieskat hlavu o stol, preco si to nechal tak
Zazila som nieco podobne s mojim chalanom asi 5/6 krat. Ale vzdy sme sa dali dokopy. Lebo sa lubime. Takze si to dobre premysli,co chces a potom chod za nou a porozpravajte sa. Ona na to urcite caka, ze sa jej ozves.... baby su take
Caute,dakujem za radu aj za podporu,po dvoch umornych dnoch kedy som sa zamyslal sam nad sebou som zistil ze ked clovek lubi a chce byt lubeny musi nieco preto spravit.Tak som kontaktoval moju ´´byvalu´´ ci sa nechce posledny krat porozpravat a skusit to zachranit a ona na to pristupila.Vcera sme sa stretli a ja som celu cestu pripravoval co jej poviem ale ked sme sa stretli moc slov nepadlo,vrhli sme sa na seba a vtedy som vedel ze to nieje koniec drzte mi teda palce.A este raz dakujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
viem, co hovorim, ja mam tiez s mojim dievcatom problemy a v noci som viac nespal ako spal... ale momentalne bezim na junior-internet, potom na oslavu... proste potrebujem vypadnut, aby sa mi s tym hlava stale nezatazovala... (inac by som asi psychicky nedopadol najlepsie, bo ju mam fakt velmi rad a zalezi mi na nasom vztahu...)
a ja by som tiež povedala, že nechoď hneď za ňou, proste vyventiluj hlavu a keď naozaj zistíš, že to čo cítiš je pravda, môžeš sa znova pokúsiť ju získať...ale úspech nie je zaručený - ja osobne beriem žiarlivosť dosť citlivo...hlavne keď je neoprávnená...ale čo by človek pre lásku nespravil...ak ťa ľúbi aj ona, verím tomu, že to zachránite...
skus sa jej opytat, ci by ste to nemohli skusit este raz a vsetko jej vysvetli... ale este suhlasim s 2. prispevkom, tak chod s kamosmi von a trocha sa teraz odreaguj, potom si to premyslis a bude dobre
daj si este par dni voraz, bez sa zabavit dnes trebars s kamosmi a nejaky pondelok sa ozvi, lebo ak sa jej neozves, tak si budes este pekne dlho trieskat hlavu o stol, preco si to nechal tak